• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir İnsanın İnadı ile İlgili ? :(

Benim kadar mi imkansız di...
Bence sen şu an öfkelisin, sıcağıyla böyle konuşuyorsun.

Sakinleşince farklı yaklaşacaksın duruma.

Eğer evlilik olmayacaksa, sırf baban engel olduğu için değil, uzun Zaman sonra anlaşılan başka sebeplerden ötürü de öyle olur.

Ay son cümlemde süslü yazmışım gibi oku, toparlayamadım:/

Bence sen şu an öfkelisin, sıcağıyla böyle konuşuyorsun.

Sakinleşince farklı yaklaşacaksın duruma.

Eğer evlilik olmayacaksa, sırf baban engel olduğu için değil, uzun Zaman sonra anlaşılan başka sebeplerden ötürü de öyle olur.

Ay son cümlemde süslü yazmışım gibi oku, toparlayamadım:/
Yok bence bu öfke değil. Çünkü bi insan aylarca öfkeli dolaşamaz diye düşünüyorum .
Abla sana şunu soruyum . Senin kizin olsa gelse dese ki anne ben birine gönlümü verdim oğlanın şöyle işi var efendi bi çocuk surda yaşıyorlar falan dese sen direk yok olma der misin. Ama bak ayrıntı surda, sen kızın gidip konuştuğu için yok diyorsun çünkü daha oğlanı görmedin bile. Durum farklı. Görmedin kimdir necidir bilmiyorsun ve yok diyorsun . Sebeb yok. Gerçekten yok. Ne dersin ?
Ha bu arada kızın laf söz getirmedi, evinin işini yapar. Bisey e yok dersen ısrar etmez. Küçük kardeşine gece gündüz bakar. Öyle ki çocuk gece uyanıp ne seni ne eşini ister abla diye ağlar. Kızın da gelir gece vakti siz yatarken ayağında bilmem kaç dakika sallar uyutur yerine koyar haberiniz olmaz. Sbs puani iyi olduğu halde okula da göndermezdiniz kızın kendi okudu açıktan bitirdi liseyi. İlk defa böyle bi isteği, fikri, hayali oluyor ve dinlemeden yok diyorsun. Karşıda ki genc de çalışıyor evlenmek için para biriktiriyor. Bi an önce kızını istemek istiyor ama kız da çaresiz Ne dersin abla ?
Bende şaştım inan ki.

Yok bence bu öfke değil. Çünkü bi insan aylarca öfkeli dolaşamaz diye düşünüyorum .
Abla sana şunu soruyum . Senin kizin olsa gelse dese ki anne ben birine gönlümü verdim oğlanın şöyle işi var efendi bi çocuk surda yaşıyorlar falan dese sen direk yok olma der misin. Ama bak ayrıntı surda, sen kızın gidip konuştuğu için yok diyorsun çünkü daha oğlanı görmedin bile. Durum farklı. Görmedin kimdir necidir bilmiyorsun ve yok diyorsun . Sebeb yok. Gerçekten yok. Ne dersin ?
Ha bu arada kızın laf söz getirmedi, evinin işini yapar. Bisey e yok dersen ısrar etmez. Küçük kardeşine gece gündüz bakar. Öyle ki çocuk gece uyanıp ne seni ne eşini ister abla diye ağlar. Kızın da gelir gece vakti siz yatarken ayağında bilmem kaç dakika sallar uyutur yerine koyar haberiniz olmaz. Sbs puani iyi olduğu halde okula da göndermezdiniz kızın kendi okudu açıktan bitirdi liseyi. İlk defa böyle bi isteği, fikri, hayali oluyor ve dinlemeden yok diyorsun. Karşıda ki genc de çalışıyor evlenmek için para biriktiriyor. Bi an önce kızını istemek istiyor ama kız da çaresiz Ne dersin abla ?
Bende şaştım inan ki.
Güzel kardeşim. Ne desem bilmiyorum

An oldu ben de kendi derdimde boğuldun.

Allah kolaylık versin :)

Canım bende çok inadımdır. Her insanın ikitane düşüncesi vardır. ya olur ya olmaz benimde tektir. olur veya olmaz asla dönmem. Ama bu elimden gelen birşey değil huyum bu. Hatta ailemdekiler bana inat edince tuttu sarı inadı derler..:oops: Ama kimsenin duygularınıda inadıma katmam. kimseyi inadım yüzünden kırmadım. kendime yaptım ne yaptıysam. Değişik ya..:110:

Olmadı dövseydin bide. Kız ne demiş ki sana hemen atarlaniyosun. Yazık arkasından da merak ettim sadece deyip gülmüş
Haydaaaa :) bende sana güldüm şimdi. Yargı ne kadar ucuZ ya. Ben ilk defa böyle bisey duydugum için hoşuma giderek sordum. Orda bi sinirli emoji görüyor musun? Neyse kimse sinirlenmesin sakin olalım . Yanlış anlaşılma oldu herhalde.

