Bir insanın duyguları ile oynamak bu kadar kolay mı ?

Erkeklerin çoğunda var bu huy sevseler bile ayrıldıktan sonra sevmemiştim ki diyorlar. Arkadaşımın sevgilisi vardı dört ay bir kızla çıkmış arkadaşıma ben onu sevmiyordum demiş. Kimse kimseyi yemesin 4 ay ne yapmış o zaman o kızla derler adama. İlla aşk olmasa bile hoşlantı vardır hiçbir şey hissetmediğin insana iki haftadan fazla tahammül edemezsin. Bence ayrılan sen olduğun için sonradan intikam almaya gelmiş. Diğer kızdan da hoşlanıyordur ama ona karşı da büyük bi şey hissetmiyordur karakteri de bozuk belli ki böyle insanla bir gün geçirmeye değmez

İnanırmısın "bu müne" benide çok banlıyor :)
Ama senin gibi hunharca hakaret ettiğim için değil :KK66:
Normalde tartışma yaşadığım kişileri rapor etmem. Ama sen hakaret ediyorsun şekerim...
Bu arada yazdıklarından bişey anlaşılmıyor. Ben anlamadığımdan değil. Sen anlatamıyorsun. Bunun sonucu doğal olarak hakaret ediyorsun.
Aynı frekansta olamıyoruz galiba sen anladın ben anlattım yok o anlayamadı ben idrak ettim bu konu uzayacak gidecek.. İyi geceler iyi Ramazanlar iyi bayramlar byyy

Ya nereye sevmemiş,bulmuş safı yiyor yemiş de kız bunu ...sorun sevgisinde degil karakterinde gerci yaslar daha küçük sanırım oturur zamanla kişiliği insallah
Sende her erkeği her insani bir tutma hayatina en buyuk kötülüğü yaparsın

Back
X