Bir insan bu kadar umursamaz olabilirmi

evet cok dogru kendime biraz guvenmeliyim o kim ya :/
daha iyisini elbet bulabilirim.. dediklerini aynen yapicam.! ya duzeltir kendini yada ben yokum

afferim canımm işte böyle =))
ama lütfen söylediklerin lafta kalmasın olur mu ;)
unutma en önemlisi kendine olan güveninin ve bu özgüveni ona yansıtman =)

Aşıksın anlıyorum da ne kadar aşık olursan ol kendini ezdirme. O zaten senin aşkına güvendiği için belli ki bu kadar rahat. Sen de onun yaptığı gibi yapma kardeşim. Eline ne geçecek ki onun seviyesine düştüğünde. Bırak yol ver gitsin, 4 ayda bunları yapıyorsa ileride seni daha da fazla üzer. Ondan başka adam mı kalmamış. Bırak ne hali varsa görsün, kızlara mesaj mı yazacak ne yapacaksa yapsın, kendini sana değer vermeyen seni üzen biri için üzdüğüne değer mi hiç?

hepinize nedkr tksr etsem azdir. sayenizde cok farkli dusunmeye baslsadim cok haklisiniz 4 ayda bole yapan biri.. sonra neler yapmazi.. allah razi olsun hepinizden.. asla onun seviyesine dusmiycem ! bana deger vermeyen biri icn uzlmem cok sacma haklisiniz

hepinize nedkr tksr etsem azdir. sayenizde cok farkli dusunmeye baslsadim cok haklisiniz 4 ayda bole yapan biri.. sonra neler yapmazi.. allah razi olsun hepinizden.. asla onun seviyesine dusmiycem ! bana deger vermeyen biri icn uzlmem cok sacma haklisiniz

gerçekten böyle mi düşünüyorsun ?

içimden bir ses tekrar onunla olmak isteyeceğini söylüyor. umarım böyle değildir bilmiyorumkismile

kizlar gecen hafta salidan beri gorusmedik .. yani daha birsey yapamadik.. inanabiliomusunuz sevgiliyz ve salidan beri gorusmedik. ben aramiycam kesinlikle ! onu seviorum ama tekrar onunla olmiycam :s onun yanlislari sayesinde yalan olduk

Ne ara nede sor canım boşver üzülen o olsun
Biraz hatalarını anlasın
Sen ondan bin kat daha iyisini bulursun
O seni kaybettiğine yansın..

kizlar gecen hafta salidan beri gorusmedik .. yani daha birsey yapamadik.. inanabiliomusunuz sevgiliyz ve salidan beri gorusmedik. ben aramiycam kesinlikle ! onu seviorum ama tekrar onunla olmiycam :s onun yanlislari sayesinde yalan olduk

1 haftadır akannehir

görüşmemen senin yararına olur. :umursamaz:

iliskilerin boyle bitmesi nedkr aci nedkr kotu birsey :S cok uzuluorum ama ona belli etmiycem. aramiycmmm ne olursa olsun. artik caba gostermiycem

belli ki kendinden soğutmaya çalışıyo yada seni yedekte tutmak istiyo sevginden falan emin çantada keklik olarak görmek istiyo sakın ilgilenme üstüne düşme telefonlarına çıkma zaten bi süre sonra snde soğursun böyle bi adamdan :/

ben zaten skldm ayrilalim fln deidm. kendi yanasmadi.. brz anlayis goster lutfen gecicek bu zamanlar dedi sozler verdi.. ama gecmedi sozlerinidee tutadi malesef. :) soguyorumm zaten yavas yavs

Back
X