Bir insana haddinden fazla değer verdiniz... Peki o kişi ?

kelebek07

fark var benimle senin ar
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
249
1
96
42
Antalya
bir insana hattinden fazla değer verdiniz ve öyle bir hal alıyorki hayatınızın içine alıyorsunuz :asigim:ve 4 sene sonra onun hiçbirşeye değmediğini öğreniyorsunuzsenağlama ve yıkılıyorsunuz çok sevsenizde canınız olan kişi sizi yıkıyor bir anda boşlukda oluyorsunuz ve biliyorsunuz ki hiçbirşey düzelmeyecek ve eski günlerde ki gibi asla asla olmayacaksınız ve mucizeden daha öte birşeyin olmayacağının da farkındasınız .
Peki nasıl eski halinize gelirsiniz 4 sene önceki gibi :lepi:
nasıl tekrar bir erkeğe güvenirsiniz?
ve bu adamı unutmak istiyorsunuz ve aklınıza sürekli geliyorsa neler yapmanız gerekiyor
yürüdüğüm yollar bile size onu hatırlatıyor diyeyim ben size
öyle bi aşıktıınz ve ilk aşkınızdı :asigim:

niye bu değersiz yaratığı bu kadar sevgi dolu birşekilde aklına getiriyorsun ki...değermi bir değersiz için,,sen bundan sonra kendine değer vermeye başlayacaksın..kendini seveceksin bütün erkekler aynı diyerek hepsini bir kefeye koyabilirim...hepsi aynı..yürüdüğüm yolllar aklıma geliyor geçerken o aklıma geliyor diyorsun NEDEN?nefretle ,,,öfkeyle gelmesi gerekir aklına dimi?bence böyle olmalı,
bir erkeğe güvenmek zorundamısın?neden?bence önce kendine bir gel ,kendini tanı,kendini sevmeyi öğren sonrasında bir erkeğe belkiiii güvenirsin....ben sadece kendimle başbaşa kalır yaptığı adilikleri taktığı madolyonu düşünürdüm.yaptığı güzelliklerede iyi bir aktörmüş derdimmm..beni güzel kadırmış derdim.

hmm
Nebileyim
Onunla gezdigim yerlere gitmem.
Mektubu resmi vs ne varsa yakar yirtar atarim.
Sakin saklama. cünkü sen onlari dolabin en arka kösesine saklasan bile, onlarin orda var oldugunu bildigin icin, kalbindende atamassin.
Yirt at,
kalbindende atmasi daha kolay olur.
Nebiliyim ya ben cabuk unutan bi insanim,
Kendimi avuturum, dünyada baska erkek yokmu diye,
ayrica degmeyen biri icin nicin üzüleyimki?
Niye ben günlerce gözyasi dökeyim ki.
O döksün ?
O aglasin?
Benim umrumda olmaz. keyfim keyf :dilcikar:

Zaman herseyin ilacidir.. Gecmisi insan asla unutamaz ama alisabilir.. Zamanla tüm acilar daha cok hafifliyor ve Allah nasip ettigi zaman insan yeniden asikta olabilir canim a.s.

eğer bu kadar değer verdiğiniz bir insan sizi bu denli hayal kırıklığına uğratmışsa sizin hala onu anmanız tuhaf ....önce onla gerçekten ayrılıp ayrılmak istemediğinize karar verin bence...sonrası kendiliğinden oluşuveriyor zaten...önce nefretle anar olursunuz iyiki kurtulmuşum diye sevinir yada keşke daha önce fark etseydim diye hayıflanırsınız.zararın neresinden dönsem kar diye teselli bulursunuz...önce yürüdüğünüz yollarda aklınıza gelmemeye başlar...sonra sesini yüzünü sonrada bir bakmışınız hayatınızdan yok olup gitmiş...önemli olan bu işin başı karar vermek ve bu kararın doğru olduğunu bilip arkasında durmak bence işin sırrı bu...

sakın kendini odaya kapatma yalnız kalma insanlarla zaman geçir ozaman onu unutursun ben hep öyle yaparım birine kızdımmı onnu düşünmemek için arkadaşlarmla zaman geçiririm senağlama sen üzülme bırak o üzülsün

eğer bu kadar değer verdiğiniz bir insan sizi bu denli hayal kırıklığına uğratmışsa sizin hala onu anmanız tuhaf ....önce onla gerçekten ayrılıp ayrılmak istemediğinize karar verin bence...sonrası kendiliğinden oluşuveriyor zaten...önce nefretle anar olursunuz iyiki kurtulmuşum diye sevinir yada keşke daha önce fark etseydim diye hayıflanırsınız.zararın neresinden dönsem kar diye teselli bulursunuz...önce yürüdüğünüz yollarda aklınıza gelmemeye başlar...sonra sesini yüzünü sonrada bir bakmışınız hayatınızdan yok olup gitmiş...önemli olan bu işin başı karar vermek ve bu kararın doğru olduğunu bilip arkasında durmak bence işin sırrı bu...

