Bir insan değişir mi eve nasil baglanir

Çok üzüldüm adınıza, Allah o varligi bildiği gibi yapsın, ahlaksız üç çocuklu evli barklı adamın ne işi var öyle yerlerde.
İşin zor… ilk önce biranevvel kendine güzel bir iş bul ve çalışmaya bak, çocukların kaç yaşında?
Birde seni korkutmak istemem ama pislik yapıyorsa sana hastalık bulaştırma riski çok yüksek, lütfen dikkatli ol, hatta sana tavsiyem kadın doktoruna gidip kontrol olman.
Allah yardimcin olsun 🤲🏻

Merhaba ben 13 yillik evliyim 3 çocuğum var.Eşim ilk zamanlar alkollu yerde calisir geç gelirdi.Biz de uyurduk.Simdi alkolsüz işyeri eve erken gelmiyor.Sonradan cok değişti.Barlara gazinolara gitmeye başladı.Hergun icki iciyor eve gec geliyor.Ben de cocuklari da gözünde yok.Ben camin önünde ne zaman gelecek diye beklemekten artik bunaldim.Gecen sene boşanma davasi actim geri baristirdilar.Degisen birsey olmadi bu yine ayni yolunda.Ben de doldum artik herseyi haykirasim geliyor.Tel ariyoruz açmıyor sonra yalanlar ben de dayanamiyorum msj yaziyorum bardasin o yüzden acmiyorsun diye.Geliyor o salonda ben yatak odasinda yatiyorum bazen konusmuyoruz.İşi düştüğünde geliyor yanima birlikte oluyor.Erken gelse de uyuyor erkenden salonda ben odamda yatiyorum.Ben ne yapacagimi bilemiyorum artik nasil davranacagimi.Bu adam hergün iciyor ve o barlara gidiyor.Soylesem de küssem de birşey degismiyor.Calismiyorum 3 cocugumla boşansam yapabilir miyim düşünüyorum. Kafama takmiyayim diyorum zoruma gidiyor cocuklar evde bekliyor babasi biryerlerde iciyor ne zaman gelecek diye soruyorlar.Bana yardim edin düşünmekten kafayi yemek üzereyim.Ben bir çözüm bulamiyorum ne bu adami ickiden barlardan kurtarabiliyorum ne de cocuklarimla gidebiliyorum..Onlar icin sabir ediyorum ama hata mi ediyorum.
Düzelmez...

Düzelmez,giden sizin yıllarınız olur.Zaten onca seneniz heba olmuş bari bundan sonra mutlu bir hayatınız olsun.

bence azicik kendinize guvenin,

bir akrabam ilkokul mezunu bile degil,
asgari ucretle calisiyor, kocasini bosamadi da ama evde bir oda yapti, burada kalabilirsin dedi,
adam icer gezer odasinda kalir,
kadin 3 cocuguna bakar, adamin mirastan gelme evinde oturur,
duzenleri bu sekilde.

adami bosasa ev derdi cikacak,
kisaca ev karsiliginda adama 1 oda verdi diyebiliriz,

tabi ki bunu yapin demiyorum da,
durusunuz tutarli olursa bu isten cikarsiniz, caresiz degilsiniz demek istiyorum.

ailenizin hatta esinizin ailesinin destegini almaya calisin,
o cocuklar hepinizin sorumlulugu, sonra da o kocayi evden gonderiyor musunuz, gondermiyor musunuz sartlariniza gore karar verin.

Çok zor bir karar emin olun bende düşünüyorum boşanmayı çocuklarımı da düşünüyorum.Akşam oldu mu babam ne zaman gelecek diye soruyorlar.O yokmuş gibi takiliyorum şimdilik onu beklemiyorum yatiyorum konuşmuyorum.Bilmiyorum sonunda ne olur

Merhaba ben 13 yillik evliyim 3 çocuğum var.Eşim ilk zamanlar alkollu yerde calisir geç gelirdi.Biz de uyurduk.Simdi alkolsüz işyeri eve erken gelmiyor.Sonradan cok değişti.Barlara gazinolara gitmeye başladı.Hergun icki iciyor eve gec geliyor.Ben de cocuklari da gözünde yok.Ben camin önünde ne zaman gelecek diye beklemekten artik bunaldim.Gecen sene boşanma davasi actim geri baristirdilar.Degisen birsey olmadi bu yine ayni yolunda.Ben de doldum artik herseyi haykirasim geliyor.Tel ariyoruz açmıyor sonra yalanlar ben de dayanamiyorum msj yaziyorum bardasin o yüzden acmiyorsun diye.Geliyor o salonda ben yatak odasinda yatiyorum bazen konusmuyoruz.İşi düştüğünde geliyor yanima birlikte oluyor.Erken gelse de uyuyor erkenden salonda ben odamda yatiyorum.Ben ne yapacagimi bilemiyorum artik nasil davranacagimi.Bu adam hergün iciyor ve o barlara gidiyor.Soylesem de küssem de birşey degismiyor.Calismiyorum 3 cocugumla boşansam yapabilir miyim düşünüyorum. Kafama takmiyayim diyorum zoruma gidiyor cocuklar evde bekliyor babasi biryerlerde iciyor ne zaman gelecek diye soruyorlar.Bana yardim edin düşünmekten kafayi yemek üzereyim.Ben bir çözüm bulamiyorum ne bu adami ickiden barlardan kurtarabiliyorum ne de cocuklarimla gidebiliyorum..Onlar icin sabir ediyorum ama hata mi ediyorum.
çalışmazsanız kurtuşuşunuz yok

