• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ilişki ikinci şansı hakeder mi?

thebutterflyeffect

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
838
863
33
Merhabalar,
Uzun süreli bir ilişkim vardı. Her şey çok güzel gidiyor zannederken tek bir kavgayla ilişkiyi toparlayamaz hale geldik. Yapmam gereken her şeyi yaptım, sorunumuz varsa çözelim istedim o yüzden de en ufak pişmanlığım veya hani keşke şöyle yapsaydım dediğim bir şey olmadı. Bir müddet ayrıldık, terkedildiğim için asla ne aradım ne sordum. Gurur yaptım,çevremde herkes ayrıldığımıza şaşırıp "ara bir şans daha ver, barışın" vs derken çok kırıldığım için sessiz kaldım.

Şimdi tekrar benimle görüşmek istiyor. Ayrıldığımız süre içinde beni unutamamış, yaptığı hatalar yüzünden bana karşı çok mahcup. Arada aldatma ya da yüz kızartıcı herhangi bir şey yok.

Ne dersiniz, ikinci şansı siz olsanız verir misiniz veya ikinci şans verildiğinde bir ilişki toparlanabilir mi, eski tat yerine gelir mi?

Sizin de yapıniza bağlı eğer eski hataları sürekli gün yüzüne çıkaracak tiplerseniz hiç gerek yok iki tarafı da yıpratmaya. Ama ben ikinci şansı vermezdim tamamen yapimdan dolayi

Ben olsam verirdim. Aşkta gurur olmaz. Aşk ve gurur da çok güzel bir söz var
Onunun gururunu hoş görebilirdim benim gururma dokunmamış olsaydı diye. Yani yüz kızartıcı bir şey yapmamış. Onun gururunu hoş görün. Kendinizinkinide

Sizin de yapıniza bağlı eğer eski hataları sürekli gün yüzüne çıkaracak tiplerseniz hiç gerek yok iki tarafı da yıpratmaya. Ama ben ikinci şansı vermezdim tamamen yapimdan dolayi
İlişki süresince de hatalarımız oldu illaki ama sürekli yüzümüze vurmadık. Biz ilişkimizi hatalarımızdan ders çıkartıp hata üstüne hata eklemeden yaşadık aslında. O yüzden hataları birbirimizin suratına vuracağımızı sanmıyorum ama tabi endişelerim var şuan.

tek bir kavga ile terk edildi isen yeterince savasmayan biri. Biten bitiyor. Ikinci kez kirik bardaktan su icmenin zor oldugu gibi, kirginliklar hep ısitılip isitilip one suruluyor. Ben sans vermezdim.. tum cabalara ragmen olduramiyorsa o zaman gitmeli insan ama geri dinmemek uzere...

Ben olsam verirdim. Aşkta gurur olmaz. Aşk ve gurur da çok güzel bir söz var
Onunun gururunu hoş görebilirdim benim gururma dokunmamış olsaydı diye. Yani yüz kızartıcı bir şey yapmamış. Onun gururunu hoş görün. Kendinizinkinide
Iyi de terk edildim diyor arkadaş, bu insanın gururuna dokunmaz mı? Ben istersem biter, yapamazsam geri dönerim. Yok öyle bi dünya.
Ben vermezdim 2. bir şans

Ben esimden 4 yil birliktelikten sonra 1.5 yil suresince ayrildim. Sonra baristik ve Baristiktan sonra hersey daha guzel oldu. Benim degerimi anlamisti. Kotu ayrilmamissiniz. En azindan denemedim demezsin. Ben olsam 2. Sansi verirdim

Tek bir kavga demişsin, o kavganın sebebi önemli.
Sevgilimin kendi hayatında psikolojik olarak yıprandığı bir dönemde ettik kavgayı. Sebebini açıklamak istemiyorum açıkçası ama üstüne gitmediğimi çok iyi biliyorum, ağırdan alıp kendimi açıklamama rağmen kendi iç dünyasındaki sorunlar yüzünden olay bambaşka yere gitti ve bu ilişkide hiçbir zaman mutlu olmadığını söyledi. Bende de o noktada ipler koptu zaten. Defalarca özür diledi bunun üstüne, hatalı davrandığını farketti ama ben affetmedim. Son zamanlarda çevremden de durumunun kötü olduğunu, beni haksız yere üzdüğü için mutsuz olduğunu çok duydum, sonrasında da kendisi bana ulaştı zaten görüşmek için.

