• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ilişki ikinci şansı hakeder mi?

Ben sinir anında söylenen bu cümle için kırgın değilim sadece. Yok yere terkedildim. Çok uzun bir konu olduğu için ayrıntılarla boğmak istemedim, birde sürekli bu konuları konuşmak yarama tuz basmak gibi oluyor o yüzden çok aşırı açıklamıyorum ama klasik sebepler, tahammülsüzlük belki de bizi yıprattı diyebilirim. Bu söylediği cümle için defalarca özür diledi, aynı hatayı bir daha tekrarlamadı yani böyle gurur kırıcı cümlelerle gelmedi bana bir daha ama ayrılık sebebi olarak ileri sürdüğü şey "psikolojisinin bozukluğuyla beni sürekli üzdüğü için daha fazla ilişkimizi yıpratmak istememesi" ymiş. Çevremdeki herkes bize imrenerek bakardı, çok iyi bir ilişkimiz vardı. Bana söylemediği başka bir şeyler var gibi geliyor bana, daha ciddi bir sebebi var sanki ayrılmamız için ama söyleyemedi diye düşünüyorum. Belki de çevremiz tarafından da böyle iyi bir çift olarak görüldüğümüz için kurtarılabilir olduğumuza inanıyorum. Ama tabi görüştüğüm zaman anlayacağım durumu. Hemen ikinci bir şans vermeyi düşünmüyorum. Israr etmese görüşmeyi de kabul etmezdim zaten.
Psikolojisi bozuk diye sizi uzmeye terslemeye hakki yok bence. Gorusun elbette,sonra karar verirsiniz. Ben insanlarin hatalari bilerek yaptigini dusunuyorum,o zaman da zaten hata olmuyor adi. Agzimizdan bir laf cikarken karsidakini yaralayacagimizi bilmeyecek kadar gerizekali bir irk degiliz sonucta.

benim de benzer bir iliskim olmustu, ben ikinci bir sansı verdim barıştık, en azından ayrı kaldıgımız süre ona sinirim gecti insan olarak seviyorum diyordum simdi inan insan olarak bile sevmiyorum, öyle soğudum. bazı seyler gercekten miladını doldurunca bitmesi gerekiyormus.

Back