Bence boşanmaktan ziyade çalışmak zor geliyor sıze bu yüzden çekiyorsunuz.
Eğer gerçekten boşanıp hayatınızı kurmaya cesaret ediyorsanız 1 dk bile durmayın.

Ama etmiyorsanız şikayet etmeden evliliğe devam edin. Çocukları lütfen bahane etmeyin!

Çok zor bir karar emin olun bende düşünüyorum boşanmayı çocuklarımı da düşünüyorum.Akşam oldu mu babam ne zaman gelecek diye soruyorlar.O yokmuş gibi takiliyorum şimdilik onu beklemiyorum yatiyorum konuşmuyorum.Bilmiyorum sonunda ne olur
Çocuklar için böylesi daha kötü farkında mısınız?
Babaları var, beraber yaşıyorlar ama eve gelmiyor. Ne zaman gelecek diye soruyorlar ama bir cevap yok. Bu onlar için anne babalarının ayrı olmasından daha kötü.

Sizden gideli çok olmuş bu adam. Eviyle , çocuklarıyla ilgilenmeyen bir adamı camda beklemeyin artık , size dokunmasına izin vermeyin .
Çocuklarının nafakasını olmayacak yerlerde harcayan pislik inşallah en kısa zamanda hayatınızdan çıkar .
Aslında size söylemek istediğim çok şey var ama üzülmenizi istemiyorum. Ailenizle ilişkiniz nasıl ? Eğitim durumunuz ne ? Hiç olmadı temizliğe gidersiniz . Almayın o adamı eve artık . Şu saatten önce evde ol , yoksa açmam kapıyı deyin .

Bitmiş bir evliliği ite kaka sürdürüyorsunuz. Açın boşanma davası, gönderin adamı evden (üç çocukla niye siz gidiyorsunuz?) girin bir işe çalışın. Nafaka maaş bir şekilde idare edersiniz. Çekilir mi allahın hovardası?
Ben çok kızgınım ya bu kadınlar klübünde böyle yazanlara. Nafakanı da alırsın bilmem ne bilmem ne. Afedersinizzz ... alır yani. Önünüze altın tepsilerle gelmio o nafaka. Dokuz aydır aile evindeyim hapise girmesine az kaldı ama elime geçen tek kuruş yok. Bilir bilmez konuşmayın kadınlar kulübü üyeleri! . Adalet sistemi berbat👎🏻. Sigortasız çalışır yinede ödemez. Anca devlet memuru olur güç bela öyle öder. Hatta öyle Bi inada binerki o hapise de girer çıkar o borçta dag gibi olur yinede ödemez. Ne ailenize ne koca kişisine nede devlete güvenmeyin. Ne yapıosanız kendiniz yapacaksınız. Ben süreci yaşayan biri olarak dogruları söylüyorum varsa çatır çatır aylık maaş gibi nafaka alan söylesin. Bütün yardımlarada başvurdum Bi cacık çıkmıyor. (ayrıca iki çocugum var) hadi çalışalım da çocuk küçük oldumu napılcak? Bakacak kişi olur veya olmaz. Bunlar iyi tartılmalı. Hakkımı alacam çocuklarımın hakkını bırakmıcam diyenlerde saglam bi hukuk mücadelesine hazır olsun. Hayat çok zor. Burdakiler bazen çok masal okuyo...