hihoyyyt ne kadar da doğru diyorsun kararverdim zaten onla olamam
mahkemeye boşanma dilekçesini de verdim 11 ayda mahkememiz var sanırım oda gelmeyecek gelsede pek umrumda değilgamyoncuiremsu
ona ait hiçbirşey evde yok yazdığı mektupları yırttım yaktım tüm resimleri zaten
istiyorum ki hemen bir an önce aklımdan herşeyden silinsin ona ait en ufak birşey bile hatılamak istemiyorum gerçekten zor günler geçirdim geçiriyorum
umarım bitmesine az kaldı umarım
ben onun için o kadar fedakarlık ederken meğer o hiçbirşey yapmamış
diyeceksiniz ki o zaman görmedin mi diyeceksiniz
o zaman okadar aşıktım ki hiçbirşey görmemişim
aşık olunca böyle kaptırmamak gerekiyor muş bunu geç öğrendim malasef kızlar :asigim:

canım benim şunu kendine ilke edin sakın kimseye hakettiğinden fazla değer verme.kim olursa olsun hakettiğnden fazla değer verdiğin zaman elindekinin kıymetini unutur.helede erkek milletine her zaman kaybetme korkusu vereceksin.verdiğin değer gösterdiğinden her zaman az olacak.unutmaya gelince allah insanoğluna unutma özellğini vermeseydi şimdi hepimiz ya akıl hastanesinde yada mezarda olurduk.elbet unutursun.ama tabiki biraz zaman gerek.çivi çiviyi söker bunu asla unutma.göz yaşı döktüğün kişi kim olursa olsun akıttığın birtek damlaya değmez.
unutulanlar unutanları asla unutmazlar.
unutan muhakkakki sen olmalısın.yoksa her zaman canın yanar.

kaydirigubbakcemile4 evet evet ilk unutan ben olmak istiyorum canım kaydirigubbakcemile5
:asigim:zaman çok çabuk geçse başka birşey istemiyorum zaten Şeniz

Değmez hiç bir erkek için ağlamaya sevmek aşik olmak çok güzeldir ama sende gurur yap ve seni istemeyini hiç isteme

canım dogru soyluyorsun hak ettıgını verıceksın..
o zaman deger gorurusun sımartırsan o da tepene cıkar ve herseyıde yaparii
unutmakta cok zor ama sen ne oldugunu anlamısın askkın nefrete donmuş..
unutman daha koly olur ...tabıkı verdıgın bır emek var kolay degıl..
ama sana yasantıgı kotu seylerı dusuneceksın...onunla ılgılı ne varsa atıp yakıp beynınden sılmeye calışıcaksın....zordur unutmak...ama
senınde dedıgın gıbı degmezse... hıcte uzulupte tatlı canını sıkma...zaman ınan herseyım ılacı
bosver...yanındayken senın degerını bılmemıs....ayrılınca sende onu bır kalende sıl ......allah kolaylık ve sabır versın

canım benim şunu kendine ilke edin sakın kimseye hakettiğinden fazla değer verme.kim olursa olsun hakettiğnden fazla değer verdiğin zaman elindekinin kıymetini unutur.helede erkek milletine her zaman kaybetme korkusu vereceksin.verdiğin değer gösterdiğinden her zaman az olacak.unutmaya gelince allah insanoğluna unutma özellğini vermeseydi şimdi hepimiz ya akıl hastanesinde yada mezarda olurduk.elbet unutursun.ama tabiki biraz zaman gerek.çivi çiviyi söker bunu asla unutma.göz yaşı döktüğün kişi kim olursa olsun akıttığın birtek damlaya değmez.
unutulanlar unutanları asla unutmazlar.
unutan muhakkakki sen olmalısın.yoksa her zaman canın yanar.

Bence herkes kendine bunu ilke edinmeli kimseye hakettiğinden fazla değer vermemeli

Değmez hiç bir erkek için ağlamaya sevmek aşik olmak çok güzeldir ama sende gurur yap ve seni istemeyini hiç isteme

zaten yalvarsada bitti artık geri dönüş yok yaşadığım onla evli kaldığım o 3 ay unutmak istiyorum çabucak oda olmuyor
zaman alacak diyor herkes

4 seneden sonra degmeyecegini anlamışsınız bu yeterli deilmi unutmak için. ilk aşk olarak hatıralara bırakırdım ben olsam onu unutmak zorunda oldugumu kendime kabul ettirirdim.

U]onu unutmak zorunda olduğumu biliyorum ve bunu yapmaya çalışıyorum daha çabuk nasıl unuturum diye burdayım :sm_cool:BEN [/U]

canım benim zordur aşk acısı ama oda sevmiştir mutlaka unutmak mümkün değil bence ama zamanilaç olur acın hafifler rahatlarsın başka bi erkeği düşünme bence daha çok erken hayatını sosyelleştir kurslara git yeni çevrelere gir içinde kalan yapamadığın şeyleri yap zamanla geçer oturup neden diye düşünme sakın o zaman geçmez umarım çabuk geçer

canım kendın soyluyorsun haketmedıgı degerı vermek dıye...
tamam 4 yıl emek var..ama sonu ne olmuş..
madem haketmıyor...sende uzupte kendını harap etme degerını bılmeyen ınsan ıcın aklından beynınden sıl gıtsın..onu hatırlatacak ne varsada yok et...
deger bılmeyen bırı ıcın..kendıne hıc ama hıc dert etme...

bir insana değerinden fazla değer verirsen ya KENDİNİ kaybedersin yada ONU. demiş atalarımız çokda iyi demiş.
oyüzden kendini kaybetme şuan için senin sinirsel sağlığın ondan daha önemli olmalı. oyüzden seninde dediğin gibi inşallah unutursun

bir insana değerinden fazla değer verirsen ya KENDİNİ kaybedersin yada ONU. demiş atalarımız çokda iyi demiş.
oyüzden kendini kaybetme şuan için senin sinirsel sağlığın ondan daha önemli olmalı. oyüzden seninde dediğin gibi inşallah unutursun

hep derim hayatınızın merkezi yapacaksanız bir tek evlatlarınız hakeder orayı:mymeka:
kalkıp da hayatınızın merkezine oturtursanız kendinizden başka birini kendinizi de kaybedersiniz Onu da kaybedersinizkaydirigubbakcemile aklınızı başınıza alın:mymeka: ha acı çekmek istiyorsanız o zaman başka:icecream:

Back
X