Bir insan bu kadar kötü olabilir mi ?

ne alakasi var kiskanmakla kiskansaydim cocuk dogmadan ona kiyafet almazdim bi insan niye herkesi paylastigi fotodan gizleyip sadece sana atsin ?bu kadinin bu cocuk meselesi haric yaptigi cok sey daha var konuyi bilmeden kiskaniyosunuz falan demeye hakkiniz yok beni anca benim durumumda olan anlar ki konumda bi cok kadin da bana hak verdi
Nasil yani cogunluk hak verince hakli mi olunuyor? Kafaniz piril piril. Eltiye uzuldum simdi. Keske bana denk gelse sizin gibiler... Basarilar umarim cocuk dogurma basarisini siz de gosterir de baskalarini kiskanmazsaniz. Yazik sizin fesatliginiz yuzunden kardesler birbirlerine kirilacaklar

Fareler, böceklerler ve diğer tüm canlılarla aynı işi yapabildiği için bununla hava atması ve sümüklü bebesini size nispet olsun diye hunharca sevmesi onun olmayan iqsunun göstergesi gibi
Sumuklu bebe mi? İgrenccsinizzz gunahsiz cocuga bile curet ediyorsunuz laf soylemeye gercekten cok asagiliksiniz

Nasil yani cogunluk hak verince hakli mi olunuyor? Kafaniz piril piril. Eltiye uzuldum simdi. Keske bana denk gelse sizin gibiler... Basarilar umarim cocuk dogurma basarisini siz de gosterir de baskalarini kiskanmazsaniz. Yazik sizin fesatliginiz yuzunden kardesler birbirlerine kirilacaklar
Mune Mune
gerekeni yaparsanız cok sevinirim böyle bi sayfaya bu tur insanlar yakismiyor

Niye zoruna gitti canım sen de mi o tiplerdensin 🤣🤣 kadın söylediğinde beklemediğim için sasirmistim ne diyeceğimi bilemedim eşimin zoruna gitti kendisi gitmek istedi. Sana söylenirse sen peşine düşme bişeyin tamam mi değişik olma 🤗
Sizin gibileri iyi bilirim o kadin gibileride. İkinizde cahil cuhela dedikodu pesinde tiplersiniz. Ayy kocan seni mi savundu ayy yerim onu ben ya. Allahin mallari

Yoo basima geldi defalarca cevabini verdim. Kocama sijayet edip kapi kapi dolanmadim cingene gibi
insAllah daha cok dolanrsiniz Allah ondan vermiyo senin gibisine demek bana dedin ya basar dogurmayi filan esimle demin geldik hastaneden hersey cok guzel geliyo demekki neymis Allah insanin gonlune gore veriyomus o vicdaninda katilasmis kalbinle mutlulklar sana

herkese günaydin hanimlar
biz esimle cocuk sahibi olamiyoruz sperm yok umudumuzda cok az insAllah rabbim isteyen herkese verir.
neyse gel gelelim konuya eltim bunu bildigi halde hamileyken bana nisbet yapiyodu ben tatile o oraya gittigimde yanimda bebek,hamilelik vb videolar izliyip duruyodu henuz 10 haftalik hamileyken göbeğini tutup oturup kalkiyodu sürekli wptan bebek sözleri annelik sözleri paylasiyodu bebek dogdu cok sukur bu seferde ha bire esime foto video atiyo bubgece saat gece 3 de videolar atmis gene hem bana hem eşime daha travmayi atlatamadan bunu yapmasi dogru mu ?
gecen sali gunü esimle bebegimizin cok zor olacagini oğrendik hala cok uzgunken dun kayinvalidem aradi agladik biz aglarken o arkadan yuksek sesle "bebegim annem seni yerim askim "falan diyodu ya belki ben cok hassasim yada gercekten o gormemis
Kv konusun eltinize biraz cemkirsin ayip yahu

