Bir insan kuzenine asık olurmu

EsmerBombaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
50
16
Kuzenim var ara sira bana bakarken yakaliyorum surekli goz goze geliyoruz bilmiyorum ama hislerim bana onun bana karsi biseyler hissettigini soyluyor. Nasil anlarim.
Sureklide sende ona karsi biseyler hissediyosun diye yargisiz konusanlar. Mesajlara bakarlarsa ben onu kardesim gibi goruyorum beraber buyuduk boyle bisey olursa gorusmeyi keserim mesafe koyarim diye yazdim bu konuyu

Son düzenleme:
Kuzenim var ara sira bana bakarken yakaliyorum surekli goz goze geliyoruz bilmiyorum ama hislerim bana onun bana karsi biseyler hissettigini soyluyor. Nasil anlarim

Canım bence herşey yanlış anlasilmadan da ibaret olabilir, yani emin olmadan yorum yapman doğru değil, belkide sen yanlış anlayıp yanlış yorumlamış olabilirsin

Kuzenim var ara sira bana bakarken yakaliyorum surekli goz goze geliyoruz bilmiyorum ama hislerim bana onun bana karsi biseyler hissettigini soyluyor. Nasil anlarim
kuzeninse ciddi olmayan bir sohbet ortamı yarat ve yanınızda kimse yokken düşündüklerinden bahset. yani, bazen bana öyle bakıyorsun ki kuzen olmasak benden hoşlandığını düşüneceğim de sonrada gül. eğer sen yanlış anladıysan o da güler ve sohbetiniz normal devam eder. eğer sen yanlış anlamadıysan da kuzen olduğunuz için bu tür şeylerin yanlış olduğunu ima etmiş olursun.

Ailenizde var mi akraba evliligi veya hos karsilaniyor mu boyle iliskiler?merak ettim de cunku bazi kulturlerde kuzeniyle evlenen var yani

tabiki olabilir evlenilirde ama yanlış anladıysan çok kötü duruma düşersin dikkatli ol canım

Aklima nedense ilk sizin bu tarz duygular besliyor olabilme ihtimaliniz geldi. Siz her baktiginizda oda size bakiyorsa belki oda kuzenim ne zaman baksam bana bakiyor diyor olabilir...

Olabilir, ama bana pek sıcak gelmiyor böyle durumlar.Başka adam mı yok ya neden can veya kardeş yarıları? o_O

Ben olabilir diyorum.
Kendi açımdan tuhaf ama benim dayı kızı ve teyze oğlundan dolayı olabilitesi yüksekmiş ki nişanlandılar ve yazın evlenecekler. :KK43:

Tabikide olur amcamla yengem kuzen cocuklarida sağlıklı cok şükür cok tanıdığım var böyle evli olanlar

X