Son düzenleme:
Ben çok kızgınım ya bu kadınlar klübünde böyle yazanlara. Nafakanı da alırsın bilmem ne bilmem ne. Afedersinizzz ... alır yani. Önünüze altın tepsilerle gelmio o nafaka. Dokuz aydır aile evindeyim hapise girmesine az kaldı ama elime geçen tek kuruş yok. Bilir bilmez konuşmayın kadınlar kulübü üyeleri! . Adalet sistemi berbat👎🏻. Sigortasız çalışır yinede ödemez. Anca devlet memuru olur güç bela öyle öder. Hatta öyle Bi inada binerki o hapise de girer çıkar o borçta dag gibi olur yinede ödemez. Ne ailenize ne koca kişisine nede devlete güvenmeyin. Ne yapıosanız kendiniz yapacaksınız. Ben süreci yaşayan biri olarak dogruları söylüyorum varsa çatır çatır aylık maaş gibi nafaka alan söylesin.(ayrıca iki çocugum var)
Ben de bundan korkuyorum evimiz var ama onun yarin bosandigimizda aramaz sormaz bu cocuklar stres olur diye de korkuyorum.Eger birsey vermezse bu çocuğun gelecegi nasil olur onun icin de korkuyorum.Askeri ucretle 3 çocuğu nasil okuturum neye yeterim her türlü düşünüyorum.Cekip gitmesi kolay sonrasi ne olacak.Her türlü düşünüyorum erkekler bosandi mi kadina birsey vermek istemiyor.O artik ondan cıkmış bakmak bile istemiyorlar.

Ben çok kızgınım ya bu kadınlar klübünde böyle yazanlara. Nafakanı da alırsın bilmem ne bilmem ne. Afedersinizzz ... alır yani. Önünüze altın tepsilerle gelmio o nafaka. Dokuz aydır aile evindeyim hapise girmesine az kaldı ama elime geçen tek kuruş yok. Bilir bilmez konuşmayın kadınlar kulübü üyeleri! . Adalet sistemi berbat👎🏻. Sigortasız çalışır yinede ödemez. Anca devlet memuru olur güç bela öyle öder. Hatta öyle Bi inada binerki o hapise de girer çıkar o borçta dag gibi olur yinede ödemez. Ne ailenize ne koca kişisine nede devlete güvenmeyin. Ne yapıosanız kendiniz yapacaksınız. Ben süreci yaşayan biri olarak dogruları söylüyorum varsa çatır çatır aylık maaş gibi nafaka alan söylesin. Bütün yardımlarada başvurdum Bi cacık çıkmıyor. (ayrıca iki çocugum var) hadi çalışalım da çocuk küçük oldumu napılcak? Bakacak kişi olur veya olmaz. Bunlar iyi tartılmalı. Hakkımı alacam çocuklarımın hakkını bırakmıcam diyenlerde saglam bi hukuk mücadelesine hazır olsun. Hayat çok zor. Burdakiler bazen çok masal okuyo...
Töbest. Her koca sizinki gibi değil. Tıkır tıkır ödeyen bir sürü baba var.

Ne tavsiye verelim kadına şimdi burda? Boşanma tatlım boşanmak çok zor nafaka falan alamazsın hiç heveslenme. Çalışmak zaten senin için mümkün değil. Bak benden söylemesi boşanırsan sürünürsün, mazallah kötü yola falan düşersin. Nasıl oldu mu?

Burada bir sürü başarılı boşanma hikayesi var, sıfırdan bir hayat kuran bir sürü kadın var. Oturun onları okuyun biraz.

Ben de bundan korkuyorum evimiz var ama onun yarin bosandigimizda aramaz sormaz bu cocuklar stres olur diye de korkuyorum.Eger birsey vermezse bu çocuğun gelecegi nasil olur onun icin de korkuyorum.Askeri ucretle 3 çocuğu nasil okuturum neye yeterim her türlü düşünüyorum.Cekip gitmesi kolay sonrasi ne olacak.Her türlü düşünüyorum erkekler bosandi mi kadina birsey vermek istemiyor.O artik ondan cıkmış bakmak bile istemiyorlar.
Endişelerinizde malesef haklısınız...

Töbest. Her koca sizinki gibi değil. Tıkır tıkır ödeyen bir sürü baba var.

Ne tavsiye verelim kadına şimdi burda? Boşanma tatlım boşanmak çok zor nafaka falan alamazsın hiç heveslenme. Çalışmak zaten senin için mümkün değil. Bak benden söylemesi boşanırsan sürünürsün, mazallah kötü yola falan düşersin. Nasıl oldu mu?

Burada bir sürü başarılı boşanma hikayesi var, sıfırdan bir hayat kuran bir sürü kadın var. Oturun onları okuyun biraz.
Evet her koca benim gibi değilse çokta boşamaya degmez o halde. Yeni yaşam nası kurulur🤔 kadının ailesi saglam destekçidir yada aşırı iyi geliri vardır. Bunlara sahip olanlar hiç çekmesin zatn. Diğer türlüsü çok zor hanımefendi. Çünkü yaşam çok pahalı. Kira fatura mutfak masrafı çocukların ihtiyacı ve kadının kişisel ihtiyacı. Konu sahibinin sağlam Bi duvarı yok gibi. Bence o evde kalarak işe girmesi daha mantıklı. Tabi çocuklar yeterince büyükse. Diğer türlüsü daha çok fazla yıpratır onu.

