evet bnde de çok oluyodu.ya bir ilişkim olmuştu geçenlerde.kendisi mühendisti.beni dışlamıştı.oysaki belki durumu iyi olmayıpta mutlu olabilen halinden memnun insanlar varken ben niye böyleyim diyorum.aslında şikayet ettiğim yok,isyan da etmiyorum,ama anladınız siz beni.derdimi dökecek insan var ama burada hiç tanımadığım insanlara anlatmak daha zahmetsiz geliyo.arkandan konuşabiliyolar mesela dalga geçiyorlar.burası çok daha iyi bence.o yüzden buraya anlatmak istedim.beni anlayan herkese teşekkür ediyorum.ailem de çok iyi insanlar üstüme titer ama bazı insanların dışlamasına tahammülll edemiyorum.bütün sinirim bundandır belkide.sonuçda kimse dünyaya isteyerek gelmiyo.bence herkes böyle düşünmeli.insanı ailesiyle,maddi durumuyla yargılamak çok yanlış.bence kişi benliğiyle yargılanmalı.diyorum ki böyle olunca galiba hayatım boyunca ben daha zengin bir insanla yada daha kültürlü bir aile çşocuğuyla evlenemicem.çünkü aşaılıcaklarr
SENİ KESİNLİKLE YARGILAMIYIORUM YADIRGAMIYORUM AMA ŞUANKİ AİLEDEN UJTANMA TAVRIN KENDİN İÇİN YAZDIGIN SEYLERİ 13 YASINDA OLSAN HEPİMİZ KABUL EDERDİK ERGENLİK FELAN FİLAN DİYE AMA ANNE YAA DAHA ÖTESİ YOK...... SEN DAHA ZENGİN VE KÜLTÜRLÜ BİR KOCA DÜŞÜNEEGİNE KENDİ HAYATINA ÇEKİ DÜZEN VER SEN KÜLTÜR OLARAK NERDESİN OTURR İYİCE DÜŞÜN AİLESİNE SAHİP ÇIKMAYANA KİMSE SAHİP ÇIKMAZBUNUDA UNUTMA EL OGLUNADA BEL BAGLAMA MASAL DA DEGİLSİN GERÇEK HAYATTASIN