Bir insan bu kadar kötü olabilir mi ?

Boyle pisliklerle dolu dünya. Cok yakin arkadasimin yillardir cocugu olmuyor cok istemesine ragmen. Bir gun eltisi kv si ve esinin dayisinin karisi sohbet ederlerken o dayi karisi olacak seytan Allah cezalandirdigi ve lanetledigi insanlara cocuk vermez demis. O cirkef kadinin sozlerine o kadae cok aglamisti ki arkadasim. Boyle pislikler yok olsunlat insallah.

Boyle pisliklerle dolu dünya. Cok yakin arkadasimin yillardir cocugu olmuyor cok istemesine ragmen. Bir gun eltisi kv si ve esinin dayisinin karisi sohbet ederlerken o dayi karisi olacak seytan Allah cezalandirdigi ve lanetledigi insanlara cocuk vermez demis. O cirkef kadinin sozlerine o kadae cok aglamisti ki arkadasim. Boyle pislikler yok olsunlat insallah.
Rabbim karsilarina mutluka bi müsibet cikarir cok acimasizca

Pisliğe bak ya. Göreceksin sen cezalandırmayı laneti. İnşallah evlatlarından çıkmaz da ceza kendisine gelir.
Ben aksine geç çocuğu olanlar için şöyle düşünüyorum "Rabbim sevdiği kulların duasını geç kabul edermiş onların yalvarışlarını daha çok duysun diye." Bu düşünceyle haraket ettim hep. Dualarım geç kabul oluyor ama oluyor çok şükür

herkese günaydin hanimlar
biz esimle cocuk sahibi olamiyoruz sperm yok umudumuzda cok az insAllah rabbim isteyen herkese verir.
neyse gel gelelim konuya eltim bunu bildigi halde hamileyken bana nisbet yapiyodu ben tatile o oraya gittigimde yanimda bebek,hamilelik vb videolar izliyip duruyodu henuz 10 haftalik hamileyken göbeğini tutup oturup kalkiyodu sürekli wptan bebek sözleri annelik sözleri paylasiyodu bebek dogdu cok sukur bu seferde ha bire esime foto video atiyo bubgece saat gece 3 de videolar atmis gene hem bana hem eşime daha travmayi atlatamadan bunu yapmasi dogru mu ?
gecen sali gunü esimle bebegimizin cok zor olacagini oğrendik hala cok uzgunken dun kayinvalidem aradi agladik biz aglarken o arkadan yuksek sesle "bebegim annem seni yerim askim "falan diyodu ya belki ben cok hassasim yada gercekten o gormemis
Umarim bebegi imtihani olmaz.Siz yokluguyla sinarken onu varligiyla sinamasin...Siz uzulmeyin nasipten otesine yapilacak bir sey yok ve Allah cok buyuk.Komsuma imkansiz dediler.Yillarca ugras sonrasi tup bebekle ikizleri oldu birini kaybetti.Aradan yillar gecti kadin hasta halsizim saniodu.Meger hamileymis hic bir mudahale olmayan o kadar guzel bir oglu oldu ki...Nasip kader

Ah canım benim. Maalesef o fesattan bir tane de bende var 🤦 4 sene çocuğum olmadı. Eltimin 2 çocuğu olmasına rağmen 3.yü istiyordu habire hamilelik konuları açıyordu hamile kalıp aldırıyordu 3.yü erkek istediği için. Tüp bebek bile denedik tutmadı derken Rabbim mucize verdi bize. Kendiliğinden geldi çok şükür. Şimdi eltimle konuşmuyoruz hamile olduğumdan haberi var 5 ay olacak 1kere bile arayıp hayırlı olsun demedi o kadar beklediğimizi bildiğine rağmen. Kıskançlığından.. Ben o 3cüye hamileyken her hafta arardım geliyim mi bişeye ihtiyacın var mı diye.
Yani boşver arkadaşım bence sen abartmıyorsun eltin gerçekten fesat. Üzülme Rabbim sana da umut olacak inşallah verecek mucizeni. Öyle kötü insanların karşısına çıkıyor kötülükleri. İnşallah tez zamanda Rabbim sevindirsin sizi 🤲❤️

Ne demek aldırıyordu ya, cinsiyetini yasal aldırma süresinde nasıl öğrenip aldırabiliyorfu?

Ne demek aldırıyordu ya, cinsiyetini yasal aldırma süresinde nasıl öğrenip aldırabiliyorfu?
Nasılını bilmem. Bide beni arayıp ağlıyor düşük yaptım kaybettim falan diye, ben de saf gibi onla beraber ağladım. Çok sonra öğrendim cinsiyet öğrenmiş üçüncü de kızmış aldırmış. Rabbim ıslah etsin ne diyim 🤷🤦

kaç yıldır çocuğunuz olmuyor ve istediğinizi biliyor mu?Hani belki bilmediği için öyle davranmış olabilir mi diyeceğim?
Eger bilinçli yapıyorsa böyle kötü insanlar için üzülmeye değmez.
Doğurmak nasip işidir önemli olan mutlu bir insan olabilmek.
İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda evlat sahibi olursunuz.Uzuntunuzu tedavi sürecinizi de herkesle paylaşmayın insanlar zayıf noktalardan vurmyayi seviyorlar.

