- Konu Sahibi BenOzgurce
-
kiz ben yazdimyaaa
sağolsun bir tane dostum var Ankara'da. biz taşınınca birbirimizden uzaklaştık ama hala irtibatı kopartmadık. bir derdimiz sıkıntımız olduğunda telefonda, msnde dertleşiyoruz hatta mektuplaşıyoruz da. uzakta da olsa yakınımda hissettiğim bi dostumun olması huzur veriyor bana.. ahh ahh...
benim hiç yok:1no2:bikaç kere olduğunu sanmıştım ama nerdeeee:1no2:işin içine çıkarları girince fırıldak gibi dönüyolar..artık karar verdim kimseye gereğinden fazla önem vermiyorum..eşim ve kızım dışında tabi..
bugune kdr hiç dostum olmadı sadece ahmetim war onun dışındada dostum olmadı olmazda herhalde bu saatten sonra
malesef benimde dostum yok ama eklemek istedigim bi sey daha var ki bence olmazsa dosluk olmaz oda DURUSTLUK... Ne olursa olsun durust olmak lazim...
Sen gülerken yanındakiler de güler
Ama ağlarken yalnız ağlarsın
onun için öyle bir ağaca yaslan ki,
Asla yıkılmasın
öyle bir dost edin ki
asla bırakmasın...
Bulmak zor ama bulmanız dileğiyle...
herzaman yanında yanında olur.sadece ıyı gunlerınde deıl.kırılacagını bılse bıle hayatını etkıyleyecek hatanı gorurse soyler.hep ıyı olmanı ıster.mutluluklarını kıskanmaz.senın kadar sevınır.bır sıkıntında ıkı elı kanda olsa kosar yardımına.malesef bu devırde bulmak zor.
Benimde Dostum Hiç Yok Birzzamanlar Varolduğunu Sanmiştim Ama Yokmuşş:1no2: ŞUANDA TEK DOSTUK ARKADAŞIM ŞIRDAŞIM HERŞEYİM ODA NİŞANLIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?