• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir insan daha ne kadar şerefsizleşe bilir ?

Sanırım kendisi erkek o... oldugu için böyle davranıyor

peki ama senden neden şüphe ediyor neden?

barışmak isteyen adam böylemi davranır ?

Bu adam böyle davranarak mahkemedeki sonunu da çabuklaştırıyor. Ablası da cahil bilmiyor habire dolduruyor işte.
Öteki kadın tekmeyi basmasaydı teselli bulacaktı soysuz. Tabi ki şimdi seni suçlu görüyor.
Bu adam sağlıklı düşünemiyor artık sözden anlamaz. Elinde darp raporun var şahitler var. Koruma talep et size yaklaşamasın. Çocuk kimde kalıyor ona ulaşabilir mi?

evden arabadan bankadaki paradan ablası dururken bize niye pay düşsünkü
4 senedir karılıgını o yapmış ona bu evladı o vermiş ya tabi onun hakkı biz kimizki.

neden böyle pes etmiş gibi konuşuyorsun canım
pardon da neden ablası yiyecekmiş
bunların hepsini mahkemeye sunmalısın muhakkak
herife bak herife pislikliğin bu kadarı
biliyorum zor karnında bebeğin de var.. pes etme canım
bu arada oğlun nerde sen hastanedeyken senin başında kim var?

Bugün sabah 9:30 da serklajımız vardı.Malesef sabaha karşı kanamamız artıp parça düşürmeye başlayınca iptal oldu.Yani cuma gününe kaldı.Koruma talebimi bildirmiştim ama öyle kapınıza yedi yirmi dört duracak adamlar koymuyor malesef.Bir yere gidecekseniz size eşlik ediyorlar o kadar.Hülya hanımdan ve avukatımdan aldıgım bilgiye göre dün gece alınmış evinden.Dayım ve ogulları geliyormuş buraya.Onlar kalıckmış hem evde hem hastanede.Zaten dünkü kayıtları almaya gelicekler birazdan.Sabahta ben ve arkadaşım artı güvenlik görevlileri ifade verdik.

neden böyle pes etmiş gibi konuşuyorsun canım
pardon da neden ablası yiyecekmiş
bunların hepsini mahkemeye sunmalısın muhakkak
herife bak herife pislikliğin bu kadarı
biliyorum zor karnında bebeğin de var.. pes etme canım
bu arada oğlun nerde sen hastanedeyken senin başında kim var?

yok pes etmek degil canım onların kendince olan fikirlerini söyledim. Dün gece annem dayımlara haber vermiş gece çıkmışlar yola onlar kalıcak yanımızda.Oglum annemle beraber kreşe göndermemesini söyledim.Benim yanımdada kız arkadaşım var dünden beri.Zaten bir kaç saate de dayımlar gelir.

Sanırım kendisi erkek o... oldugu için böyle davranıyor

peki ama senden neden şüphe ediyor neden?

Benden şüphelenmiyor sadece kendiniş aklamaya çalışıyor.Şüphelnen insan önce yapıpta sonra beni affet diye yalvarırmı.Bu olanydan sonra attıgı msjları aklın almaz.Sabah okuyunca ben bile şok oldum.Sanki dün bana vurmaya çalışan hakaret eden adam o degil.

Benden şüphelenmiyor sadece kendiniş aklamaya çalışıyor.Şüphelnen insan önce yapıpta sonra beni affet diye yalvarırmı.Bu olanydan sonra attıgı msjları aklın almaz.Sabah okuyunca ben bile şok oldum.Sanki dün bana vurmaya çalışan hakaret eden adam o degil.

adam seni direk öldürmeye filan calısıyor herhalde
neyse etrafa karsıda senı rezıl edıyor benımde eskı esım facebook profıl altına oyle ımalı bısey yazmısştıda namussuz olan kendısı degılde ben zannedersın aşağılık psikolojisi iste

adam seni direk öldürmeye filan calısıyor herhalde
neyse etrafa karsıda senı rezıl edıyor benımde eskı esım facebook profıl altına oyle ımalı bısey yazmısştıda namussuz olan kendısı degılde ben zannedersın aşağılık psikolojisi iste

Galiba öyle oluyor.

Canım tek kelimem var yazdıklarına karşılık;

"Boşan."

Evet bir insan karısına karşı bundan daha fazla ş......zleşemez. Allah kahretsin ne diyim.

Son düzenleme:
Canım tek kelimem var yazdıklarına karşılık;

"Boşan."

