Gayet yumuşak bir şekilde konuştum.Öyle davranmasına gerek yoktu.Sayesinde güne çok güzel bir şekilde başladım.Bir daha asla aramayacağım halini hatrını sormayacağım..
Bu yaptığınız tavır sizin hiç işinize yaramaz..Dediğim gibi güzel bir msj.atın..
İnce tatlı sitemler o günü ve sonrasını kurtarır.
İnan şu an hiç içimden gelmiyor aramak yada msj atmak.O zaman sanki ben suçluymuşum gibi olacak alttan alır gibi.Sonra başka bir zamanda yine aynı şeyle karşılaşacağım.Nasılolsa alınmıyor darılmıyor diye..
takma kafana canım her erkekte böyle odunluklar olur bazen benimki de saçma sapan birşey için kalp kırıcı konuşur.en iyisi fazla umursama sinirlenme sakinleşmeye çalış
Benim eşim sabahları sinirli falan kalkmaz.Normal şekilde kalkar çokta canlıda değil.Sabah suratsızlığı,durgunluğu falan olmaz öyle.Benim aramamı yanlış anladı sanırım.Yani ne önemi var kaçta kalktığımızın ne yedirdiğimin falan diyor.Ben sorunca ters tepki yaptı.
Neyse 2 defa daha aradı.Hiç bu kadar aramazdı hayretBankaya gitmiş bişeyler sordu yatacak paralar vardı onları anlattı kendince ben sormadan.Normal konuştum kapattım biraz durgun şekilde.Sonra bir daha aradı eve uğramış birşey istiyormusun falan dedi.Hayır dedim bende.Akşam görüşürüz dedik kapattık.Arama rekoru kırdı ota b.ka aradı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?