Bir imza da siz bırakın kızlarr

suskunsevda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
259
57
https://www.change.org/p/adalet-bak...m=mob-xs-share_petition-no_msg&fb_ref=Default

Aslında bu olayın üstüne söyleyecek çok fazla bişe de yok. En azından bi imza bırakıp sesimizi duyuralım, yaşama hakkımızın, özgürlüğümüzün elimizden alınmasına bi dur diyelim umarım bundan sonra da tekrarı yaşanmaz Özgecanın mekanı cennet olsun Allah başta ailesine ve tüm yakınlarına sabır versin. :KK43:

imazımı attım konuyu kk okudum ogerendım cok uzuldum ve hemen ımza kanpanyasına katıldım canıler pislikler seylerını kesıp bıtaraflarına yerlestırmek lazım ıdam edılmelerı lazım ıdam bıle az kalır işkenceyle cezalandırılmaları lazım allahın belaları pislik aşşalıklar yazıcak çok şey var ama...

Aynen aynen insanın sinirleri bozuluyor vicdanı almıyor en ağır şekilde çekerler cezalarını inşallahhhh. Bu ülkede kadın olmak çok zor ne yazıkki. Bi de eşitlikten söz ederler

Dünden beri ağlayarak izledim haberleri etkisinde kaldım sanırım rüyama bile girdi rabbim mekanını cennet eylesin bir an önce yakalanıp en ağır cezaya hukmedilsinler muebbet yesinler diye dua ediyorum

Dünden beri ağlayarak izledim haberleri etkisinde kaldım sanırım rüyama bile girdi rabbim mekanını cennet eylesin bir an önce yakalanıp en ağır cezaya hukmedilsinler muebbet yesinler diye dua ediyorum
Bende gece zor uyudum uyuyamadım kendimi çok çaresiz ve güvensiz hissettim. Ben bu haldeysem Özgecan'ın ailesi kim bilir ne haldedir :KK43: Allah sabır versinnn

X