Evet bir insan karısına karşı bundan daha fazla ş......zleşemez. Allah kahretsin ne diyim.

Davamı açtım.Oda zaten boşanmayı kabullenemiyor.Ben ne olursa olsun onu affetmeliymişim.

Karnımdakini düşürmeye çalışıyor.Bu üç oldu her defasında karnıma vuruyor.İlk bebegimide itip kalkmasından kaybettim bu defa yine karnıma vurdu.Şerefsiz it ay aglamıyayım diyorum tutamıyorum kendimi.Korkuyorumda bebegime bişey olucak diye
Karnına mı vuruyorrr :53:
Bu cinayettt resmenn gözü dönmüşş adi ş....sizinnnnn ...............................................

Bugün sabah 9:30 da serklajımız vardı.Malesef sabaha karşı kanamamız artıp parça düşürmeye başlayınca iptal oldu.Yani cuma gününe kaldı.Koruma talebimi bildirmiştim ama öyle kapınıza yedi yirmi dört duracak adamlar koymuyor malesef.Bir yere gidecekseniz size eşlik ediyorlar o kadar.Hülya hanımdan ve avukatımdan aldıgım bilgiye göre dün gece alınmış evinden.Dayım ve ogulları geliyormuş buraya.Onlar kalıckmış hem evde hem hastanede.Zaten dünkü kayıtları almaya gelicekler birazdan.Sabahta ben ve arkadaşım artı güvenlik görevlileri ifade verdik.

O cezasını er yada geç görücek cnm, zor biliyorum ama sen mücadelenden vazgeçmee ..
Dualarımız seninlee ...

Allahımmmmmm bide hamilesin ya canım benim Allah sabır sağlık versin canım yaa
O aptal adama(kusura bakmazsan) haddini bildir.

Sagol canım açılabilecek her türlü davayı açtım.Bütün belgeleri raporları görüntüleri msjları vs hepsini verdik savcılıga.Eminimki iyi bir ceza alıcaktır.

Karnına mı vuruyorrr :53:
Bu cinayettt resmenn gözü dönmüşş adi ş....sizinnnnn ...............................................

O cezasını er yada geç görücek cnm, zor biliyorum ama sen mücadelenden vazgeçmee ..
Dualarımız seninlee ...

Kendince sanıyorki bebek düşerse ondan oldugunu ben kanıtlayamam.Aptal ölü yada diri her türlü test yapılıyor.Şuanda ihtiyacım olan tek şey dua sagol canım

Sagol canım açılabilecek her türlü davayı açtım.Bütün belgeleri raporları görüntüleri msjları vs hepsini verdik savcılıga.Eminimki iyi bir ceza alıcaktır.

Müthişsin güzel günler seni ve yavrunu bekliyor emin ol iki cihanda da rahat edemez o hasta ruh

Davamı açtım.Oda zaten boşanmayı kabullenemiyor.Ben ne olursa olsun onu affetmeliymişim.

Affetmelimiymişsin ?? Bi şok daha geçiriyorum şu an :53:
İyi ozaman sende onu aldatsaydın ve bunu onun yüzüne söyleseydinn...
Ya da sen kendi kendine karnına yumruk atıp vursaydın, bebeğini kaybetseydin ve sonrada
sen onun karşısına geçip, "sEN beni ne olursa olsun affedeceksin" desen sana ne cewap verirdi acaba..
Hatta sen ona bu soruyu soramadan seni öldürürdü bu şe.......sizzzz onun bunun çocuğuuuu !!!!

yok pes etmek degil canım onların kendince olan fikirlerini söyledim. Dün gece annem dayımlara haber vermiş gece çıkmışlar yola onlar kalıcak yanımızda.Oglum annemle beraber kreşe göndermemesini söyledim.Benim yanımdada kız arkadaşım var dünden beri.Zaten bir kaç saate de dayımlar gelir.

sakın canım sakın
Allah dayınlardan razı olsun 1 keere değil 1000 kere
sıkıyosa gelsin dayınlar varken
sabah ne mesajı çekiyor öküz...

kansız..:19::47:.daha fazlasını dicemde site kaldırmıcak
annesinin verdigi süttemi bişey var acaba dicem ama
doğmamış cocuguna yaptıgına bak....
inşallah en agır cezayı alır sende yavrunla uzaktan uzaktan izlersin
sıkmamaya bak canını cocugunu düşün:29::70:

Back
X