Bir ilişki ikinci şansı hakeder mi?

İleride keşke bir şans verseydim diyecek misiniz diye ölçüp biçin. Malesef söylenenler unutulmuyor fakat barıştığınızda kendini gerçekten affettirmek için harcayacağı çabayı da görürsünüz. Yaşnanalar sizi hala etkiliyor ise sonsuza kadar gönül rahatlığı ile o defteri kapatırsınız

Aranızdaki sorun büyük müydü özel değilse? Yani aşılamayacak diye gördüğünüz sorunlara rağmen mi barıştınız, tavrınız nasıl oldu bu sorunlara karşı?

Ben verirdim o şansı, ki verdim.
Ayrılıktan sonra herşey daha bi rayına oturdu bizde. Şimdi evliyiz ve düğün hazırlıklarımız var.
Aynı soruyu size de sorayım, sorununuz çok büyük müydü? Aşılamayacak olarak gördüğünüz sorunlara rağmen mi şans verdiniz, sorunlara karşı tavrınız toparlayıcı mı oldu?

Aranızdaki sorun büyük müydü özel değilse? Yani aşılamayacak diye gördüğünüz sorunlara rağmen mi barıştınız, tavrınız nasıl oldu bu sorunlara karşı?
Çocukça bir sebepti , kısa bir tatil planımızı bana sormadan yapmıştı sürpriz adı altında.Ben de gıcık olmuştum , öyle böyle derken ayrıldık.Ama o haklıydı.

Bir iliskide bir kere ayrilik olduysa bu konusu bile gectiyse bence artik olmaz. Ayrildiginiz kisiye bence tekrar donmeyin.

Çocukça bir sebepti , kısa bir tatil planımızı bana sormadan yapmıştı sürpriz adı altında.Ben de gıcık olmuştum , öyle böyle derken ayrıldık.Ama o haklıydı.
Ne diyeyim bilemedim :) burda siz de haklı olabilirdiniz ben eşinizin haklılığına vurgu yapmanızı anlayamadım affınıza sığınarak, yani barışmaya kim yaklaştı bilmiyorum ama sonuçta ayrılık her iki taraf için zor.

Konuyu çok detaylandırmadım , o yüzden öyle düşünmeniz normal.İkimiz de ayrılalım dedik ortak kararımızdı ama barışalım diye adımı o atmıştı.Ben inatçıyımdır.

Konuyu çok detaylandırmadım , o yüzden öyle düşünmeniz normal.İkimiz de ayrılalım dedik ortak kararımızdı ama barışalım diye adımı o atmıştı.Ben inatçıyımdır.
Haklı olmasına rağmen o adım attı yani, şimdi anlıyorum. Bizde haksız taraf o ve hiç beklemediğim halde bir adım attı şuan, bilmiyorum şans verip vermemek konusunu çünkü gerçekten kırgınım ve beni kürkçü dükkanı gibi görmesini istemiyorum ama en azından denemedim dememek için bir konuşup içimdeki her şeyi kusmak istiyorum. Umarım kararımdan pişman olmam.

Aynı soruyu size de sorayım, sorununuz çok büyük müydü? Aşılamayacak olarak gördüğünüz sorunlara rağmen mi şans verdiniz, sorunlara karşı tavrınız toparlayıcı mı oldu?
Bana göre büyüktü. Eşim 4 yillik ilişkisinden yeni cikmisti, ayrilali cok olmamis bana bunu baslarken soylemedi. Sacma sapan tavirlar sergiledi ilgilenmedi aklina gelince yaziyordu. Sebebini sordum ustune gittigimde yorgunum dedi ciddi kavga ettik basta durust davranmadigi icin.

Dayanamadim 2 ay sonra son verdim, tek bir mesajla helallestik hic yapma gitme de demedi. Ertesi gunden itibaren arkadaslariyla gezdi tozdu resimler atti tabi ben cok uzuluyorum.

