- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.072
- 198
Destek düşünüyorum bi süredir. Ancak şu an pek mümkün değil yoğunluktan. Hayat kalitemi etkilese de bi şekilde devam edebiliyorum ama ilk fırsatta tekrar başlıcam mutlaka.Anladım. Ama madem o öfken şu an seni normal konuşmaktan da alıkoyacak düzeyde, tekrar ve gereken süre boyunca bir uzman desteği almanı tavsiye edeceğim. Çünkü bu defa için nefret ederken sevgi dolu bir konuşma yapmaya kendini zorlasan ciddi bir çatışmaya girebilirsin, bir de karşılık alamazsan çok yıpratıcı olabilir senin için. Ama yine de, dediğin gibi, kardeşlerin için beklentisizce küçük bir konuşma yap ama bir yandan da bir uzman desteği al bence.
Destek tavsiye etmemin nedenine gelince, babanla ilişkini ardında bıraksan da o koca koca boşluklar yardım almazsan içinde kalacak. Ve sözlün dünyanın en iyi insanı da olsa aynı eve girdiğinizde mutlaka sürtüşmeler yaşayacaksınız her evlilikte olduğu gibi. Ama babadan eksik olunca evlilikteki sorunlar çok büyüyebiliyor, ya da gerçek bir sorun olunca kadın baba evine dönemediğinden tüm dayanakları yıkılsa da çaresizce çekiyor. Bazı erkekler de malesef kadın zayıf düştükçe egoları daha da kabarıyor. Dediğim gibi sözlün dünyanın en muhteşem erkeği de olsa ilişkinizin selameti için lütfen, için bu kadar eksikken, evliliğin kurtuluşun olacağını düşünerek devam etme yoluna. Elbette evlen, günü erteleme tabi, ama bu süreçte bir uzmanla görüşsen belki içinde o baba mevzusunu aşmış olarak adım atacaksın yeni hayatına ve evliliğinde bir sorun olduğunda bunu olduğundan çok fazla büyütmeden ya da çaresizce yok saymadan, gerektiği gibi ele alma şansın artacak... Bir düşün derim.
Sözlüme de gelince tabiki dünyanın en muhteşem erkeği de olsa o da bi insan ve illaki sorunlar olacak. Mesleği elinde, yalpalayarakta olsa ayakları yere sağlam basan bi insanım. Ailem yanımda olmasa bile ayakta durabilirim o yüzden pek sanmıyorum bu şekilde davranabileceğini ki öyle bi insan değil çok şükür. Allah kimseye göstermesin o günleri tabi.
Ancak sağlıklı bi yaşam ve evlilik için dediğiniz gibi bi destek sürecine girmem gerektiğinin farkındayım.