Bir iki söz de olsa içimi ferahlatır mısınız?

hurremland

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
4.341
15
0
Diğer
Merhabalar
Sınavıma 1 haftadan az kaldı ve basıma kotu bır olay geldı tam da bugun!
Burda ayrıntıya gırmek ıstemıyorum.İçimi döküp rahatlamak ısterdım ama belkı çevremde ki insanların da burayı okuyabılecegını dusunerek ayrıntıya gırmek ıstemıyorum.
Sizden ricam duanız ve tesellı verıcı bır ıkı sozunuz, sohbetınız...çunku bırılerıyle konusmaya ıhtıyacım var.Derdını bılmeden nasıl yorum yapalım dıyıp bana kızacaksınız ama amacım sıcak yaklasan guzel sozler soyleyen bır ıkı ınsan...Bu kafayla nasıl sınava girecegım son tekrarlarımı nasıl yapacagım hiç bilmıyorum..,sınav ıcın 1 yıldır emek verıyordum moralım cok bozuk

Son düzenleme:
İyi akşamlar arkadaşım her ne yaşadıysan üzülme boş ver kafana takma sen sınavına odaklan tüm dualarım seninle ve sınava girecek olan arkadaşlarla inş başarılı olursun

sorununu bilmediğim için kafandan atar mısın atamaz mısın bilmiyorum ama gerçekten inanıp kendine güvenirsen neden kazanmayasın..Hem 1 yıldır çalışıyorum demişsin emin ol emeklerin karşılıksız kalmaz..

Son düzenleme:
Merhaba , umarım endişeleri kafanızdan uzaklaştırabilirsiniz.
Başa çıkılması çok zor bir durum olsa bile düşünmemeye çalışın , yüreğinizi ferah tutun. Eğer acilen çözülmesi gereken bir sorun yoksa ortada kendinize bir hafta izin verin. Dilerim bu durumu bir an önce en güzel şekilde atlatırsınız.
Her şey gönlünüzce olsun.

konuyu bilmediğim için konu üstüne yorum yapamıycam haliyle ve dediklerim ne kadar yardımcı olur bilemiyorum..

ama 1 yıldır emek harcadığın önemli bir sınavın var,her ne yaşadıysan onu bir kenara bırak..sonuçta olanla ölene çare yok değil mi? sanırım kötü birşey yaşadın ama onu bir süreliğine rafa kaldır ve emeklerinin boşa gitmemesi için kendini sınavına hazırla..yapacağını,sınavı başaracağını düşün..senin için tek öenmli şey o şu anda..başka konulara kafanı yorma..hatta yaşadığın bu olumsuz şey daha da artırsın çabanı..

Allah yardımcın olsun...

dualarını oku namazını kıl Allah la konuş dertleş özellikle vakıa suresını oku duşunu al senı mutlu eden seylere dal.asla muzık dınleme bugun.senı seven ınsanlar var bunu da unutm hem neler gerıde kalmıstır sımdıye dek bu da kalacak belkı bosverıp yoluna devam edeceksn.ve gercekten ınanıyorum her şer de bir hayr var.üzüülme ebaaak bz burdayız.

Sınav kpss sanırım
Başarılar dilerim sadece
Seni üzen,sinirlendiren şeylere karşı hırslanabilirsin :26:

Hürremcim canım sen de bol bol dua et

Sınav esnasında sınava odaklanacağından yaşadığın olumsuzlukları unutursun merak etme canım

Sınavın rahat geçer sınav psikolojisiyle kendini sınava vereceksin çünkü merak etme

Kendine güven. Kendine güvenirsen derdin ne olursa olsun altından kalkabilirsin.
Sınavın yeri ayrı, dertlerinin yeri ayrı.
Derdini sınav anına yansıtmayacak kadar güçlü olabilirsin.
Sınavda aklına gelse bile sen bildiklerini yine de uygulayabilirsin.
Bunu başarabilirsin.

