- 6 Aralık 2011
- 3.429
- 1.657
- 173
- Konu Sahibi thebutterflyeffect
-
Aranızdaki sorun büyük müydü özel değilse? Yani aşılamayacak diye gördüğünüz sorunlara rağmen mi barıştınız, tavrınız nasıl oldu bu sorunlara karşı?Eşimle sevgiliyken 3 ay ayrılık yaşayıp geri barışmıştık.Bir şans verebilirsin ama bizimkinde ben hatalıydım ve eşim haklı olmasa asla kabul etmezdim yeniden bir araya gelmeyi.Nedenini bilmeden şans ver ya da verme demek zor.
Aynı soruyu size de sorayım, sorununuz çok büyük müydü? Aşılamayacak olarak gördüğünüz sorunlara rağmen mi şans verdiniz, sorunlara karşı tavrınız toparlayıcı mı oldu?Ben verirdim o şansı, ki verdim.
Ayrılıktan sonra herşey daha bi rayına oturdu bizde. Şimdi evliyiz ve düğün hazırlıklarımız var.
Çocukça bir sebepti , kısa bir tatil planımızı bana sormadan yapmıştı sürpriz adı altında.Ben de gıcık olmuştum , öyle böyle derken ayrıldık.Ama o haklıydı.Aranızdaki sorun büyük müydü özel değilse? Yani aşılamayacak diye gördüğünüz sorunlara rağmen mi barıştınız, tavrınız nasıl oldu bu sorunlara karşı?
Ne diyeyim bilemedim :) burda siz de haklı olabilirdiniz ben eşinizin haklılığına vurgu yapmanızı anlayamadım affınıza sığınarak, yani barışmaya kim yaklaştı bilmiyorum ama sonuçta ayrılık her iki taraf için zor.Çocukça bir sebepti , kısa bir tatil planımızı bana sormadan yapmıştı sürpriz adı altında.Ben de gıcık olmuştum , öyle böyle derken ayrıldık.Ama o haklıydı.
Bunu da düşünüyorum, hatta kendisine de dedim bunu. Kurtarılabilir bir ilişkim olduğuna inanıyorum belki de o yüzden bu kadar kurcalıyorum.Bir iliskide bir kere ayrilik olduysa bu konusu bile gectiyse bence artik olmaz. Ayrildiginiz kisiye bence tekrar donmeyin.
Konuyu çok detaylandırmadım , o yüzden öyle düşünmeniz normal.İkimiz de ayrılalım dedik ortak kararımızdı ama barışalım diye adımı o atmıştı.Ben inatçıyımdır.Ne diyeyim bilemedim :) burda siz de haklı olabilirdiniz ben eşinizin haklılığına vurgu yapmanızı anlayamadım affınıza sığınarak, yani barışmaya kim yaklaştı bilmiyorum ama sonuçta ayrılık her iki taraf için zor.
Haklı olmasına rağmen o adım attı yani, şimdi anlıyorum. Bizde haksız taraf o ve hiç beklemediğim halde bir adım attı şuan, bilmiyorum şans verip vermemek konusunu çünkü gerçekten kırgınım ve beni kürkçü dükkanı gibi görmesini istemiyorum ama en azından denemedim dememek için bir konuşup içimdeki her şeyi kusmak istiyorum. Umarım kararımdan pişman olmam.Konuyu çok detaylandırmadım , o yüzden öyle düşünmeniz normal.İkimiz de ayrılalım dedik ortak kararımızdı ama barışalım diye adımı o atmıştı.Ben inatçıyımdır.
Bana göre büyüktü. Eşim 4 yillik ilişkisinden yeni cikmisti, ayrilali cok olmamis bana bunu baslarken soylemedi. Sacma sapan tavirlar sergiledi ilgilenmedi aklina gelince yaziyordu. Sebebini sordum ustune gittigimde yorgunum dedi ciddi kavga ettik basta durust davranmadigi icin.Aynı soruyu size de sorayım, sorununuz çok büyük müydü? Aşılamayacak olarak gördüğünüz sorunlara rağmen mi şans verdiniz, sorunlara karşı tavrınız toparlayıcı mı oldu?
Bir de o sizi terk etmiş.Sebebini bilmeden yorum yapmak zor dediğim gibi ama ben olsam zor dönerdim böyle birine.Haklı olmasına rağmen o adım attı yani, şimdi anlıyorum. Bizde haksız taraf o ve hiç beklemediğim halde bir adım attı şuan, bilmiyorum şans verip vermemek konusunu çünkü gerçekten kırgınım ve beni kürkçü dükkanı gibi görmesini istemiyorum ama en azından denemedim dememek için bir konuşup içimdeki her şeyi kusmak istiyorum. Umarım kararımdan pişman olmam.
