Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam isine aşık sanki gece gubduz çalışıyor, eve gelir konusamadan uyuya kalir, pazar gezmen yok evleneli 1yil oldu 2 ay sonra hamıle kaldim onun stresi evliligi yasamadan cocugun olmasi.. ozel gunleri yarim yamalak kutlayan biri gezmeye az gidilir halbuki severek evlendik gencte yaniNasıl ilgisizlik? Boyutu nedir yani?
Ay evet ama napayim is kolik olmasi etkileniyor insan1 Onceki yasanmis aci tecrubeler
2 Suphelendirici hareketler
3 Takinti yapma paronoyaklik
4 Etrafinizda cok ornegini gorup etkilenmeniz.
Hem de cok tovbeler olsun insan surekli dusunmektem ne zaman olacak diye bakıyorBende sizin gibiyim :) ve bu durumda olmaktan nefret ediyorum![]()
Daha önce aldatılmıştırOrtada iyle delil birakacak birsey de yok hersey normal tek anormal ilgisizlik acep ondan mı düşünüyorum , yoksa obsesiflikten (takıntı) mı?
Hahahah :) Neyse biz her zaman hazırlıklı olalım öyle birşey olunca en azından hayal kırıklığı olmaz zaten bekliyorduk deriz(iyi tarafından bakmaya çalışırken ben )Hem de cok tovbeler olsun insan surekli dusunmektem ne zaman olacak diye bakıyor
Evde ama canimBence takıntı :) çünkü erkeklr msj la ilgi göstermeyi beceremez
Hahaha sesli güldümHahahah :) Neyse biz her zaman hazırlıklı olalım öyle birşey olunca en azından hayal kırıklığı olmaz zaten bekliyorduk deriz(iyi tarafından bakmaya çalışırken ben )![]()
Bekarken eşim ayrilidigimizda 2 ay gecmeden birini bulmustu ki bana kimseyi istemiyorum dedigi halde bir de gencligimde aldatilmistim :/Daha önce aldatılmıştır
Iskolikle isteksizlik arasi bence, obsesiflik var da gerisini bilmiyorumParanoyaklik var mı :)
İlgisizlik de fena bir neden sayılmaz .tabi nedeni de önemli ..
Özür diliyerek bdv nin acilimini alabilir miyim :)Bdv yi çok okuyorsanız normaldir![]()
HahahCevap: çok bdv okumak. Olmayan ilişkimde aldatılma psikolojisine girdim![]()