Nasıl başlamalıyım bilemedim. Biriyle tanıştım. Benden hoşlandıgını söyledi, göruşmek istedi. KIsmet olmadı göreşemedik. 3 gun ses seda kesildi. Sonra ben söyledim bugun musaitim görüşebiliriz diye. Bana her ne kadar görüşsekte bir ilişki istemiyorum arkadaş olarak kalabılırız dedi. Ben yinede görüşmeye gittm. Görüştükten sonrada bişey değişmedi. Benden hoşlandıgı belli oluyor, bende ondan etkilendigimi söyleyebilirim. Ama ne yapmalıyım bilemedim? Arkadaş olarak kalınca ona karşı ilgim dahada altabılır karşılıksız kalabılır. yada o benı sevmeye baslayabılırmı? kafam karıştı
önerileriniz için çok teşekkür ederim. ama arkadaş olarak görüşünce beni sevme ihtimalı yokmudur? siz olsaydınız ne yapardınız. Herkezden yorum bekliyorum :)
Niye sizle tanışınca direk illişki istemediğni söylüyor ki? Ona olan ilginiizi belli ettiniz heralde yada anladı bir beklenti içinde oldugunuzu, o da bunu söyleme ihtiyacı duydu. Öyle mi oldu ki ? Bence üzerine gitme
Direk söylemedi. Görüscektik ben gidemedim. Sonra ben dedim görüşelim diye o gelemdi. Biz en iyisi görüşmeyelım nekadar göruşsekte bi ilişki istemiyorum dedi.
İlk başta kendi görüşmek isteyen biri daha sonra sen atağa geçtiğinde görüşsekte arkadaşlık boyutundan ileri gitmeyeceğini ilişki istemediğini söylüyor... Bence aklında başkası vardı ve beklemeedeydi ondan olumlu sonuç aldı ve seninle sadece arkadaş olabileceğini söyledi.... Benim aklıma gelen tek şey bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?