Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ondan başka kimseyi görmüyorsannnnn . onunlaykenn hiç birşey düşünmüyorsann onu canından bir parça olarak hissediyorsannn... onu özlediğindee yüreğin yanıyorr burnunun kemiği sızlıyorsaaaaaa çok var daha :) ben çok seviyorumm
her yaptigi hersey guzel görünür gözüne
misal gaz cikarsa bile iyy demessinn ayyy canimm dersin:)
asla sIkilmazsin
her baktiginda tekrar asik olursun
ve en guzeli dogru adami ilk gördügünde anlarsin )
Güllük gülistanlık zamanda herkes iyidir.
Kavga anında tavrıyla ve bana o zamanlar samimiyetiyle gelişiyle hatta ve hatta artık beraberlik bittiğinde veya bitmeye yüz tuttuğunda benden vazgeçmeyişiyle ve beni hiç kimsenin yerine koyup sevemeyişiyle anlarım sevdiğini...
Aynı şeyleri ben de yapabiliyorsam seviyorumdur... Karşılıklı böyle şeyler...
ondan başka kimseyi görmüyorsannnnn . onunlaykenn hiç birşey düşünmüyorsann onu canından bir parça olarak hissediyorsannn... onu özlediğindee yüreğin yanıyorr burnunun kemiği sızlıyorsaaaaaa çok var daha :) ben çok seviyorumm
her yaptigi hersey guzel görünür gözüne
misal gaz cikarsa bile iyy demessinn ayyy canimm dersin:)
asla sIkilmazsin
her baktiginda tekrar asik olursun
ve en guzeli dogru adami ilk gördügünde anlarsin )
bende heyecandan yanında bişey konuşamıorum bazen :) gözleri aklıma gelince içimde binbir kıpırtı oluyor. elini tuttuğumda bile değişik duygular hissediyorum