- Konu Sahibi hurremland
-
1 yıldır calısıyordum ama sureklı tekrar ısteyen unutulan bılgıler son tekrarlar yınede onemlıydı,inşallah canm karsılıksız kalmaz emeklerımsorununu bilmediğim için kafandan atar mısın atamaz mısın bilmiyorum ama gerçekten inanıp kendine güvenirsen neden kazanmayasın..Hem 1 yıldır çalışıyorum demişsin emin ol emeklerin karşılıksız kalmaz..
teşekkür ederım evet dusunmemeye calısıyorum en azından sınava kadar hiç oyle bır sey olmamıs gıbı farzetmeye calısıyorum ama zor tabı..Merhaba , umarım endişeleri kafanızdan uzaklaştırabilirsiniz.
Başa çıkılması çok zor bir durum olsa bile düşünmemeye çalışın , yüreğinizi ferah tutun. Eğer acilen çözülmesi gereken bir sorun yoksa ortada kendinize bir hafta izin verin. Dilerim bu durumu bir an önce en güzel şekilde atlatırsınız.
Her şey gönlünüzce olsun.
inşallah belkı Allah ta yuzume bakar dusunmemeye calısacagım tesekkur ederm..konuyu bilmediğim için konu üstüne yorum yapamıycam haliyle ve dediklerim ne kadar yardımcı olur bilemiyorum..
ama 1 yıldır emek harcadığın önemli bir sınavın var,her ne yaşadıysan onu bir kenara bırak..sonuçta olanla ölene çare yok değil mi? sanırım kötü birşey yaşadın ama onu bir süreliğine rafa kaldır ve emeklerinin boşa gitmemesi için kendini sınavına hazırla..yapacağını,sınavı başaracağını düşün..senin için tek öenmli şey o şu anda..başka konulara kafanı yorma..hatta yaşadığın bu olumsuz şey daha da artırsın çabanı..
Allah yardımcın olsun...
canım cok tesekkur ederım cok saol ıyıkı varsınız sızler...dualarını oku namazını kıl Allah la konuş dertleş özellikle vakıa suresını oku duşunu al senı mutlu eden seylere dal.asla muzık dınleme bugun.senı seven ınsanlar var bunu da unutm hem neler gerıde kalmıstır sımdıye dek bu da kalacak belkı bosverıp yoluna devam edeceksn.ve gercekten ınanıyorum her şer de bir hayr var.üzüülme ebaaak bz burdayız.
ewet canım önlisanstan gırıcem cmtSınav kpss sanırım
Başarılar dilerim sadece
Seni üzen,sinirlendiren şeylere karşı hırslanabilirsin :26:
umarım oyle olur tatlım:/ bı ara soylerım mesajını gordm suan anlatmaya gucum yokHürremcim canım sen de bol bol dua et
Sınav esnasında sınava odaklanacağından yaşadığın olumsuzlukları unutursun merak etme canım
Sınavın rahat geçer sınav psikolojisiyle kendini sınava vereceksin çünkü merak etme
inşallah canm inşallah tesekkurlerKendine güven. Kendine güvenirsen derdin ne olursa olsun altından kalkabilirsin.
Sınavın yeri ayrı, dertlerinin yeri ayrı.
Derdini sınav anına yansıtmayacak kadar güçlü olabilirsin.
Sınavda aklına gelse bile sen bildiklerini yine de uygulayabilirsin.
Bunu başarabilirsin.
umarım dedıgınız gıbı olursınavıma yanısr diye korkarsan bu seni strese sokar .boşver sınavından mutlulukla çıktığında bu üzen olaya yukardan bakıcaksın 1 yıllık emeğine 1 günlük bişi engel olamaz zaten .kendini daha fazla üzme
tatlım saol asllında korkum sınavda da zıhnımı toplayamazsam dıyecanım benim içini rahat tut 1 yıldır emek veriyo muşsun iki kötü olay bütün emeklerini yok etmez merak etme
elinden gelenin en iyisini yaparsın yaşadıkların sınavını etkilemez bence.
hem daha bir hafta var o zamana kadar atlatırsın inş hiç stres kalmaz
tatlım saol asllında korkum sınavda da zıhnımı toplayamazsam dıye
hmmm hem sewındım hem uzuldum..Allah buyuk...liseden bir arkadaşım össden 1 hafta önce babasını kaybetti ve ing öğretmenliği kazandı
anzercım saol sende benım ıcın dua et tatlımbende herkesten farklı bişey söyleyemicem.. şu an o yaşadığın şeyi rafa kaldır.. kendini sadece derslerine ver.. hatta arkadaşların dediği gibi bu olay senin dahada hırslanmanı bile sağlayabilir.. ve en önemlisi bol bol dua et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?