- Konu Sahibi Artemis888
Sevmese sizle beraber olamazdı ve dönmezdi. Ancak diğer kız yanında olduğu İçin, onu kaybetmemek için yalan söylemiş. Bu da bir karaktersizlik tabi ki. Uzak mesafe ilişkilerine girmeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük konuşmamak gerek ama zaten bir daha uzak mesafe düşünmüyorum.Sevmese sizle beraber olamazdı ve dönmezdi. Ancak diğer kız yanında olduğu İçin, onu kaybetmemek için yalan söylemiş. Bu da bir karaktersizlik tabi ki. Uzak mesafe ilişkilerine girmeyin.
Şimdi bu müne yine bana yasak koyacak uslubumdan ama dayanamıyorum..dengesizmisin sen akılsızmı yada herkese inanan saftirik masum kızmısın yazdıklarımı iyi oku idrak etmeye çalış ramazanda aklın çalışmıyorsa iftardan sonra gir siteye kim kiminle sevmeden hoşlanmadan ilişki yaşar vakit geçirir..evet aldatan erkeklerde öyle maalesef sevmese bile hoş vakit geçirmekten haz alıp aldatıyor birlikte oluyorlarlar..silah zoruylamı millet birbiriyle aşk yaşayıp sevgili oluyor silah zoruyla tehditlemi vakit ayırıp zaman geçiriyorlar..sen kimsinki benim yorumuma tepki gösteriyorsun konu sahibi misin
Teşekkür ederim yorumunuz için ve iyi dilekleriniz içinGün gelir, bu yediği hurmalar bir gün onu bir güzel tırmalar. Gönlünüz ferah olsun.
Ben o kızın yerinde olsam karşımdaki bana bunları anlattığında şunu düşünürdüm: İyi de bu adam hiç sevmediği biriyle nasıl ve neden 1 sene birlikte oldu o zaman? Saçmalığa bak. Buradan bile omurgasızlığını ele veriyor aslında ama görebilene ve anlayabilene tabii.
Bunlar hep tecrübe ve bunlar sayesinde yarın çok daha sağlam adımlarla ilerleyeceksiniz ilişkilerinizde.
Gönlünüzce olsun her şey.![]()
Merhaba herkese , birkaç ay önce ayrıldığım erkek arkadaşım mesaj attı ve yalvar yakar beni barışmaya ikna etti.Barıştıktan kısa bir süre sonra ise yapamıyorum deyip ayrıldı.İlginç olan ben ondan ayrılmıştım ve barışmak için kırk takla attı.Ama meğerse benimle olan bu ayrılık sürecinde bir kız arkadaşı varmış , arası bozulunca bana yazmış.Kızla barışınca da benden ayrıldı, yedek oldum kısacası.Bizimki zaten uzak mesafe ilişkisi, kız ise yanında.Sonra kız bana ulaştı , mesajları görmüş,kızla yüzleştik ve bana dedi eski sevgilim ona demiş ki sen benim ilk sevgilimsin daha önce hiç kimsenin elini dahi tutmadım,yalan tabiki.Ben ortaya çıkınca da kıza demiş ki o kadar önemsiz biri ki ben çıkarken bile onu sevmiyordum.Onla barıştığım an pişman oldum, o zaten bana uygun değil demiş. Bu iğrenç karakterinden sonra ben zaten çok soğudum , iğreniyorum ondan ama beni bu kadar önemsiz yapması , hiç sevmedim falan demesi çok canımı yaktı.Bide banada ilk sevgilimsin falan demişti, şimdi hepsi yalanmış diye düşünüyorum.Bir yıla yakın çıktım ben bu çocukla ve benim gerçekten ilk sevgilimdi , yani ilk ele ele tutuşmamı , ilk öpüşmemi beni sevmeyen biri ile yaşadığım için o kadar üzgünüm ki bunu kaldıramıyorum.Herşey yalanmış diye düşünmeden duramıyorum.O zaman hiç sevmiyormuş gibi davranmıyordu ama sorunlarımızın olduğu , ayrılma dönemimize yakın bu kızla konuşmaya başlamış.Ama ayrıldıktan sonra da benim herşeyimi takip etmiş.Aklım almıyor.Kısacası bu travma nasıl atlatılır , ben birine kolay kolay nasıl bir daha güvenirim? Resmen ilk ilişkimle erkeklere güvenmemeye başladım.Yardımlarınızı bekliyorum.
Aynen öyle çok iyi anlamışsınız gitmesi üzmedi beni zaten olmayacaktı ,arkamdan dedikleri , beni değersiz yapması üzdü.Sizi anlayabiliyorum çok incitici adamın yaptıkları..Gitmesi değil de hissettirdikleri üzüyor insanı, değersizlik hissi vb..
Zaman tüm bu yaşananları unutmanın tek çaresi..
