Bir İnsan Nasıl Canından Bezdirilir?

Anladım. Ama madem o öfken şu an seni normal konuşmaktan da alıkoyacak düzeyde, tekrar ve gereken süre boyunca bir uzman desteği almanı tavsiye edeceğim. Çünkü bu defa için nefret ederken sevgi dolu bir konuşma yapmaya kendini zorlasan ciddi bir çatışmaya girebilirsin, bir de karşılık alamazsan çok yıpratıcı olabilir senin için. Ama yine de, dediğin gibi, kardeşlerin için beklentisizce küçük bir konuşma yap ama bir yandan da bir uzman desteği al bence.
Destek tavsiye etmemin nedenine gelince, babanla ilişkini ardında bıraksan da o koca koca boşluklar yardım almazsan içinde kalacak. Ve sözlün dünyanın en iyi insanı da olsa aynı eve girdiğinizde mutlaka sürtüşmeler yaşayacaksınız her evlilikte olduğu gibi. Ama babadan eksik olunca evlilikteki sorunlar çok büyüyebiliyor, ya da gerçek bir sorun olunca kadın baba evine dönemediğinden tüm dayanakları yıkılsa da çaresizce çekiyor. Bazı erkekler de malesef kadın zayıf düştükçe egoları daha da kabarıyor. Dediğim gibi sözlün dünyanın en muhteşem erkeği de olsa ilişkinizin selameti için lütfen, için bu kadar eksikken, evliliğin kurtuluşun olacağını düşünerek devam etme yoluna. Elbette evlen, günü erteleme tabi, ama bu süreçte bir uzmanla görüşsen belki içinde o baba mevzusunu aşmış olarak adım atacaksın yeni hayatına ve evliliğinde bir sorun olduğunda bunu olduğundan çok fazla büyütmeden ya da çaresizce yok saymadan, gerektiği gibi ele alma şansın artacak... Bir düşün derim.
Destek düşünüyorum bi süredir. Ancak şu an pek mümkün değil yoğunluktan. Hayat kalitemi etkilese de bi şekilde devam edebiliyorum ama ilk fırsatta tekrar başlıcam mutlaka.

Sözlüme de gelince tabiki dünyanın en muhteşem erkeği de olsa o da bi insan ve illaki sorunlar olacak. Mesleği elinde, yalpalayarakta olsa ayakları yere sağlam basan bi insanım. Ailem yanımda olmasa bile ayakta durabilirim o yüzden pek sanmıyorum bu şekilde davranabileceğini ki öyle bi insan değil çok şükür. Allah kimseye göstermesin o günleri tabi.

Ancak sağlıklı bi yaşam ve evlilik için dediğiniz gibi bi destek sürecine girmem gerektiğinin farkındayım.

Benim babamda bana genç kızken yapmadığını bırakmazdı evlendikten sobra anladı kıymetimi valla hatta şimdi toz kondurmaz herşeyimizle ilgilenir eskiden görmediğim değeri şimdi görüyorum bence sizin babanızda anlayacak değerinizi klasik eski adam işte
Anlayacakta geç olacak işte :(

Benim babam da bu aralar canımı çok sıkıyor. En ufak şey de kavga çıkarmalar, trip atmalar, biz yokmuşuz gibi davranmalar. İyi söylersin yok kötü söylersin yok. Bütün dünyası tv si olmuş. İşten gelir geçer onun karşısında süs bebeği gibi oturur, ne bi konuşma ne bi hal hatır sorma, ne lafa katılma hiçbişey yok adamda.

Bazen tavırlarına dayanamaz gider laf saydırırım aval aval suratıma bakar ıyy bak yine tüylerim diken diken oldu. Bi yandan üzülüyorum neden zamanımız böyle geçiyor ki boş yere diye. Bi yandan bunun sebebi o olduğu için o kadar kinleniyorum ki ona. Hem acıma duygusu var hem nefret var ben de bu ara delirmek üzereyim.:kızgın::KK42:

Bugün doğum günümdü. Sözlümle yemeğe çıktık. 11 gibi gelicez diye bildirmiş anneme. Babam sormuş nerede diye annem söylemiş böyle böyle diye. Bi ton laf saymış aferin aferin gezsin o falan.

Bi insan bu kadar anlayışsız olur mu?

Buraya yazıp yazıp rahatlamak istiyorum. Birinin cevap vermesi önemli değil.

Ağustos gibi nişan yapıcaz ve evde olacak. Bizim ev küçük ve çok sıcak bu yüzden amcamların evinde yapma ihtimalimiz var. Dün akşam annem babama söyledi bu durumu yanlarında değildim ama duydum konuşulanı. Verdiği cevap kin dolu bi sesle "Ne yaparsa yapsın, umurumda değil o" oldu.

Neden? Neden umurunda değilim artık?

Babalar günü için hediye aldım. Tersler almaz diyordum ama aldı kutladım elini öptüm. Bundan sonra nasıl davranacak bilmiyorum.

Bazen yapicak bisey olmuyor.
Oda oyle.
Kabullen ve mutlu oldugun seylere kafani yor.

Umursama işine bak gezecekmisin gez.
Okula mi gideceksin mesaiye mi kalacaksın ne yapacaksan yap.
sinir oluyorum böyle durumlara

Bazen yapicak bisey olmuyor.
Oda oyle.
Kabullen ve mutlu oldugun seylere kafani yor.
Umursama işine bak gezecekmisin gez.
Okula mi gideceksin mesaiye mi kalacaksın ne yapacaksan yap.
sinir oluyorum böyle durumlara
Yediremiyorum. Herkes sık dişini olay çıkmasın idare et diyor. Yapamıyorum bunu. Sabretmeye çalışıcam elimden geldiğimce ama çok yipranicam bu sürede.

Yediremiyorum. Herkes sık dişini olay çıkmasın idare et diyor. Yapamıyorum bunu. Sabretmeye çalışıcam elimden geldiğimce ama çok yipranicam bu sürede.

Dişini sikmayacaksin ki. O seni engelleyemeyecek. Kızdiginda onunla tartışma sus çekil odana.

He bu ara da umarım evlilik kararını almandaki sebep baban değildir. Evdeki baskıdan kaçmak için alınan evlilik kararları yanlış bir evliliğe gidebiliyor. .

Dişini sikmayacaksin ki. O seni engelleyemeyecek. Kızdiginda onunla tartışma sus çekil odana.

He bu ara da umarım evlilik kararını almandaki sebep baban değildir. Evdeki baskıdan kaçmak için alınan evlilik kararları yanlış bir evliliğe gidebiliyor. .
Şöyle davranıyorum. Yine çıkıyorum tabiki yapacağımı yapıyorum ama daha diken üstünde ve kızacağı saatlere getirmeden. Ortamı germek istemiyorum tersi pistir en güzel günlerim mahvolur yoksa nisan töreni nikah vs. Kendim için değil de annem için biraz daha dikkat ediyorum diyelim. Ipleri kopararak potansiyel var içimde ama tutuyorum...

Evlenmemdeki sebep o değil. Zaten 7 senelik bi beraberliğimiz var okulun bitmesini bekliyorduk evlilik için. Ama evlenip kurtulacagima seviniyor değilim tabi.

Back
X