Bi süre sonra bende toparladim bu sefer onun kafasina tas dustu. Aylarca pesimden kostu gece yarilari camimin onune geldi inanmadim her seferinde kovdum.

Sonra sonra kazandi geri kalbimi bende seviyordum zaten. Bir iki ay sonra bas basa kaldik hic birakmadan uzun uzun sarildi bana, bensiz gecen gunlerini anlatti gozleri doldu defalarca. O 6 aylik aradan sonra herşey daha iyi oldu beni sevdigine inandim ve su an da evliyiz ne istesem yapiyor. Biraz uzun oldu.

Bir de o sizi terk etmiş.Sebebini bilmeden yorum yapmak zor dediğim gibi ama ben olsam zor dönerdim böyle birine.

Estağfurullah ben cevabımı aldım teşekkür ederim :) anlıyorum aslında büyük bir şeymiş bu durum, benim başıma gelse eski sevgilisini unutamamış derim. Sizin hakkınızda da hayırlısı böyleymiş, çok mutlu olun :)

Evet ben de 6 ay onun mucadelesini verdim.
Sizin de insallah cok mutlu olursun.

Böyle yazdım kestirip atmış gibi olmasın. Biz de ilişkimizin başında bir ayrılık yaşadık. Çok saçma bir sebep, yanlış anlaşılmadan dolayı ama ne tartışma ne kötü söz geçti arkadaş olarak kalalım dedik, aslında ayrılmak isteyen oydu. Ama 2 gün geçmedi büyük bir özürle geldi karşıma ve o günden sonra ilişkimiz daha ciddileşti.

Ama arada kötü söz, mutsuzluk gibi ifadeler olsaydı yapamazdım.

Bir de o sizi terk etmiş.Sebebini bilmeden yorum yapmak zor dediğim gibi ama ben olsam zor dönerdim böyle birine.
Saçma sapan sebeplerle ve o dönemki psikolojik sorunlarıyla kestirip attı desem yeridir terketme sebebi için. İnanın çok uzun bir mevzu ve detaylarla ne kendimi ne de sizi yormak istemem, sadece şunu söyleyebilirim, terkedilmeye değecek hiçbir şey yapmadım ama o ortada bir sorun varsa bile uğraşıp çözmeye yeltenmedi bile ve kendi iç dünyasında sorunlar olduğu için güya beni daha fazla üzmek istemedi ve bu yüzden ayrılmak istedi.

Ben verdim ama pişmanım 12 yıllık evliyim 9 senede ayrıldık 3 sene ayrı kaldık 2 cocugum var onlar için sans verdim ama adam yüzünü daha çok yırtı şimdi alelen beni aldatıyor ama benim gidecek yerim olmadığını bildiği için "ben buyum hesabına gelirse" diyor davada acmıştım ama boşamadı ve rahat vermedi ona döneyim diye. Adamdaki mantık sen dur ama bende her boku yerim. Kafayı yiyecem tahammül edemiyorum ilk fırsatta ona terk etmek istiyorum ama çocuklarım küçük ne yapacam bilmiyorum

Şimdiki aklım olsa son ilişkimde asla ikinci şansı vermezdim. Hele ki ilişkide mutlu değildim diyen biriyle asla. Koca ilişkide mutlu olmayan adam ayrılıp barıştıktan sonra neden olsun? Ne değişecek? Araya giren özlem ve alıştığı şeyden yoksun kalma hissi bittikten sonra yine aynı sıkıntılar çıkıyor. Bu sefer ayrılık da daha kötü yaşanıyor. O ayrılık sözü ağza bir kere alındı mı ilişki iflah da olmuyor

Ne kadar süre ayrı kaldınız.. Sen seviyor musun?O ne diyor?Olay neydi kısaca cevap verebilirsen?
Benzer şey ben de yaşadım yaşayacağım gibi.
Olayı da bilmiyoruz ama içinden geleni dinle .O sans verilebilir seviyorsan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…