İnanırmısın "bu müne" benide çok banlıyor :)Şimdi bu müne yine bana yasak koyacak uslubumdan ama dayanamıyorum..dengesizmisin sen akılsızmı yada herkese inanan saftirik masum kızmısın yazdıklarımı iyi oku idrak etmeye çalış ramazanda aklın çalışmıyorsa iftardan sonra gir siteye kim kiminle sevmeden hoşlanmadan ilişki yaşar vakit geçirir..evet aldatan erkeklerde öyle maalesef sevmese bile hoş vakit geçirmekten haz alıp aldatıyor birlikte oluyorlarlar..silah zoruylamı millet birbiriyle aşk yaşayıp sevgili oluyor silah zoruyla tehditlemi vakit ayırıp zaman geçiriyorlar..sen kimsinki benim yorumuma tepki gösteriyorsun konu sahibi misin
Elbette öyle. Ben zaten onu kastetmemiştim. İnsanların birileri ile birlikte olması için sevmesi gerekmiyor. Karaktersiz isen yapıyorsun. Bu kadar basit.İnsan birini sever ilişkiye başlar. Ama bu sevgi sonsuza dek sürecek diye birşey yok. Soğumuş demek kievet aldatmak adla kabul edilemez ama var böyle durumlar. İlişkiye başlanır, his biter ayrılırsin. Bazıları bu insanlığı yapmıyor tabi orası ayrı. Ama hayat bu işte
Herkese ilk sevgilimsin diyen dengesiz biri sizi üzdüğü gibi sizden sonrakileri de üzecek, ilklerinizi onunla yaşadığınız pişman olmayın hiç çünkü o anda arkadaşınızın ne hissettiği, sizi sevip sevmediği önemli değil sizin hisleriniz önemli...Siz sevmiş ve istemişsiniz ayrıca o da mutlaka istedi ama diğer kıza bu şekilde konuşarak sözde onun gönlünü aldıMerhaba herkese , birkaç ay önce ayrıldığım erkek arkadaşım mesaj attı ve yalvar yakar beni barışmaya ikna etti.Barıştıktan kısa bir süre sonra ise yapamıyorum deyip ayrıldı.İlginç olan ben ondan ayrılmıştım ve barışmak için kırk takla attı.Ama meğerse benimle olan bu ayrılık sürecinde bir kız arkadaşı varmış , arası bozulunca bana yazmış.Kızla barışınca da benden ayrıldı, yedek oldum kısacası.Bizimki zaten uzak mesafe ilişkisi, kız ise yanında.Sonra kız bana ulaştı , mesajları görmüş,kızla yüzleştik ve bana dedi eski sevgilim ona demiş ki sen benim ilk sevgilimsin daha önce hiç kimsenin elini dahi tutmadım,yalan tabiki.Ben ortaya çıkınca da kıza demiş ki o kadar önemsiz biri ki ben çıkarken bile onu sevmiyordum.Onla barıştığım an pişman oldum, o zaten bana uygun değil demiş. Bu iğrenç karakterinden sonra ben zaten çok soğudum , iğreniyorum ondan ama beni bu kadar önemsiz yapması , hiç sevmedim falan demesi çok canımı yaktı.Bide banada ilk sevgilimsin falan demişti, şimdi hepsi yalanmış diye düşünüyorum.Bir yıla yakın çıktım ben bu çocukla ve benim gerçekten ilk sevgilimdi , yani ilk ele ele tutuşmamı , ilk öpüşmemi beni sevmeyen biri ile yaşadığım için o kadar üzgünüm ki bunu kaldıramıyorum.Herşey yalanmış diye düşünmeden duramıyorum.O zaman hiç sevmiyormuş gibi davranmıyordu ama sorunlarımızın olduğu , ayrılma dönemimize yakın bu kızla konuşmaya başlamış.Ama ayrıldıktan sonra da benim herşeyimi takip etmiş.Aklım almıyor.Kısacası bu travma nasıl atlatılır , ben birine kolay kolay nasıl bir daha güvenirim? Resmen ilk ilişkimle erkeklere güvenmemeye başladım.Yardımlarınızı bekliyorum.
Demek ki yalan söyleme hastalığı var, niye herkese ilk sevgilimsin diyor ki değil mi çok saçmaEvet haklısınız seviyorum diyecek hali yok ama kıza hiç sevgilim olmadı senden önce kimseyi sevmedim demiş , kızın ise üçüncü ilişkisi .Yani beni böyle yok saymanın mantığı ne ? Gerçi yalancının teki işte.
Doğru söylüyorsunuz atlatacağız inşallah.Böyle karaktersizler üzülmeye değmez.Tavsiyeleriniz ve yorumunuz için teşekkürlerBenim de 2 senelik mesafeli bir ilişkim vardı ama ilişkimizin ikinci senesinde öyle yalanlar uydurdu ki 1 sene gelmemek için oyaladı beni. En sonunda şirketteki stajyer hanımla birlikte oldu. Ilk suphelendigimde de onu arkadasima ayarlayacaktim sacmalama sen bana nasil guvenmezsin tavirlarina girdi sonra 2 hafta arayla gercek yuzu ortaya cikti. Bircok seyde benim de ilkim bu cocuktu. Her neyse gercekten uzak mesafe iliskileri o kadar zor ve yipratici ki karsindakini tanimak imkansiz. Ayrildiktan sonra onun nasil biri oldugunu anlayabildim. Sizin de zamanla gozleriniz iyice acilacaktir. Cikardigim sonuc ise boyle karaktersiz herifler icin degmez. Birakin kendi terbiyesizliginde bogulsun. Elbet bir gun oyle canlari yanacak ki karsindaki masum kalpleri kandirmanin ne demek oldugunu anlayacaklar. Gercekten nefret ettim ve midem bulandi. Kendilerini egitememis, vicdan yoksunu ahmaklar. Uzulmemeye calisin, siz gercekten boyle vizyonsuz bir adamla degil daha yurekli, samimi adamlarla olmayi hak ediyorsunuz. Guclu olun. Atlatacagiz. Gecen zamana yazik...
Demek ki yalan söyleme hastalığı var, niye herkese ilk sevgilimsin diyor ki değil mi çok saçma![]()