- 19 Mayıs 2019
- 121
- 211
- 103
- Konu Sahibi Artemis888
Merhaba herkese , birkaç ay önce ayrıldığım erkek arkadaşım mesaj attı ve yalvar yakar beni barışmaya ikna etti.Barıştıktan kısa bir süre sonra ise yapamıyorum deyip ayrıldı.İlginç olan ben ondan ayrılmıştım ve barışmak için kırk takla attı.Ama meğerse benimle olan bu ayrılık sürecinde bir kız arkadaşı varmış , arası bozulunca bana yazmış.Kızla barışınca da benden ayrıldı, yedek oldum kısacası.Bizimki zaten uzak mesafe ilişkisi, kız ise yanında.Sonra kız bana ulaştı , mesajları görmüş,kızla yüzleştik ve bana dedi eski sevgilim ona demiş ki sen benim ilk sevgilimsin daha önce hiç kimsenin elini dahi tutmadım,yalan tabiki.Ben ortaya çıkınca da kıza demiş ki o kadar önemsiz biri ki ben çıkarken bile onu sevmiyordum.Onla barıştığım an pişman oldum, o zaten bana uygun değil demiş. Bu iğrenç karakterinden sonra ben zaten çok soğudum , iğreniyorum ondan ama beni bu kadar önemsiz yapması , hiç sevmedim falan demesi çok canımı yaktı.Bide banada ilk sevgilimsin falan demişti, şimdi hepsi yalanmış diye düşünüyorum.Bir yıla yakın çıktım ben bu çocukla ve benim gerçekten ilk sevgilimdi , yani ilk ele ele tutuşmamı , ilk öpüşmemi beni sevmeyen biri ile yaşadığım için o kadar üzgünüm ki bunu kaldıramıyorum.Herşey yalanmış diye düşünmeden duramıyorum.O zaman hiç sevmiyormuş gibi davranmıyordu ama sorunlarımızın olduğu , ayrılma dönemimize yakın bu kızla konuşmaya başlamış.Ama ayrıldıktan sonra da benim herşeyimi takip etmiş.Aklım almıyor.Kısacası bu travma nasıl atlatılır , ben birine kolay kolay nasıl bir daha güvenirim? Resmen ilk ilişkimle erkeklere güvenmemeye başladım.Yardımlarınızı bekliyorum.