Geçen bir üyeye topluca kızdık elti hamilrliğine ama o elti yapması gerekeni yaptığı halde üye hasetlenmişti. Senin konun çok farklı tamamen düşüncesizlik. Eşin zaten çok daha üzgündür. Birbirinixe destek olun. Bunca yıllık evliyim çocuk tedavisi görüp de olmayan o kadar az insan gördüm ki sizin olur inşallah. Eşşine saraçoğlu kürler yap sperm artırıcı.

biz esimle cocuk sahibi olamiyoruz sperm yok umudumuzda cok az insAllah rabbim isteyen herkese verir.
neyse gel gelelim konuya eltim bunu bildigi halde hamileyken bana nisbet yapiyodu ben tatile o oraya gittigimde yanimda bebek,hamilelik vb videolar izliyip duruyodu henuz 10 haftalik hamileyken göbeğini tutup oturup kalkiyodu sürekli wptan bebek sözleri annelik sözleri paylasiyodu bebek dogdu cok sukur bu seferde ha bire esime foto video atiyo bubgece saat gece 3 de videolar atmis gene hem bana hem eşime daha travmayi atlatamadan bunu yapmasi dogru mu ?
gecen sali gunü esimle bebegimizin cok zor olacagini oğrendik hala cok uzgunken dun kayinvalidem aradi agladik biz aglarken o arkadan yuksek sesle "bebegim annem seni yerim askim "falan diyodu ya belki ben cok hassasim yada gercekten o gormemis
Rabbim büyük size ve isteyen herkese tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah,
Size önerim o kadını ikinizde telden engelleyin ,kuldan utanmaz Allah tan korkmaz insanlıktan nasibini almamış elti bozuntusu.

Herşeyi geçtim gece 3 te elti eşinize nasıl video fotoğraf atar. Hadi o densiz kocası da mı bişey demiyor.
Engellemişsiniz ve çok iyi yapmışsınız. Hayat enerjinizi emen insanlardan! uzak durun. Allah büyük. İnşAllah hayırlısıyla bebeğiniz olur🤲🏻

kaç yıldır çocuğunuz olmuyor ve istediğinizi biliyor mu?Hani belki bilmediği için öyle davranmış olabilir mi diyeceğim?
Eger bilinçli yapıyorsa böyle kötü insanlar için üzülmeye değmez.
Doğurmak nasip işidir önemli olan mutlu bir insan olabilmek.
İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda evlat sahibi olursunuz.Uzuntunuzu tedavi sürecinizi de herkesle paylaşmayın insanlar zayıf noktalardan vurmyayi seviyorlar.
herseyi biliyo kv birlkte oturdugu icin insan yerne koyup dertlestim ama insan degilmis

İlk hamilelik döneminde hevesini anlarım ama sonraki yazdıklarınızda gerçekten yanlış hareketler yapmış.ben arkadaşımın bebegi olmuyor diye balkona çamaşır asarken üzülüyordum bebek kıyafetlerini görüp üzülüyor mu diye. Size keçi boynuzu kürünü öneriyorum. Umarım en hayırlı zamanda sağlıklı çocuklarınız olur.

Canim seni senin durumunda olanlar dışında kimse anlayamaz. Bilinçli yapnadigini düsünmek istiyorum. Benim görümcemin 2.cocugu 8 yil sonra tedavi ile oldu. 1 cocugu oldugu halde ben hamileyken aman kırılmasin uzulmesin diye ne hamileligimi vede bebegimin oldugunun sevincini yasatmadilar. K.v sürekli aman resim paylasma kızım üzülür diye yedi beni . Yanında bebegimi sevemiyordum bile. . Sonradan onun 2.bebegi oldu benim yasayamadigim ne varsa dolu dolu gözümüze soka soka yaşadı. oyüzden k.v me kin doluyum.Bende 2.cocuk icin 4 5 yildir ugrasiyorum ama kimseyi bu konuda strese sokmuyorum. Veren Allah bol bol dua et,bitki kürleri yap esine.sperm sayisini ciddi oranda arttiran macunlar ilaclar var. Cok zor biliyorum ama bu sürecte sakin olmaya çalis.stres daha kötü etkiliyor. Rabbim tez zamanda kucagini doldursun.

Nasılını bilmem. Bide beni arayıp ağlıyor düşük yaptım kaybettim falan diye, ben de saf gibi onla beraber ağladım. Çok sonra öğrendim cinsiyet öğrenmiş üçüncü de kızmış aldırmış. Rabbim ıslah etsin ne diyim 🤷🤦
Ya bu gercek mi? Ben inanmak istemiyorum 😳

Üzülmeyin lütfen. Bazı insanların hayattaki tek marifeti çocuk doğurmak. Yere göre sığamazlar yaptıları doğum ile. Allah yardımcınız olsun. Görmemezlikten gelin diyemem çünkü çok zordur eminim ama üzülmeniz onun ekmeğine yağ sürer.

Pisliğe bak ya. Göreceksin sen cezalandırmayı laneti. İnşallah evlatlarından çıkmaz da ceza kendisine gelir.
Ben aksine geç çocuğu olanlar için şöyle düşünüyorum "Rabbim sevdiği kulların duasını geç kabul edermiş onların yalvarışlarını daha çok duysun diye." Bu düşünceyle haraket ettim hep. Dualarım geç kabul oluyor ama oluyor çok şükür
Hic cocugu olmayanlar da var. Üniversitede Hocamın cocugu olmamış ama maasiyla öğrencilerine destek olan muhtesem bir kadindi. Hepimizin çok sevdiği biridir.
İlla çocuk olmak zorunda değil. İlla insanlar evlenmek zorunda değil. Bu dünyada esin çocuğun yoksa ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapan pislikleri Allaha havale ediyorum. Herkes kendi pislik hayatına baksın. Böyle insanlar olmaz olsun.

Back
X