Estağfurullah ben cevabımı aldım teşekkür ederim :) anlıyorum aslında büyük bir şeymiş bu durum, benim başıma gelse eski sevgilisini unutamamış derim. Sizin hakkınızda da hayırlısı böyleymiş, çok mutlu olun :)Bana göre büyüktü. Eşim 4 yillik ilişkisinden yeni cikmisti, ayrilali cok olmamis bana bunu baslarken soylemedi. Sacma sapan tavirlar sergiledi ilgilenmedi aklina gelince yaziyordu. Sebebini sordum ustune gittigimde yorgunum dedi ciddi kavga ettik basta durust davranmadigi icin.
Dayanamadim 2 ay sonra son verdim, tek bir mesajla helallestik hic yapma gitme de demedi. Ertesi gunden itibaren arkadaslariyla gezdi tozdu resimler atti tabi ben cok uzuluyorum.
Bi süre sonra bende toparladim bu sefer onun kafasina tas dustu. Aylarca pesimden kostu gece yarilari camimin onune geldi inanmadim her seferinde kovdum.
Sonra sonra kazandi geri kalbimi bende seviyordum zaten. Bir iki ay sonra bas basa kaldik hic birakmadan uzun uzun sarildi bana, bensiz gecen gunlerini anlatti gozleri doldu defalarca. O 6 aylik aradan sonra herşey daha iyi oldu beni sevdigine inandim ve su an da evliyiz ne istesem yapiyor. Biraz uzun oldu.
Evet ben de 6 ay onun mucadelesini verdim.Estağfurullah ben cevabımı aldım teşekkür ederim :) anlıyorum aslında büyük bir şeymiş bu durum, benim başıma gelse eski sevgilisini unutamamış derim. Sizin hakkınızda da hayırlısı böyleymiş, çok mutlu olun :)
Böyle yazdım kestirip atmış gibi olmasın. Biz de ilişkimizin başında bir ayrılık yaşadık. Çok saçma bir sebep, yanlış anlaşılmadan dolayı ama ne tartışma ne kötü söz geçti arkadaş olarak kalalım dedik, aslında ayrılmak isteyen oydu. Ama 2 gün geçmedi büyük bir özürle geldi karşıma ve o günden sonra ilişkimiz daha ciddileşti.Evet dil yarası geçmiyor, burnundan getirdim bu cümleyi zaten. O da çok pişman oldu bu cümleden. Üstü kapatılabilir bir şey değildi bu konuşmalar, o yüzden geri dönmem asla diyordum. Ama o döndü işte.
Saçma sapan sebeplerle ve o dönemki psikolojik sorunlarıyla kestirip attı desem yeridir terketme sebebi için. İnanın çok uzun bir mevzu ve detaylarla ne kendimi ne de sizi yormak istemem, sadece şunu söyleyebilirim, terkedilmeye değecek hiçbir şey yapmadım ama o ortada bir sorun varsa bile uğraşıp çözmeye yeltenmedi bile ve kendi iç dünyasında sorunlar olduğu için güya beni daha fazla üzmek istemedi ve bu yüzden ayrılmak istedi.Bir de o sizi terk etmiş.Sebebini bilmeden yorum yapmak zor dediğim gibi ama ben olsam zor dönerdim böyle birine.
Ne kadar süre ayrı kaldınız.. Sen seviyor musun?O ne diyor?Olay neydi kısaca cevap verebilirsen?Merhabalar,
Uzun süreli bir ilişkim vardı. Her şey çok güzel gidiyor zannederken tek bir kavgayla ilişkiyi toparlayamaz hale geldik. Yapmam gereken her şeyi yaptım, sorunumuz varsa çözelim istedim o yüzden de en ufak pişmanlığım veya hani keşke şöyle yapsaydım dediğim bir şey olmadı. Bir müddet ayrıldık, terkedildiğim için asla ne aradım ne sordum. Gurur yaptım,çevremde herkes ayrıldığımıza şaşırıp "ara bir şans daha ver, barışın" vs derken çok kırıldığım için sessiz kaldım.
Şimdi tekrar benimle görüşmek istiyor. Ayrıldığımız süre içinde beni unutamamış, yaptığı hatalar yüzünden bana karşı çok mahcup. Arada aldatma ya da yüz kızartıcı herhangi bir şey yok.
Ne dersiniz, ikinci şansı siz olsanız verir misiniz veya ikinci şans verildiğinde bir ilişki toparlanabilir mi, eski tat yerine gelir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?