Son düzenleme:
sınavıma yanısr diye korkarsan bu seni strese sokar .boşver sınavından mutlulukla çıktığında bu üzen olaya yukardan bakıcaksın 1 yıllık emeğine 1 günlük bişi engel olamaz zaten .kendini daha fazla üzme

yaşadığın olumsuz ne ise ne kadar kötü olursa olsun 1 senedir hazırlandığın ve hayatına yön vericek bu sınavda aklına gelmesin
kendine bu haksızlığı yapmaaa ve başarıcana inan güzelim

canım benim içini rahat tut 1 yıldır emek veriyo muşsun iki kötü olay bütün emeklerini yok etmez merak etme
elinden gelenin en iyisini yaparsın yaşadıkların sınavını etkilemez bence.
hem daha bir hafta var o zamana kadar atlatırsın inş hiç stres kalmaz

1 yıldır calısıyordum ama sureklı tekrar ısteyen unutulan bılgıler son tekrarlar yınede onemlıydı,inşallah canm karsılıksız kalmaz emeklerım

teşekkür ederım evet dusunmemeye calısıyorum en azından sınava kadar hiç oyle bır sey olmamıs gıbı farzetmeye calısıyorum ama zor tabı..

inşallah belkı Allah ta yuzume bakar dusunmemeye calısacagım tesekkur ederm..

canım cok tesekkur ederım cok saol ıyıkı varsınız sızler...

Sınav kpss sanırım
Başarılar dilerim sadece
Seni üzen,sinirlendiren şeylere karşı hırslanabilirsin :26:
ewet canım önlisanstan gırıcem cmt

umarım oyle olur tatlım:/ bı ara soylerım mesajını gordm suan anlatmaya gucum yok

inşallah canm inşallah tesekkurler

umarım dedıgınız gıbı olur

tatlım saol asllında korkum sınavda da zıhnımı toplayamazsam dıye

bende herkesten farklı bişey söyleyemicem.. şu an o yaşadığın şeyi rafa kaldır.. kendini sadece derslerine ver.. hatta arkadaşların dediği gibi bu olay senin dahada hırslanmanı bile sağlayabilir.. ve en önemlisi bol bol dua et..

tatlım saol asllında korkum sınavda da zıhnımı toplayamazsam dıye

merak etme canım
sınav günü sadece sınava odaklanırsın diğer sorunlar aklına gelmez yani kalemi alıp çözmeye başlayınca sorun kalmaz. biz össlere ne streslerle girdik ama elimizden gelenin iyisi yaptık
sen şimdiden böyle kuruntu yapma o birşey olmaz hayırlısı olsun inş.
dua et en iyisi

liseden bir arkadaşım össden 1 hafta önce babasını kaybetti ve ing öğretmenliği kazandı
hmmm hem sewındım hem uzuldum..Allah buyuk...
anzercım saol sende benım ıcın dua et tatlım

kpssye girdim, iptal edildi( çok iyi geçmişti )

tekrar hazırlanmam gerekiyordu kısa bi zamanda, e tabi herkes hazırlanacak ve başarı oranı yükselecekti...

bu kısa zaman içerisinde 6 senelik erkek arkadaşımın beni aldattığını öğrendim. ( bunu hep yazıyorum belki görmüşsündür ama görmediysen diye yine de yazdım )

bulunduğum yerde tek bir arkadaşım yoktu. biri telefonla arasın da konuşayım diye bakar olmuştum. ben aramaya çekiniyodum aynı şeyleri anlatmaktan çünkü. kısa zamanda çok kilo kaybettim. rüyalarımda bile mutsuzdum...

sonuç sınava girdim ve öğretmen olarak atandım.

belki yardımı olur bu deneyimin sana... gönülden başarılar dilerim...

basına herne geldıyse bılmıyorum ama uzuldum gecmıs olsun canım,
sen bu sınavı cok onemsıyorsun oyuzden ıyı sonuclanıcagını dusunuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…