Canım bende çok inadımdır. Her insanın ikitane düşüncesi vardır. ya olur ya olmaz benimde tektir. olur veya olmaz asla dönmem. Ama bu elimden gelen birşey değil huyum bu. Hatta ailemdekiler bana inat edince tuttu sarı inadı derler..:oops: Ama kimsenin duygularınıda inadıma katmam. kimseyi inadım yüzünden kırmadım. kendime yaptım ne yaptıysam. Değişik ya..:110:
Öyle inad baş göz üstüne. :) ama yok inan ki şaştım vallahi . Yukarıda bi üyeye anlattım uzunca. Onu okusuysan cevap verir misin canım. Sen ne diyorsun?

Haydaaaa :) bende sana güldüm şimdi. Yargı ne kadar ucuZ ya. Ben ilk defa böyle bisey duydugum için hoşuma giderek sordum. Orda bi sinirli emoji görüyor musun? Neyse kimse sinirlenmesin sakin olalım . Yanlış anlaşılma oldu herhalde.
Ben de şimdi güldüm vallahi :) gerçekten yargı çok ucuz. Kusura bakma arkadaşım ben yanlış anlamışım

Ben de şimdi güldüm vallahi :) gerçekten yargı çok ucuz. Kusura bakma arkadaşım ben yanlış anlamışım
Yok yok olur mu önemli değil :) ben aslında böyle yazışmaları sevmiyorum çünkü sinirlimi mutlu mu belli değil . Sesi duymadiktan ve yüz ifadesini görmedikten sonra böyle sıkıntılar çıkabiliyor.

Öyle inad baş göz üstüne. :) ama yok inan ki şaştım vallahi . Yukarıda bi üyeye anlattım uzunca. Onu okusuysan cevap verir misin canım. Sen ne diyorsun?

Okudum sende haklısın fakat aile ilişkilerinde karışmak ne kadar doğru bilemiyorum.Hiç sordunuzmu neden diye? Bide nedenini sorun. Belki yaşının küçük olduğunu falan düşünüyordur olailirmi?

Okudum sende haklısın fakat aile ilişkilerinde karışmak ne kadar doğru bilemiyorum.Hiç sordunuzmu neden diye? Bide nedenini sorun. Belki yaşının küçük olduğunu falan düşünüyordur olailirmi?
Yok yok onların akraba diye istediği biri vardı ben yok dedim diye böyle biraz da. Onlara kalsa tahmini olarak 3-4 aylık evliydim. Dedim tabi o zaman ama tanımak istemiyorum kimseyi dedi babam. Kim olursa olsun dedi. İsterse çok iyi olsun tanimam dedi. Buna ne dersin.

benim babamda öyleydi. ama artık bazı şeylerin değiştiğini ona gösterdiğimden beri o inattan eser kalmadı

Arkadaşlar sizden bu konuda fikir alacağım. Neler düşünüyorsunuz merak ediyorum .
Nasıl anlatacagim bilmiyorum...

Simdi benim babam çok aşırı inat bir insandır.
Zaten benim meseleyi bilen bilir o konuda yok deyişine girmiyorum bile.
Ama mesela biseye yok dedi ya o bitmiştir . Bu çok basit bisey de olabiliyor cok hayati bi karar da, mesela benim evlilik mevzum gibi.
Diyelim bi yere gidilecek ; sinirlendi bak sinirlendirme gondermem diyor ya gitmeyeceksin dedi mi bitti artık cumhurbaşkanı gelse gitsin demez. Hevesi kursakda bırakır. Simdi bizde kendi yanında inad olduğunu söylüyoruz bunun da etkisi olduğunu düşünüyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz. İnanın çok iğrenç bisey . Ota b.ka herşeye yok dedim mi bitti artık . İnat uğruna belki de hayatimizi değiştiriyor.
Napilir bu babaya veya böyle kimseye anlamıorum .
babam yine inad edip kardeşimin arkadaşında kalmasına yok demiş. Annem de bağıra çağıra ;bazilarida anlayacak( ben oluyorum, sevdiğim le evlenme mevzum ile ilgili)babanin inadını . Oda boşa heveslenir. Bunu derken yanındayım ve arkası dönük konuşuyor.
Olay şu, mesela herşey yolundadır iyidir hani kim olsa onaylayacak cinstendir ya iste inat uğruna yok dedi mi babam bitti hayatda bitti gelecek seçimi de bitti , hayaller de bitti.

Uzattım biliyorum ne yapılabilir bundan sonra . ? Ve sizinde başınız da varmı böyleleri. ?
insan 7sinde neyse 70inde de odur değişmez sanmam

Mesela ne gibi seylerde inadı değişti .
biraz aklımı başıma alınca ve artık çocuk olmadığımı anladığım zaman kendi kararlarımı kendim vermeye başladığımı gördü. şimdi öyle bir problemim yok çok şükür

Back
X