Anket Bir İliskide En Önemli Olan 'S' sizce hangisi?

Bir Iliskide En Önemli Olan 'S' sizce hangisi

• Sevgi

OY: 61 22,9%
  • Saygı

OY: 104 39,1%
  • Seks

OY: 23 8,6%
  • Sadakat

OY: 60 22,6%
  • Saflik

OY: 1 0,4%
  • Saadet

OY: 11 4,1%
  • Salam - Sucuk - Sosis :)

OY: 4 1,5%
  • Hiçbiri

• Diğer

• Ankete Katılan
    266
  • Anket Kapalı .
sevgi saygi sexs sadakat ulen kiz hepsini yazmisin iste ne yazdirion bana:))))

hayatın her döneminde de saygı en önemli olan şeydir,çünkü onun bittiği olmadığı yerde bütün duygular son buluyor en büyük sevgileri bile yıpratıp yok edebiliyor

Ağzına sağlık canım. :kahve:
Arkadaşa aynen katılıyorum.:kahve:

oy kullanırken iki seçeneğin arasında özellikle kaldım: saygı ve sadakat. Şuan farkediyorumki biri olmadan diğeri zaten zor..

bence en önemli S saygı
daha sonra sevgi ve sadakat gelir
yerine göre susmak gelir
en sonda seks gelir tabi erkekler için en baştata gelebilir

Sevgi
Saygı
Seks
Sadakat
Saflik
Saadet

Salam - Sucuk - Sosis:roflol::roflol:

kesinlikle hepsini olması gerkli çünkü birbirini tamamlayan unsurlar.. birinin eksikliği veya olmaması zaten ilişkiyi yürütmeye yetmez die düşünüyorum ben naçizane... a.sa.sa.s

saygı tabiki zamanla ilişkideki S lerin hepsi bitebilir ama saygı biterse oratada ilişki die bişey olmaz.

hiçbirinin önceliği yok hepsi eş değer doğru dürüst bir ilişki için hepsi aynı oran da gerekli adam seviyorum uleynn diyor takır takır dövüyor karısı olmayınca kuduruyor saygı olmadan sevgi boş sex seven çiftler için sorunsa ayrılık sebebi olabiliyor sadakat bir arada tutan bağ saadet paylaşımdır eeee salam sucuk da lazım aç ayı oynamaz saflık ilk günler büyüdükçe bozulsada değişmeyen tek şey değişim ortak anılar olarak kalacak eeee hangisini ayıralım şimdi önemli şurada kalsın diye

salam-sucuk-sosis tatlicadiarzu

ben 'sevgi'dicem..çünkü iki insan birbirini severse aynı zamanda birbirlerine saygı da duyarlar sadık da olurlar..

Hepsi çok önemli ama başta saygı geliyor bence sonra sadakat-sevgi-sexjeyyar çünkü fikirler uyuşmasada saygı duymak ve orta yolu bulmak lazım. Bunu becerebilirsek sevgi saygı çerçevesinde gerisi gelir zaten. Karşılıklı sadakatta çok önemli tabi. Ya bunların hepsi lazım:uhm:

Back
X