Bir İnsana Çok Bağlanmak?

Dilber_iRana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
119
102
13
Yani açtığım şu psikolojik konularla KK'nin ruh hastası diye ilan edilebilirim.Beynimin içinde çeşitli işler dönüyor ve bunun sonucuna ben katlanıyorum.
Mesela birine aşırı bağlanmak gibi.Ama aşık olmak değil.Bu aşık olmaktan beter.
Şöyle ki o insanı çok sevmek.Sana olan hafif ilgisi bile daha çok bağlaması.Yanlış anlamayın aşk meşk konusu değil.Ama bir abi kardeş ilişkisi gibi düşünün.
Ve birini kalben çok sevmek.
Uçuş Aerodinamiği hocasını çok seviyorum.Ama bir abi gibi.Onu görmediğim gün üzülüyorum.
Şöyle tebessüm ediyor.Dünyalar benim oluyor.Aşk değil ama ..Gerçekten aşık olmak değil.Şöyle bir baba gibi abi gibi...
Gerçekten değer veriyor bana.Ve ben çok mutlu oluyorum o hocayı gördüğümde.Hatta benden başka öğrencilerle konusunca çok kıskanıyorum.Hatta arkadaslarıma bile bahsettim.Arkadaslarım o hocayı sevmiyorlar bu yüzden bana birine bağlanman bu kadar iyi değil dedi..Üzülürsün dediler.Bu hisleri yaşayan oldu mu?

Yani açtığım şu psikolojik konularla KK'nin ruh hastası diye ilan edilebilirim.Beynimin içinde çeşitli işler dönüyor ve bunun sonucuna ben katlanıyorum.
Mesela birine aşırı bağlanmak gibi.Ama aşık olmak değil.Bu aşık olmaktan beter.
Şöyle ki o insanı çok sevmek.Sana olan hafif ilgisi bile daha çok bağlaması.Yanlış anlamayın aşk meşk konusu değil.Ama bir abi kardeş ilişkisi gibi düşünün.
Ve birini kalben çok sevmek.
Uçuş Aerodinamiği hocasını çok seviyorum.Ama bir abi gibi.Onu görmediğim gün üzülüyorum.
Şöyle tebessüm ediyor.Dünyalar benim oluyor.Aşk değil ama ..Gerçekten aşık olmak değil.Şöyle bir baba gibi abi gibi...
Gerçekten değer veriyor bana.Ve ben çok mutlu oluyorum o hocayı gördüğümde.Hatta benden başka öğrencilerle konusunca çok kıskanıyorum.Hatta arkadaslarıma bile bahsettim.Arkadaslarım o hocayı sevmiyorlar bu yüzden bana birine bağlanman bu kadar iyi değil dedi..Üzülürsün dediler.Bu hisleri yaşayan oldu mu?
Öz anne babama bile bu kadar bağlı değilim.
Allah korusun böyle hastalıklı hislerden.
En azından biliyorsunuz mantıksız olduğunu.

Hayatınızda ne eksik? Ailevi problemler? Baba figürü olmaması/kötü olması? Annenizin evlat kayırması?
Annem babam çok muahafazakar insanlardır.Severler değer verirler korurlar.Ama annem ve babam kavgalı.Annem sinir hapı içiyor ...Psikolojik tedavi görüyor babamın ailesinden dolayı yüklenmem anneme.

Anlatım biraz kaba olacak ama " Abi deme lazım olur." cinsten.
Şaka bir yana gerçekten bana çok vahim geldi abi yerine koyduğunuz birine bu kadar bağlanmak.
Hani çocuğunu, eşini anlatır belki insan bu kadar içten bağlı bir şekilde o da belki.

Annem babam çok muahafazakar insanlardır.Severler değer verirler korurlar.Ama annem ve babam kavgalı.Annem sinir hapı içiyor ...Psikolojik tedavi görüyor babamın ailesinden dolayı yüklenmem anneme.

Genelde baba figürü ile problem olanlar senin yaşadığını yasıyor :) yerine koymak gibi düşün..
uzak durmaya çalış, haberdar olma.
Aşk degil diyorsun ama bu ilgi de şık degil.

uzak durmalıyım yani..
Sizin erkek arkadaşınıza/sevgilinize böyle hisler besleyen biri yakın dursa rahatsız olur muydunuz?
Cevabınız evet ise uzak durmalısınız.
Çünkü adamı hastalıklı gibi konuştuğu insanlardan bile kıskandığınızı ifade ediyorsunuz.

Aşık değilim diyorsunuz. O zaman sizin birliktelik anlamında bir geleceğiniz yok.
-aşığım deseniz de bence yok.-
Şu durumda adamın yakınında olmanız anlamsız.
Sadece takıntınızı arttıracak kendinize zarar vereceksiniz.

Beni çok seven bir öğrencim var.. aşırı bir bağlılığı var diyebilirim.. mezun olduğunda beni kaybedeceğini düşünüp üzülüyor beni de üzüyor tabiki.. bir gün keşke annem siz olsaydınız dedi.. mutlaka bu kadar bağlanmanın bir sebebi var ve bulmaya çalışmalısın.. aşk değilse bile neden bu kadar yoğun bunu ancak sen bulabilirsin..

Adamda karizma var. Mesleğiniz ne? Uçuş Aerodinamiği öğretiyorum. Vay.
Abi kardeş sevgi olaylarını anlamiyorum oz akraba olmayınca akraba sifatlarini kimseye yakistirmiyorum

Herseyin aşırısı zararli tabi.Duygusal boşluklarınız olabilir.Ama yaşınız henüz minikse zamanla yoğunluğu azalır bu hislerin.

Back
X