Size bir şey anlatayım, eski mahallemden örnekle, birkaç yıl önce, doğum yaptıkları için kendilerini bir şey sanan kadınlarla dolu bir apartman vardı. Her dairede en az 3-4 çocuk. Ne oluyordu sonunda biliyor musunuz? Bırakıyorlardı küçücük çocukları sokağa gecenin bir körüne kadar, çocukların seslerini mahallenin sonundan duyuyorduk. Bu çocuklar aynı zamanda gidip diğer çocukların yolunu kesip kendi bahçelerinde bile oynatmıyorlardı, bu yaşıma kadar duymadığım kelimeler kullanıyorlardı. İnsanlar bıkmıştı, sonunda olay çıktı, gecenin ikisine kadar çocuk güvende mi diye çıkıp bakmayanlar "kutsal" ilan edildi. Kimse çocuğunun davranışını düzeltmeye çalışmadı. çocuklar, normaldir deyip geçtiler. O çocuklar büyüdüklerinde de magandadan farksız oldular. Ama onların aynı davranışlarını bir zaman çocuktur diye normal gören kadınlar ve erkekler hala öyle görmeye devam etti. Çünkü onlar doğurmuştu, onlar kutsaldı, onlar mükemmeldi. Demem o ki sadece doğurduğu için övünen insanların seviyesi de o çocuklara nasıl yazık ettikleri de belli. Siz ne yaparsanız yapın kedinin köpeğin de bu yeteneğe sahip olduğunu anlatamazsınız. Sizin karakteriniz ve hayatınız önemli olan. Böyle insanlara zaman bile harcamayın. Her şeyin bir zamanı var yeter ki siz huzurlu olun.

İnşallaaahhh tez zamanda çok güzel bir bebeğiniz olur inşallah. Aklıma her gelişinde dua edicem sizin için. Hiç canınızı üzmeyin böyle birinin çocuğundan hayır gelmez. Allah size en yakın zamanda hamile olduğunuz haberini duyursun, sağlıkla mutlulukla huzur içinde getirin bebeğinizi dünyaya.

Sizin gibileri iyi bilirim o kadin gibileride. İkinizde cahil cuhela dedikodu pesinde tiplersiniz. Ayy kocan seni mi savundu ayy yerim onu ben ya. Allahin mallari
Siz neden bu kadar sinirlisiniz ?sanırım çocuk sahibi olma konusunda bir sıkıntınız olmadı?damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.insanların üzülmesi,kıskanması gayet normal duygular.olmasa şaşırtıcı olurdu. bende üzülüyordum,kıskanıyordum. Bendemi kötüyüm, fesatım? 5 _10 yıl çocuğunuz olmasaydı üzülmeyecektiniz , insanlara gıpta bile bakmayacaktınız yani..sizin yazdıklarınız hiç samimi değil

Sümük insan vücudunun ürettiği bir sıvı, sizin burun üretmiyorsa bilemiyorum ama bir eksiklik gostergesi ya da hakaret değil yani. O yüzden diyebilirsiniz alınmam :KK70:
Yoo basima geldi defalarca cevabini verdim. Kocama sijayet edip kapi kapi dolanmadim cingene gibi
ne yoruyorsunuz kendinizi kuzum sümüğü hakaret zannedip insanların kimliklerini küfür malzemesi yapanlara.

Bence siz yer ariyorsunuz. İstemeden kiskaniyorsunuz. Hayat boyle gecmez. Herkes sizi dusunmek zorunda degil ki dusunmezde ne kadar az beklenti o kadar mutluluk. Siz kendinize iyilik yapin kendinizi uzmeyin. Bilakis siz onun adina mutlu olun o konusmasada konusunu acin. Bundan dolayi eltim ve kaynim beni engelleseydi gulup gecerdim cocuk musunuz ya kari koca oturup plan yapiyorlar. Her seyin hayirlisi olsun evlat bazen basa beladir olmuyorsa olmuyor insanlarin ne dertleri var şu prenses tavirlarindan vazgecin yoksa uzulmeye mahkumsunuz
Problemlerinizi çözebileceğiniz yer burası değil. Sizin için çok üzüldüm, umarım allah gani gani akıl sağlığı verir. 😔

Allahin salagina bakin ya kadinlar kulubunde beyin dileniyor hanimmm kendine gel mahalle karisii

Back
X