cnm meraba, ne kadar uzun yazmışsınız yaa ama hepsini teker teker okudum :)
öncelikle seni hiçbir şekilde yargılamaya hakkımız yok ve kararın ne olursa olsun buna saygı duyacağımızdan emin olmalısın..
FAKAAATT :)
tavırların bende kendi içinde biraz gel gitler yaşıyormuşssun hissi uyandırdı açıkçası.. Sanki şimdi mesaj atsa sen de hemen cevap verecekmişsin gibi hissediyorum.. Tabi ki hala onu seviyorsun ve sana geri döneceğini bilsen o büyük büyük yazdığın "BANA YALAN SÖYLEDİ" lerin hepsini unutacaksın,yalanlardan çok aldatılmış olma fikri yıkar insanı..
Ona cevap olarak atacağın mesajlarının içeriği de kendince sert olacak belki ama tartışmak hala bir umut taşıdığını gösterir karşı tarafa.. O yüzden bence ona artık hiçbir adım atma,seni aldatsa da aldatmasa da burada aslında senin gururunu kırmış,ilgisiz tavırlar bunaltıyosunlar fln..
Ve biraz tutarsız davranıyorsun malesef, bitti diye mesaj atıp bir yandan mendile isimlerinizi işlemen, her şey havada kaldı demen biraz çelişkili değil mi sence?
4 yıllık emeğine ağla üzül istediğini yap,yaşaman gereken her şeyi yaşa ve sakinleştiricilere çok gerekmedikçe başvurma.. Unutma bu süreçlerin hepsini yaşaman gerek,yoksa olgunlaşamazsın,sakinleştirici gibi kısa süreli çözümler birkaç hafta sonra çok daha fazla acı çekmene sebep olabilir..
Kendimden ve çoğu kızın da benzer şeyleri yaşadığından emin olduğum için bunları söylüyorum sana, güçlü durmalısın, onu görünce ölüp bitsen de güçlü durman lazım.. İnan bana güçlü duran her zaman kazanır,kaçan kovalanır fln fln.. O'nu olmasa da bir başkasını mutlaka kazanacaksın, çünkü iyiler hep kazanır :)
Ve eğer benim fikrimi soracak olursan, eğer kararın kesinse, film-dizi izlemeyi bırak önce ona dair onu hatırlatacak her şeyi çıkar,kaldır at hayatından.. Çok hafiflediğini göreceksin.. Onunla aynı sınıfta olabilirsin,ama bu sınıf sadece ikinizden oluşmuyor muhakkak.. Arkadaşların sana en büyük desteği sağlayacak insanlardır böyle konularda..
Sakinleştiricileri bi kenara bırak ve nefes aldığın her ana şükret tatlım,bak dışarıda hayat akıp gidiyor,sen de karış kalabalığa..
Kendine çok iyi bak ve asla gururunu ayaklar altına aldırma, ona karşı kızgınlık dahil hiçbir şey hissetmediğini anladığında özgür olduğunu fark edeceksin..