• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir insan mutsuzluktan ölebilir mi?

• Benim kadar kötü şeyler yaşama zaten hiç kimseye böyle bir şey dilemem ama herkes seninle aynı derecede güçlü olmayabilir,kimsenin destek olmadığı ,yalnız bırakılan,ne hissettiği ne düşündüğü sorulmayan,görmezden gelinen kadınlar cenneti burası ..Salya sumuk senin tabirin umarım hiç bu kadar çaresiz kalabileceğin olaylarla karsilasmazsin...Ayrıca benim konularımı ezbere bilmen takdire sayan ne güzel bak hiç derdin yok beni dusunmussun teşekkür ederim :KK52:

Amacım seni konulardan vurmak filan degil o benim tarzim degil zaten. Yorumlamalarimi "ne yaşadın sen" muhabbetine dayandirdigin için soyledim eger her kotu sey yasayan negatif olsaydi sende benim gibi mi olurdun ???? Bu mu yani ?
Bende kendime göre zor zamanlar gecirdim ailevi ve kisisel olarak yillar once halada hersey aklimdadır unutmadım hicbirini.
Hayatim masal gibi olmadi. Kac kisinin oyle ki ..
Herkesin kendine göre görüşü duruşu var neticede bende o yasadigim durumlarda bukadar yerlebir olan biri olsaydim zaten kimbilir ne haldeydim şuan. Bazen kaderimizde bizimde rolumuz olur. Benim duruşumun bana bazen zarari oldu ama daha cokta faydasi oldu.
Seni düşünmüyorum oturup aylardir buradayim konulari ve kendisini hatirladigim üyeler var hafizam 2 gunde bir resetlenmiyor
Ayrica boyle konular haricinde gayet eglenceli bir tipimdir kişisine göre "mutsuz sirin" kivaminda takilmiyorum :D

Yanlış yapılmış bir evlilik bitirmeye cesareti olmayan bi kadın yanlızlıktan kafayı yememe ramak kaldı üstüne bir sürü sorun evlilik bu kadar kötü bişey mi çok severek evlendim hala da çok seviyorum ama huzurum yok kafamda deli sorular deliriyorum galiba ....
Allah sabır versın cok olumsuz yasanmışlıklar bırıkmış sanırım

Amacım seni konulardan vurmak filan degil o benim tarzim degil zaten. Yorumlamalarimi "ne yaşadın sen" muhabbetine dayandirdigin için soyledim eger her kotu sey yasayan negatif olsaydi sende benim gibi mi olurdun ???? Bu mu yani ?
Bende kendime göre zor zamanlar gecirdim ailevi ve kisisel olarak yillar once halada hersey aklimdadır unutmadım hicbirini.
Hayatim masal gibi olmadi. Kac kisinin oyle ki ..
Herkesin kendine göre görüşü duruşu var neticede bende o yasadigim durumlarda bukadar yerlebir olan biri olsaydim zaten kimbilir ne haldeydim şuan. Bazen kaderimizde bizimde rolumuz olur. Benim duruşumun bana bazen zarari oldu ama daha cokta faydasi oldu.
Seni düşünmüyorum oturup aylardir buradayim konulari ve kendisini hatirladigim üyeler var hafizam 2 gunde bir resetlenmiyor
Ayrica boyle konular haricinde gayet eglenceli bir tipimdir kişisine göre "mutsuz sirin" kivaminda takilmiyorum :KK70:
Hayatta gerçekten anlasamayacagim bazı insan tipleri vardır hatasını bilip,anlayip devam ettirenler,bu tip insanlaRla tartismaninda bir mantığı yok nasıl olsa devam edecek ,ama inanıyorum seninle anlasmanin yolları var ;)
Her neyse şöyle yorum yap,böyle konuş demek haddim değil ama biraz empati yapsan ne güzel olur diye de dusunmuyor değilim, ya da çok mu arabesk,çok mu avam geldi yazma mesela ..Demir leydi gibi gozukmenin kime ne faydasi var değil mi had iyi geceler:KK50:

Hayatta gerçekten anlasamayacagim bazı insan tipleri vardır hatasını bilip,anlayip devam ettirenler,bu tip insanlaRla tartismaninda bir mantığı yok nasıl olsa devam edecek ,ama inanıyorum seninle anlasmanin yolları var ;)
Her neyse şöyle yorum yap,böyle konuş demek haddim değil ama biraz empati yapsan ne güzel olur diye de dusunmuyor değilim, ya da çok mu arabesk,çok mu avam geldi yazma mesela ..Demir leydi gibi gozukmenin kime ne faydasi var değil mi had iyi geceler:KK50:

Buda farklı bir bakış acısı burada tanimadigim insanlar "beni boyle görsün" diye yazmaya uğrasmadigim için rastgele konulari aciyorum okuyorum normalde ne düşünüp tepki vereceksem okuyuncada onu oraya bırakıyorum. Iyi geceler

Kadın kadinin en büyük düşmanı işte. .. neden birbirimizi anlamakta bu kadar zorluk çekiyoruz. Benim açtığım bazi konularda da cok sert eleştiri aldigim icin artik buraya KONU ACMAYA KORKUYORUM. Çünkü sinirlerim bozuluyor böyle sert cevap yazanlari görünce

Kocadan boşanamayıp, mutsuzluktan ölmek, öyle ayyy canım diye yaklaşılacak bi durum değil bencede. Arkadaşın iyi bi kendine getirilmeye ihtiyacı var.

Burası tabi değil ama etrafında ne yaşadıklarını bilip,sana 'napıyosun kızım sen' diye aklını başına getiren birisi olur umarım.

Zira hayat, birinin kahrını çekmekle, ölümü düşünerek yaşamakla geçirilecek kadar kötü bi şey değil..

Yanlış yapılmış bir evlilik bitirmeye cesareti olmayan bi kadın yanlızlıktan kafayı yememe ramak kaldı üstüne bir sürü sorun evlilik bu kadar kötü bişey mi çok severek evlendim hala da çok seviyorum ama huzurum yok kafamda deli sorular deliriyorum galiba ....

bak şarkısını bile yapmışlar

seni mutsuz eden şeyleri hayatından çıkarabilirsin
görmezden gelebilirsin
başka çarelere yönelebilirsin ölmek çözüm değil

Back
X