- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
Sen bu avukata aşık olmuş ve bunu henüz farketmemiş olabilirmisin?Tokalaşmaya önem veren birisiyim, tokalaşmadaki samimiyet, el tutuşu, naziklik bunlar dikkat ettiğim şeylerdir.... Geçmiş konulardan bilenler vardır belki avukatı, onunla tokalştığım zaman çok farklı hissediyiorum.
Tokalaştığımız an bir enerji oluyor bunu hissediyorum, bu garip birşey daha önce şahit olmadığım birşey, Böyle bir şeyi yaşayan var mı ?
Merak ettgm bu enerji karsilikli mi oluyo yoksa tek senmi hissediyosun?karsiliklu oluyosa birbrnzdem etkilenmissinizdr belkideTokalaşmaya önem veren birisiyim, tokalaşmadaki samimiyet, el tutuşu, naziklik bunlar dikkat ettiğim şeylerdir.... Geçmiş konulardan bilenler vardır belki avukatı, onunla tokalştığım zaman çok farklı hissediyiorum.
Tokalaştığımız an bir enerji oluyor bunu hissediyorum, bu garip birşey daha önce şahit olmadığım birşey, Böyle bir şeyi yaşayan var mı ?
hele erkekler hep elleri burundaTokalaşmayı hiiç sevmiyorum. Kim bilir nerelere değiyor o eller. Temiz mi yıkanmış mı, öksürdü mü, hapşurdu mu ? Iyyyhhhh.
Aynen ya araba sürerlerken bile kırmızı ışıkta midem kalkıyor.hele erkekler hep elleri burunda
içim kalktı vallahi şuan daha beter,annem kemoterapi alırken ne bayan ne erkek tokalaşıp sarılmazdım mikrop virüs taşımamak için. O zamandan beri iyice alışkanlık oldu ve dediğiniz gibi ıyyy herşey pislik neler görüyoruz.Aynen ya araba sürerlerken bile kırmızı ışıkta midem kalkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?