Bir şeyi merak ediyorum.
Geçmiş konularınızin hemen hemen çoğu boşanma temalı.
Böyle bir adama niye 3 çocuk ?
Babalığı batsın onu bile beceremeyen adama gerçekten niye ki ?

Bir şeyi merak ediyorum.
Geçmiş konularınızin hemen hemen çoğu boşanma temalı.
Böyle bir adama niye 3 çocuk ?
Babalığı batsın onu bile beceremeyen adama gerçekten niye ki ?
Cocuklarimdan asla pişman degilim iyiki varlar onlar olmasa bilmiyorum daha cok yalnizlik cekerdim.En azindan yanimda bana destekçi evlatlarim var çok şükür.Anneligi bana yasattilar benle hayati paylastilar her an yanimdalar elhamdulillah.Belki de bu 3 çocuğun dünyaya gelmesi gerekiyordu nasip.Hani derler ya bekara karı boşaması kolay gercekten uzaktan boşanmak yuva yikmak kolay geliyor.Ama cocuklarin düzeni şu an oglum lgs için kursa gidiyor.Ailem ilçede oturuyor bizse ilde oturuyoruz.Cocuklarin okullari var bir sürü dusunduklerim var öyle hemen çekip gitmekle olmuyor.Hayat zor hele calismiyorsan nasil cikarsin bu işin içinden beraberinde 3 çocukla ben düşünmüyor muyum.

Evet her koca benim gibi değilse çokta boşamaya degmez o halde. Yeni yaşam nası kurulur🤔 kadının ailesi saglam destekçidir yada aşırı iyi geliri vardır. Bunlara sahip olanlar hiç çekmesin zatn. Diğer türlüsü çok zor hanımefendi. Çünkü yaşam çok pahalı. Kira fatura mutfak masrafı çocukların ihtiyacı ve kadının kişisel ihtiyacı. Konu sahibinin sağlam Bi duvarı yok gibi. Bence o evde kalarak işe girmesi daha mantıklı. Tabi çocuklar yeterince büyükse. Diğer türlüsü daha çok fazla yıpratır onu.
Düşünüyorum çekip gidince sikintilarim biter mi çocuklarıma nasil gelecek verebilirim.Şu an çalışmıyorum asgari ücretle hangisine yeterim.Biz kadinlar hep birseyleri duzeltmek icin mücadele ediyoruz ama erkekler hep kendileri icebilir gidebilir normal gibi görüyorlar.

Cocuklarimdan asla pişman degilim iyiki varlar onlar olmasa bilmiyorum daha cok yalnizlik cekerdim.En azindan yanimda bana destekçi evlatlarim var çok şükür.Anneligi bana yasattilar benle hayati paylastilar her an yanimdalar elhamdulillah.Belki de bu 3 çocuğun dünyaya gelmesi gerekiyordu nasip.Hani derler ya bekara karı boşaması kolay gercekten uzaktan boşanmak yuva yikmak kolay geliyor.Ama cocuklarin düzeni şu an oglum lgs için kursa gidiyor.Ailem ilçede oturuyor bizse ilde oturuyoruz.Cocuklarin okullari var bir sürü dusunduklerim var öyle hemen çekip gitmekle olmuyor.Hayat zor hele calismiyorsan nasil cikarsin bu işin içinden beraberinde 3 çocukla ben düşünmüyor muyum.
Hangi yuvayı yıkmak uzaktan kolay geliyor? Yuva mı var ortada da biz göremedik? Madem o dört duvar yuva olacak kadar mükemmel mevzu ne o zaman?
Koca böyle böyle ne yapayım diyorsunuz bas kıçına tekmeyi diyoruz, başka ne diyebiliriz, tüm kk toplanıp adama pozitif enerji mi yollayalım?
Boşanmak zor, üç çocuğun bakımı zor, hayat zor, e geriye ne kalıyor, böylesi yaşamak kolaysa devam edin bizden ne bekliyorsunuz?

eşiniz size ayda ne kadarlık bir masraf yapıyordur?
oturun bi hesap kitap yapın, ne kadar geliriniz olsa sizi kurtarır?

eğitiminiz mesleğiniz var mı?
bu geliri bir şekilde elde etme imkanı doğabilir mi? bir dükkan filan açabilir misiniz mesela?

çocuklarınızın eğitim durumları sınıflar vs nasıl?

kocanıza da bar pavyon gezersen ben bu evde sadece çocuklar için dururum birlikte filan olmam diyin
bir nevi ev arkdaşlığı yani kısacası, maddi olarak toparlamaya ve planlamaya başlayın
eninde sonunda boşanmanız lazım bu hayatı böyle geçiremezsiniz.

Back
X