• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir insanin sizi ekemediini...

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence de çok değru bir tespit.Bir de kolay kolay gözlerinin içine bakıp da söyleyemezler sevindim kelimesini.Hemen gözlerini kaçırırlar..

Çekemeyende oldu,benim mutluluğumla mutlu olanda... Çekemeyenler zaten benim mutlu olduğum andaki bozulmuş surat ifadeleriyle kendilerini belli ediyolar...

Şimdiye kadar hiç böyle düşünmedim ya da bir insana bu gözle hiç bakmadım . Yani acaba beni çekemiyor mu kıskanıyor mu diye düşünmeyince dolayıslada bunu hiç hissetmedim .
Çünkü gerçekte böyle bir durum varsa benim umrumda bile olmaz bu onun sorunudur. Kendi hasetliği içinde boğulur gider zaten :)

acıkcası umrum değil.. kım cekmıs cekememıs.. ben hayatıma bakarım keyfimi yasarım..

çekemeyen insan beni eleştirir fakat eleştirdiği konu her neyse (saç şekli,giyim vs..)yakışmadığını söyler ama aynı şeyi daha sonra o kişide görürüm!!ve eğer beni mutlu etcek bişey yaşıyosam ve bunu onla paylaşmışsam tepkisindende çok güzel anlaşılır surat şekli tamamen değişmiştir :bbo: çekemeyenleri Allaha havale ediyorum......

valla özel hayatımdan insan silmek bana hep çok zor gelmiştir.
çok da kolay güvenirim.

kardeşim dediğim insanın sırtımdan vurmasına inanamayışım olmuştur birkaç kez.
"yokk canımm o bana bunu yapmaz" deyişim.

ama bu aralar pes ediyorum sanki.

nereden anlarız , o insanın bizi çekemediğini.
gelecekkorkusu verdiğin örnek çok doğru.

güzel bir haber verdiğinde, aa sevindim diyip kapatan,
başına kötü bir olay geldiğinde de çevirip çevirip önüne atan biri çekemiyordur.

artı daha spesifik olarak,
bir konuda sen çok mutluyken, o konuyla ilgili olumsuz olayları hatırlatan da çekemiyordur.

ya aslına bakarsan genelde insanlar çekemiyor galiba,
bikaç tane can dostun olacak, onlardan başkasıyla bu diyaloglara girmeyeceksin.
uzaktan meraba meraba.

Valla arkadaşlar ben beni çekemeyeni çok iyi tanıyorum bir arkadaşım var 27 yaşında hayatında hiç biriyle ilşkisi olmadı beni nasıl içten içe kıskandığını çekemediğini yüzünden anlar oldum artık saklayamıyor. Nişanlımla el ele tutuştuğumuzdasurat asıyor veya nişanlım yanımızda ise offfffff hadi ya sıkıldım gidelim artık hadi fln hep böyle tepkiler veriyor. Ona daha nişanlandığımı bile söylemedim gözü çok pis nazarı değer diye kıskanıyor deli gibi napıyım bana ha bire sen evlenmezsin dimi onunla diyor yok evliliği fln düşünmüyoruz diyorum napıyım yoksa delirecek biliyorum benim niye hayatımda kimse olmuyo ya herkesin var benim niye yok diye söylenip duruyor.Hatta bugün kendi dedi siz elele tutuştuğunuzda ahhhhhhhh dedim içimden diye yani bu kadar olur bide kendine dost diyor dostluk böyleyse düşmanım nasıl olur acaba? Artık herşeyimi saklar oldum hiçbir şeyimi anlatmıyorum ne zaman anlatsam hiçbir işim olmadı kaç kere denedim bunu akıllandım artık

çok sık karşılaşırım böle çekemeyen insanlarla . . .
nedense hepsi beni bulur!!
benm mutlu olmamı sağlayan olaylara sadecee "aa ölemi " gibi basit bir cümleyle geçiştirir
üzüldüğüm olaylara yaklaşımı ise daha çok alevlendiricidir. iyice olayın üstüne gider . ve hep gaza getrme çabası olur,huzurszluğun artması için

çok sık karşılaşırım böle çekemeyen insanlarla . . .
nedense hepsi beni bulur!!
benm mutlu olmamı sağlayan olaylara sadecee "aa ölemi " gibi basit bir cümleyle geçiştirir
üzüldüğüm olaylara yaklaşımı ise daha çok alevlendiricidir. iyice olayın üstüne gider . ve hep gaza getrme çabası olur,huzurszluğun artması için

aynen katılıyorum sana bugüne kadar dostum dediğim çoğu insan çekememezlik yaptı yüzüme gülüp arkamdan dolap çevirdi.mutlu oldugumda şeytanşı bi gülümseme ağladığımda ise üzülme numarası.. çekemeyen insa bakışlarından belli ediyo zatn

Valla çok şükür beni çekemeyen hiç bir insan bırakmadım çevremde :)) Belki benim hiç tanımadıklarım vardır...

valla özel hayatımdan insan silmek bana hep çok zor gelmiştir.
çok da kolay güvenirim.

kardeşim dediğim insanın sırtımdan vurmasına inanamayışım olmuştur birkaç kez.
"yokk canımm o bana bunu yapmaz" deyişim.

ama bu aralar pes ediyorum sanki.

nereden anlarız , o insanın bizi çekemediğini.
gelecekkorkusu verdiğin örnek çok doğru.

güzel bir haber verdiğinde, aa sevindim diyip kapatan,
başına kötü bir olay geldiğinde de çevirip çevirip önüne atan biri çekemiyordur.

artı daha spesifik olarak,
bir konuda sen çok mutluyken, o konuyla ilgili olumsuz olayları hatırlatan da çekemiyordur.

ya aslına bakarsan genelde insanlar çekemiyor galiba,
bikaç tane can dostun olacak, onlardan başkasıyla bu diyaloglara girmeyeceksin.
uzaktan meraba meraba.

:lepi: alkisalkisalkis :lepi:

çok var çok,daha geçenlerde karşılaştım,hatun kişiye benim hayırlı bir haberimi verdim aha böyle oldu :1shok: ,garibim toparlayamıyorda,
neyse;horoza sormuşlar yumurtamı tavuktan çıkar,tavukmu yumurtadan diye,horoz demiş ben onu bunu bilmem ben işime bakarım,bendede durum aynen böyle....:kahve:

Back
X