- 10 Nisan 2014
- 42.570
- 113.944
- 798
- Konu Sahibi bubendegilim
haçan ne oldiiiii?allahım sana gelıyorum ...![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haçan ne oldiiiii?allahım sana gelıyorum ...![]()
Vicdan meselesi. Sizin ev sahibi cakallik yapmak evi araplara falan vermek istiyor belli ki ama ugrasir yani. Kiracinin cikmaya niyettir yoksa yasalar ondan yana.Ay teşekkür ederim, valla burada inadıma hak verenler varev sahibi haklıdır diyorlar 2 gün için.
Akıllı insanın hali bir başka oluyor.
canı öyle istemiş. Siz konu açarsanız “değişik” yazmazsınız, konu sahibi de gelip size neden komik olmadın “değişik” yazmadın diye sorar.neden komik olmaya çalıştınız ki? yeni hobimiz bu sanırım surekli herkes ya ayar vermeye ya espri yapmaya çalışıyor.
kapıma icra kağıdı gelse bu kadar "değişik" yazmam sanırım.
neyse, bir şey olmaz o kağıttan.
aaaa sen vahşet team başkanıydın hani?avukatlık da yakışır amacanı öyle istemiş. Siz konu açarsanız “değişik” yazmazsınız, konu sahibi de gelip size neden komik olmadın “değişik” yazmadın diye sorar.
Siz sormadan söyleyeyim evet konuda geçen avukat benim![]()
Vahşet team üyelerini koruma ve kollama derneği kuracam az kaldı. Çok örseleniyoruz bu araaaaa sen vahşet team başkanıydın hani?avukatlık da yakışır ama![]()
![]()
dur ben bol acılı emojili bir geçinemiyorum konusu açayımmKonu çok laubali. Lütfen yeniden kaleme alıp ciddiyetle ve ağlayan emojiler eşliğinde yazar mısınız? Böyle neşeli olunca tatmin etmedi beni. Neşe yasaklanmadı mı hem?
Sanırım İstanbul'daki birçok ev sahibi aynı şeyi yapmaya çalışıyor. Ya kirayı artırayım ya çıkarayım daha yüksekten kiraya vereyim derdinde. Kız kardeşimin ev sahibi de (bir yıldır kiracı) yüksek bir zam yaptı hem de çıkarırsam zaten bu kadara kiraya veririm, kiralar arttı biliyorsunuz diyerek.
puha ha ha.kanarya sevenler derneği gibi olmasın da sonunuz.Bu arada benim de grubum varmış bir iki üye ısrarla bunu söylüyor.nerede ayol bu grup niye ortaya çıkmıyorlar?Vahşet team üyelerini koruma ve kollama derneği kuracam az kaldı. Çok örseleniyoruz bu ara![]()
Çıkmaz onlar. Benim de bir sürü grubum var bilmediğim. Boşuna arama çok iyi gizlenmişler bulamazsınpuha ha ha.kanarya sevenler derneği gibi olmasın da sonunuz.Bu arada benim de grubum varmış bir iki üye ısrarla bunu söylüyor.nerede ayol bu grup niye ortaya çıkmıyorlar?![]()
![]()
![]()
Acı önemli. Ağlamadan geçinemiyorum diyen yalan söylüyordur.dur ben bol acılı emojili bir geçinemiyorum konusu açayımm![]()
Linç team başkanı seni.puha ha ha.kanarya sevenler derneği gibi olmasın da sonunuz.Bu arada benim de grubum varmış bir iki üye ısrarla bunu söylüyor.nerede ayol bu grup niye ortaya çıkmıyorlar?![]()
![]()
![]()
tövbe deee.olmayan grubum yetmiyor bir de linç team başkanı sanacaklar.tek tabancayım ben ayoll.kafama göre yazıyorum yıllardırLinç team başkanı seni.![]()
Bahsettiğiniz üye ben olabilirimev sahıbı cıkarmak ısterse eger yolunu bulur her turlu
yok ben oturucam yok cocugum oturacak yok buyuk tadılata gırıcem falan fılan der uydurur ...
7 ay once 2 gun gecıkme yuzunden degıl adamın bu yaptıgı bunun ıcın zaten ev sahıbı haklı olamaz duzenlı olarak yatan bır kıra var fakat ev sahıbı kıracısını cıkarmayı bır kere aklına koyduysa o kıracı 5 yıl sonra da olsa ıllakı cıkıyor enı sonu kıracının kendısı bıkıp cıkıyor ev sahıbı aklına koymayagorsun o evden daha da hayır gelmıyor
adam 15 bın ver vazgeceyım dıyerek sızı ugrastırıcam dıyor aslında normalde mahkeme 15 bını hak kazandırmaz ev sahıbıne sız bosuna ev tasıma masrafına gırmeyelım cıkarsak da masraf barı verelım sussun dersınız belkı dıye ortalıgı kızıstırıyor
sıkıntılı mevzular ... her ne kadar yasalar kıracıyı koruyor gıbı gorunse de dedıgım gıbı ev sahıbı bır kere kafaya koydu mu hayır gelmıyor o evden
burada daha once hıc unutmuyorum yıne benzer bır konu olmustu pandemı yenı basladıgında bır ev sahıbı kıracıyı cıkarmak ıstıyordu konu sahıbı uzgundu ne yapıcam ben dıye , ev sahıbı cıkaramaz asla demıslerdı halbukı dedıgım gıbı yolunu usulunu bulur her turlu cıkarır bende o yuzden cıkarır ısterse dedım dıye avukat uyelerle bırlıkte benı lınclemeye kalkmıslardı , o zamanda aynı sebeple yazmıstım sımdıde aynı seyı bu yuzden soyluyorum
acaba ev sahıbıne sey mı desenız 15 bın veremeyız dava acsan 1 sene surer en azından dava sonuclanana kadar her turlu otururuz sende mahkeme mahkeme gezersın enı sonu cıkarız evıne kazık cakmaya nıyetımız zaten yok ama senınde evının adı cıkar huysuz ev sahıbı var dıye sen bılırsın gercekten bunu yasamak ıstıyormusun dıye ıkna etmeye calısın ıkna oldu oldu yoksa gercekten huzurunuz kacar sız cıkmak ıstersınız zaten
sunu yapanlar var kendım oturucam oglum oturacak deyıp kıracıyı cıkartıp 3 ay falan oturup sonra 2 katına kıraya verenler var usulune uydurup bır sekılde evı bosalttırıyorlar yanı maalesef![]()
Aaaa oyle deme biz seninle grup degilmiydiktövbe deee.olmayan grubum yetmiyor bir de linç team başkanı sanacaklar.tek tabancayım ben ayoll.kafama göre yazıyorum yıllardır
Şaka yahu hemen ne şasiriyorsuntövbe deee.olmayan grubum yetmiyor bir de linç team başkanı sanacaklar.tek tabancayım ben ayoll.kafama göre yazıyorum yıllardır
şaşkın emojiyi pek kullanmıyordum kullanayım dedimŞaka yahu hemen ne şasiriyorsun![]()
hiç fikrim yok.bakayım bi neler yazmış en son
neysecanı öyle istemiş. Siz konu açarsanız “değişik” yazmazsınız, konu sahibi de gelip size neden komik olmadın “değişik” yazmadın diye sorar.
Siz sormadan söyleyeyim evet konuda geçen avukat benim![]()