• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stres ve üzüntüden kaynaklı mide bulantısı?

Ablanız sizin ne yaladığını bilemez, her söylediğine evet öyleyim diyip dondurun, sizin sağlığınızdan daha mı ii bu durum. Yarın ise bir şey olduğunda ablanız vurur kafasını duvarlara ama geç olur. Kararlı olun ve önce kendinizi düşünün.
Şu anda uyandım ve midem bulanıyor aslında aklıma ister istemez eski sevgilim geldiği için bana yaşattığı şeyler geldiği için bu kadar midem bulanıyor gibi hissediyorum. Muhtemelen bana yaşattığı şeyleri içime attım ve vücudum da tepki veriyor. Psikolojik destek de alıyorum zaten. Kendi üniversiteme odaklanırsam belki geçer, geçmese de azalır bilmiyorum

Şu anda uyandım ve midem bulanıyor aslında aklıma ister istemez eski sevgilim geldiği için bana yaşattığı şeyler geldiği için bu kadar midem bulanıyor gibi hissediyorum. Muhtemelen bana yaşattığı şeyleri içime attım ve vücudum da tepki veriyor. Psikolojik destek de alıyorum zaten. Kendi üniversiteme odaklanırsam belki geçer, geçmese de azalır bilmiyorum
Siz kendi bedeninizi herkesten daha ii bilirsiniz o zaman devam.

Back