Bir insan bu kadar kötü olabilir mi ?

Nasil yani cogunluk hak verince hakli mi olunuyor? Kafaniz piril piril. Eltiye uzuldum simdi. Keske bana denk gelse sizin gibiler... Basarilar umarim cocuk dogurma basarisini siz de gosterir de baskalarini kiskanmazsaniz. Yazik sizin fesatliginiz yuzunden kardesler birbirlerine kirilacaklar
Senin de kafa gidik belliki
Saçmalayacam diye paralamışsın kendini

durup dururken bir anda herkese şarlamaya başladı bir sıkıntısı var gibi :KK70:
Yanlız tatile gitmek istiyormuş Fakat kocası yollamıyormuş
Sevgiliyken güveNini kırmış kocasının
:KK53: Fırlamaymış ozamanlar öyle diyor

yada nebileyim gece dürtükleyip sevişmediği için kızgındır
Ondan gelip buraya çemkirdi galiba

yilda bir gorusurz zaten aramamda pek
Doğrusu bu ama yılda bir görüşülen birini kafaya takmamak gerek, birde yaşadığınızı anlıyorum fakat kendinize engel olun değersizlik aşağılık duygusunun sizi ele geçirmesine izin vermeyin kendi yaşantınıza bakın onu tartmayın şu hareketi kesin bana gibi hatta başta zor gelse de bunu içinizde tutun ve etrafınıza bunu söylemeyin özellikle kv eş ailesi gibi. Daha çok onun adına çok seviniyorum diyin geçin

herkese günaydin hanimlar
biz esimle cocuk sahibi olamiyoruz sperm yok umudumuzda cok az insAllah rabbim isteyen herkese verir.
neyse gel gelelim konuya eltim bunu bildigi halde hamileyken bana nisbet yapiyodu ben tatile o oraya gittigimde yanimda bebek,hamilelik vb videolar izliyip duruyodu henuz 10 haftalik hamileyken göbeğini tutup oturup kalkiyodu sürekli wptan bebek sözleri annelik sözleri paylasiyodu bebek dogdu cok sukur bu seferde ha bire esime foto video atiyo bubgece saat gece 3 de videolar atmis gene hem bana hem eşime daha travmayi atlatamadan bunu yapmasi dogru mu ?
gecen sali gunü esimle bebegimizin cok zor olacagini oğrendik hala cok uzgunken dun kayinvalidem aradi agladik biz aglarken o arkadan yuksek sesle "bebegim annem seni yerim askim "falan diyodu ya belki ben cok hassasim yada gercekten o gormemis
Evet bazı insanlar bu kadar kötü malesef vicdanlarını çöpe atmışlar inşallah onlardan olan öyle olmaz.

Nasil yani cogunluk hak verince hakli mi olunuyor? Kafaniz piril piril. Eltiye uzuldum simdi. Keske bana denk gelse sizin gibiler... Basarilar umarim cocuk dogurma basarisini siz de gosterir de baskalarini kiskanmazsaniz. Yazik sizin fesatliginiz yuzunden kardesler birbirlerine kirilacaklar
Ajjajjajaja boyle insanlar muge anlinin adini kullanmasa bari yazik sadece aciyorum boyle insanlara

biz esimle cocuk sahibi olamiyoruz sperm yok umudumuzda cok az insAllah rabbim isteyen herkese verir.
neyse gel gelelim konuya eltim bunu bildigi halde hamileyken bana nisbet yapiyodu ben tatile o oraya gittigimde yanimda bebek,hamilelik vb videolar izliyip duruyodu henuz 10 haftalik hamileyken göbeğini tutup oturup kalkiyodu sürekli wptan bebek sözleri annelik sözleri paylasiyodu bebek dogdu cok sukur bu seferde ha bire esime foto video atiyo bubgece saat gece 3 de videolar atmis gene hem bana hem eşime daha travmayi atlatamadan bunu yapmasi dogru mu ?
gecen sali gunü esimle bebegimizin cok zor olacagini oğrendik hala cok uzgunken dun kayinvalidem aradi agladik biz aglarken o arkadan yuksek sesle "bebegim annem seni yerim askim "falan diyodu ya belki ben cok hassasim yada gercekten o gormemis

Bu insan kötü olmayabilir ama siz pasif agresif olabilirsiniz. Önce kendisiyle konuşmalısınız hislerinizle ilgili. Empati yapamıyor olabilir. Mutluluğunu paylaşan bir insan gibi geldi bana sadece.

Öncelikle Allah sizede sağlıklı, sıhhatli, hayırlı bir evlat nasip etsin insallah,tıp ilerledi tüp bebek tedavisi görürsünüz gerekirse,hiç olmayacakmış denilen kişilerin bebekleri oluyor. Gelelim siteminize yerde göğe kadar haklisiniz,gecenin üçünde mesaj atılmaz,hatta eltiye kendi çocuğunun fotosu da özelden atılmaz,sonuçta bir kan bağıniz yok cocukla,nedense pek iyi niyetli gelmedi eltiniz biraz mesafe koyun ne düşünürse düşünsün,isterse kıskanıyor desin bosverin

Boyle pisliklerle dolu dünya. Cok yakin arkadasimin yillardir cocugu olmuyor cok istemesine ragmen. Bir gun eltisi kv si ve esinin dayisinin karisi sohbet ederlerken o dayi karisi olacak seytan Allah cezalandirdigi ve lanetledigi insanlara cocuk vermez demis. O cirkef kadinin sozlerine o kadae cok aglamisti ki arkadasim. Boyle pislikler yok olsunlat insallah.
çok kötü bir şey

Türkiye'mde kadın dediğin evlenmeli kiminle evlendiğinin önemi yok kocası olmalı ayyaş ta olur sapıkta , bu şekilde 1 sınıf atlar,
2. sınıfı çocuk doğurmakla atlar
nasıl bir anne olduğunun hiç bir önemi yoktur. eşi kötüyse bir daha doğurmalı önemli olan doğurmak çocuk kocayı eve bağlar çocuk eve neşe getirir bla bla bla....
Ama gerçek ev sevgiyle oluşan iki kişinin birbirine güvendiği ve huzur verdiği yerdir. umarım Allah size de tez zamanda istediğiniz çocuğu nasip eder ama lütfen kötü insanlar için üzmeyin kendinizi.eminim eltinin çok mutsuz bir insan yoksa böyle göstermelik yaşamaz

Şimdi benim annemin torunu yok, çok istiyor. Kardeşlerinin torunları oldu, anneme sürekli gece gündüz resim atıyorlar. Annem ise bu durumdan çok mutlu, torun yokluğunu da az hissediyorum diyor. Acaba eltiniz amcasıdır, yiğenini görsün ve evlat hasreti azalsın diye atıyor olabilir mi? Bir de eşiniz kardeşinin eşini engellemiş oldu, öğrenince kardeşi ile arası bozulmasın? Ben olsam eşime yiğenimi çok sevsem de gördükçe üzülüyorum dedirtirdim. Bu uyarıya rağmen eltim devam ediyorsa inadına yaptığını düşünürdüm. Eltinizin resmini gönderdiği çocuk sonuçta eşinizin yiğeni, seviniyorsunuz sanıyor olabilir. Tabi yazdıklarınız kadarını biliyorum, siz duruma göre dediklerimi düşünün.

Mune Mune böyle adap edep bilmeyen insanları neden süresiz uzaklaştırmiyor yönetim. Banlanmış banı kalkar kalkmaz özelden hakaret etmeye başlamış bana mal yazmış özelden sanırım bu konuda ki herkese hakaret etmiş

Back
X