Bir iLişkiye Neden Ara VeriLir.?

mervem8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
69
0
86
İstanbul
KızLar sizce bir iLişkiye neden ara veriLir.?
Ve Bunun Sonucunda iLişkide ne qibi değişikLikLer oLur, yani iLişkiniz daha mı iyi oLur..?
:uhm:

çok farklı şeyler olabilir 1.si bak onsuzda yapabiliyormuşum aman artık böyle devam edeyim diyebilirsin 2.si hayır onsuz yapamıyorum hemen aramı düzelteyim dersin ve ufak ufak yaklaşmaya başlarsın ilişkinin durumuna göre değişir şahsen ben hiç beceremzdim ufak bi mesajımı bile yanlış anlayıp beni terketcek benden soguyacak diye çok korkardım hemen arardım tabi evlilikte ara vermek diye bi olay olmuyor dönüp dolaşıp evimize geliyoruz

aynen katılıyorum ara verilip başlansa aynı tad olmaz ona olan inancımı yitirmiş olurum hem nasıl güveneceksin ki yarın ne olacak acaba die yaşamak bana göre deil hiç...olmaz bu işşmirmirmirmir...
bi kere neden ara verilir die sormuşsun ya orada bi takıldım kaldım. senin yaşadığın bişi mi yoksa merak ettiğin bir sorumu bu mervecim?

aynen katılıyorum ara verilip başlansa aynı tad olmaz ona olan inancımı yitirmiş olurum hem nasıl güveneceksin ki yarın ne olacak acaba die yaşamak bana göre deil hiç...olmaz bu işşmirmirmirmir...
bi kere neden ara verilir die sormuşsun ya orada bi takıldım kaldım. senin yaşadığın bişi mi yoksa merak ettiğin bir sorumu bu mervecim?

Hyr yaşadığım bişi diiL.
Sadece neden yani ne tür sebepLerden doLayı ara veriLmek istendiğini merak ettim.

bazı çiftler aralarındaki sorundan dolayı çıkmaza girerler ve yeniden düşünmek
ilişkiyi gözden geçirmek için ara verilir..
sonuçta olumlu düşünceye vardılarsa birleşirler hayır varmadılarsa ayrılırlar..

ara verelım demek artık senı eskısı gıbı sevemıyorum demek

belkıde ufak bı umut acaba ozlermıyım ıstermıyım dıyee

genelının sonuda ayrılıkk ne yazıki.

erkek arkadaşım 1.5 yıl önce bana böyle bir soruyla gelmişti. Ama o zamanlar ben ona karşı çok umursamaz ne yaptığımın hesabını vermek istemeyen bir tavırdaydım. O yaklaştıkça kaçıyordum. Benim ilişkiyle alakalı bi sorunum olduğunu düşünerek bana bunu önerdi. İşte o zaman oturup düşündüm ben cidden bu arayı vermek istiyo muyum diye. Hayır istemiyordum ve vermedik. Ama herşey eskisi gibi oldumu diye sorarsan :D Hayır herşey tam tersi oldu. Ben kovaladıkça o kaçtı.

erkek arkadaşım 1.5 yıl önce bana böyle bir soruyla gelmişti. Ama o zamanlar ben ona karşı çok umursamaz ne yaptığımın hesabını vermek istemeyen bir tavırdaydım. O yaklaştıkça kaçıyordum. Benim ilişkiyle alakalı bi sorunum olduğunu düşünerek bana bunu önerdi. İşte o zaman oturup düşündüm ben cidden bu arayı vermek istiyo muyum diye. Hayır istemiyordum ve vermedik. Ama herşey eskisi gibi oldumu diye sorarsan :D Hayır herşey tam tersi oldu. Ben kovaladıkça o kaçtı.

Hmm. peki haLa birLikte misnz.?

Ara verdıkten sonra ılışkı tekrar raya oturmaz bence,benımleyken ara vermek ısteyenlerı hep şutladım :delphin:

doğru söylüyorsunuz ilişkide ara diye birşey olmaz peki ya ilişkide karakterler farklı şehirlerdeyse aynı şehirde yaşarlarsa birlikte olurlar mı?benneyaptımki
deliricem galiba...senağlama

Erkek arkadaşım tam 4 ay önce emin olmak istiyorum,lütfen ara verelim dedi.4 aydır görüşmüyoruz.Yani bitti,seni sevmiyorum diyemedi ara verelim dedi işte.
Ara vermek demek ayrılık provasıdır ve sonu %90 hüsrandır!!!

bir ilişkiye bitti demek zor olduğu için ara verilir.
sonu pek iyi olmaz genelde seven kısım ümitle geri dönmesini beklerken ara verelim diyen taraf başka
limana doğru yol almaya başlamıştır bile

Back
X