Ben esimden 4 yil birliktelikten sonra 1.5 yil suresince ayrildim. Sonra baristik ve Baristiktan sonra hersey daha guzel oldu. Benim degerimi anlamisti. Kotu ayrilmamissiniz. En azindan denemedim demezsin. Ben olsam 2. Sansi verirdim
Denemedim dememek için görüşmeyi kabul ettim, görüşeceğiz ama işte bu ikinci şans kısmı kafamı karıştırıyor. Kötü biri olsaydı hiç tereddüt etmez tekmeyi basardım. Bana hayatıma girdiği yıllarda çok artısı oldu. Ama bir o kadar da kırgınım bu aramızda geçen kavgalardan.

Merhabalar,
Uzun süreli bir ilişkim vardı. Her şey çok güzel gidiyor zannederken tek bir kavgayla ilişkiyi toparlayamaz hale geldik. Yapmam gereken her şeyi yaptım, sorunumuz varsa çözelim istedim o yüzden de en ufak pişmanlığım veya hani keşke şöyle yapsaydım dediğim bir şey olmadı. Bir müddet ayrıldık, terkedildiğim için asla ne aradım ne sordum. Gurur yaptım,çevremde herkes ayrıldığımıza şaşırıp "ara bir şans daha ver, barışın" vs derken çok kırıldığım için sessiz kaldım.

Şimdi tekrar benimle görüşmek istiyor. Ayrıldığımız süre içinde beni unutamamış, yaptığı hatalar yüzünden bana karşı çok mahcup. Arada aldatma ya da yüz kızartıcı herhangi bir şey yok.

Ne dersiniz, ikinci şansı siz olsanız verir misiniz veya ikinci şans verildiğinde bir ilişki toparlanabilir mi, eski tat yerine gelir mi?
Ben tekrar güvenemezdim.

Kavga var kavga var
Sebebini bilmeden yap yapma diyemeyiz hayali dünyamızdan
Ben aslında burda ikinci şans verildiğinde eski tat alınır mı, bu ayrılık süresinde iki tarafta birbirinin değerini anlar mı, var mı böyle durumlar,bunu sorguluyorum. Biz kötü sebeplerle ayrılmadık ama yapılan kavgalar çok kırıcıydı haliyle. Benim tarafımdan sorun yokken o ilişkimizin sorunlu olduğunu ve mutlu olmadığını vs söyledi. Bende söylediklerine karşılık tavrımı koydum haliyle. Kızgınlığım kalmasa da hala çok kırgınım. Güvenim de kalmadı. O yüzden kararsızım ve bir ayrılık yaşadıktan sonra verdiği ikinci şanstan mutlu olan varsa en azından deneyimini paylaşsın diye soruyorum. Hayal dünyanızdan yap veya yapma demenizi istemedim sizden yani :)

Ben aslında burda ikinci şans verildiğinde eski tat alınır mı, bu ayrılık süresinde iki tarafta birbirinin değerini anlar mı, var mı böyle durumlar,bunu sorguluyorum. Biz kötü sebeplerle ayrılmadık ama yapılan kavgalar çok kırıcıydı haliyle. Benim tarafımdan sorun yokken o ilişkimizin sorunlu olduğunu ve mutlu olmadığını vs söyledi. Bende söylediklerine karşılık tavrımı koydum haliyle. Kızgınlığım kalmasa da hala çok kırgınım. Güvenim de kalmadı. O yüzden kararsızım ve bir ayrılık yaşadıktan sonra verdiği ikinci şanstan mutlu olan varsa en azından deneyimini paylaşsın diye soruyorum. Hayal dünyanızdan yap veya yapma demenizi istemedim sizden yani :)
bu ilişkide hiçbir zaman mutlu olmadığını söyledi.

Ayrı kalınan süreye, ayrılış şekline göre şans verilebilir diyecektim ama bu yazılanlardan sonra ben şans vermezdim. Dil yarası geçmiyor ne yazıkki.

Ayrı kalınan süreye, ayrılış şekline göre şans verilebilir diyecektim ama bu yazılanlardan sonra ben şans vermezdim. Dil yarası geçmiyor ne yazıkki.
Evet dil yarası geçmiyor, burnundan getirdim bu cümleyi zaten. O da çok pişman oldu bu cümleden. Üstü kapatılabilir bir şey değildi bu konuşmalar, o yüzden geri dönmem asla diyordum. Ama o döndü işte.

Ben verirdim o şansı, ki verdim.
Ayrılıktan sonra herşey daha bi rayına oturdu bizde. Şimdi evliyiz ve düğün hazırlıklarımız var.

Eşimle sevgiliyken 3 ay ayrılık yaşayıp geri barışmıştık.Bir şans verebilirsin ama bizimkinde ben hatalıydım ve eşim haklı olmasa asla kabul etmezdim yeniden bir araya gelmeyi.Nedenini bilmeden şans ver ya da verme demek zor.

Back
X