- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.188
- 333
- 40
- Konu Sahibi Misir_Prensesi
-
Benimde başıma birçok kez geldi.Bundan yıllar önce bir çocukla çıkmaya başlamamıştım.İlk çıktığım kişiydi ve çok heyacanlıydım.Derken çıkalı daha bir hafta 15 gün kadar sonra arkadaşıma çıkma teklif ettiben bilmiyordum böyle birşey yaptığını ayrılmak istedi peki dedim. Sonra arkadaşıma çıkma teklif ettiğini duydum çok üzüldüm kısa bir süre sonra bu çocuğun futbol oynarken kolu bacağı kırıldı,parası çalındı 2 yıllarca kimse çıkma teklifini kabul etmedi.Sonra ayaklarıma kapandı ben yüzüne bile bakmadım... Bir kez de bir kişi beni çok üzmüştü ölmesi için beddua ettim bir zaman sonra ölüm haberi geldi..vb. Şimdi ben bir kişiye daha beddua ettim canımı okadar acıtttıki inş tutar Bu gibi hikayeleriniz varsa ayrıntılarıyla anlatırsanız çok sevinirim.Biliyorsunuz insan bazen çok çaresiz kalıyor
Benimde başıma birçok kez geldi.Bundan yıllar önce bir çocukla çıkmaya başlamamıştım.ılk çıktığım kişiydi ve çok heyacanlıydım.Derken çıkalı daha bir hafta 15 gün kadar sonra arkadaşıma çıkma teklif ettiben bilmiyordum böyle birşey yaptığını ayrılmak istedi peki dedim. Sonra arkadaşıma çıkma teklif ettiğini duydum çok üzüldüm kısa bir süre sonra bu çocuğun futbol oynarken kolu bacağı kırıldı,parası çalındı 2 yıllarca kimse çıkma teklifini kabul etmedi.Sonra ayaklarıma kapandı ben yüzüne bile bakmadım... Bir kez de bir kişi beni çok üzmüştü ölmesi için beddua ettim bir zaman sonra ölüm haberi geldi..vb. Şimdi ben bir kişiye daha beddua ettim canımı okadar acıtttıki inş tutar Bu gibi hikayeleriniz varsa ayrıntılarıyla anlatırsanız çok sevinirim.Biliyorsunuz insan bazen çok çaresiz kalıyor
:1shok::1shok::1shok::1shok:
Arkadaşım seninki de harbiden çok ilginç. Bence sen beddua etme, Allah'ından bul de. Allah büyüktür, O ne yapacağını bilir.
Siz hayatta her intikamınızı beddua ile hallediyorsunuz galiba, ama siz beddua ettiniz de mi tuttu yoksa öyle olması gerektiği için mi yaşandı bunlar, kusura bakmayın ama ölümüne beddua ediyorsunuz gerçekleşti diyorsunuz, şahsen birine ölümüne beddua etsem ve o kişi ölse vicdan azabı çekerdim, gerçi kimsenin kimsenin bedduası ile öleceğini de sanmam eceli geldiği için ölmüştür, siz bir de hızınızı alıp yine beddua etmişsiniz, beddua dolaşır çıktığı kapıyı bulur diye bir laf var, ne kadar çaresiz kalsak da beddua etmek insanı daha iyi hissettirmez hissettirmemeli
beddua değilde sabrederim ne gerek var bedduaya
kimsenin utsuzluğuyla ölümüyle mutlu olamam olmamalıyız zaten
hani bir kıssa vardır zamanında ALLAHIN sevdiği kullarından birine bir kişi kötülük yapmış
o kişi sabretmiş kalp gözü açık bir zatta o kişiye bak demiş ne olur ah et azda olsa şikayet et
o kişi hayır bu bana yakışmaz rabbim bilir der
az sonra o kötü kişinin başına büyük bir felaket gelir gözler önünde
o ah et diyen zat derki
keşke ah etseydin o zaman belki öbür tarafa kalırdı
fakat rabbim sen şikayet etmeyince sevdiği kuluna bu zulümü reva görmedi
tabiki biz bu kadar sevgili kullar değiliz
çünki en ufak birşeyde hemen yaygara kopartıyoruz
fakat beddua etmek bence hiç doğru bir davranış değil
Siz hayatta her intikamınızı beddua ile hallediyorsunuz galiba, ama siz beddua ettiniz de mi tuttu yoksa öyle olması gerektiği için mi yaşandı bunlar, kusura bakmayın ama ölümüne beddua ediyorsunuz gerçekleşti diyorsunuz, şahsen birine ölümüne beddua etsem ve o kişi ölse vicdan azabı çekerdim, gerçi kimsenin kimsenin bedduası ile öleceğini de sanmam eceli geldiği için ölmüştür, siz bir de hızınızı alıp yine beddua etmişsiniz, beddua dolaşır çıktığı kapıyı bulur diye bir laf var, ne kadar çaresiz kalsak da beddua etmek insanı daha iyi hissettirmez hissettirmemeli
İnsanın bazen o kadar canı yanıyor ki istemeden de olsa çıkıyor ağzından.
Bir ara bana da birisinin kötülüğü dokunmuştu.
Onu yüzünden sinir krizi bile geçirmiştim. Hatta o kadar ki parmaklarım sinirden kitlenmişti. İnanın abartmıyorum resmen parmaklarım biri aşağıda biri yukarda kilitlendi kaldı.
Ve o kişiye evet beddua ettim. o an gözümün önünde ölse kılımı bile kıpırdatmayacak kadar kin doluydum.
Yatışıp kendime gelince geri aldım. Allahım affet dedim. Sen büyüksün. sen bilirsin en iyisini dedim.
Şimdi bana yaptıklarının aynısını başkasından görüyor.
Bende bugün sabahtan şok bir haberle uyandım kendi ailemden biri tarafından çooook üzüldüm...Kahrettim,o kadar içim yanmış ki beddua bile ettim.Yüce rabbim şahit asla kimse için art niyet taşımadım yüreğimde o kişide aslında bunu biliyor ama kompleksleriyle başedemiyor...Asla affetmiycem asla.....
İnsanın bazen o kadar canı yanıyor ki istemeden de olsa çıkıyor ağzından.
Bir ara bana da birisinin kötülüğü dokunmuştu.
Onu yüzünden sinir krizi bile geçirmiştim. Hatta o kadar ki parmaklarım sinirden kitlenmişti. İnanın abartmıyorum resmen parmaklarım biri aşağıda biri yukarda kilitlendi kaldı.
Ve o kişiye evet beddua ettim. o an gözümün önünde ölse kılımı bile kıpırdatmayacak kadar kin doluydum.
Yatışıp kendime gelince geri aldım. Allahım affet dedim. Sen büyüksün. sen bilirsin en iyisini dedim.
Şimdi bana yaptıklarının aynısını başkasından görüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?