• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir insanla toklaştığınızda farklı bir enerji hissettiğiniz oldu mu ?

rengarenkdunyam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
909
443
103
İzmir
Tokalaşmaya önem veren birisiyim, tokalaşmadaki samimiyet, el tutuşu, naziklik bunlar dikkat ettiğim şeylerdir.... Geçmiş konulardan bilenler vardır belki avukatı, onunla tokalştığım zaman çok farklı hissediyiorum.
Tokalaştığımız an bir enerji oluyor bunu hissediyorum, bu garip birşey daha önce şahit olmadığım birşey, Böyle bir şeyi yaşayan var mı ?

Tokalaşmaya önem veren birisiyim, tokalaşmadaki samimiyet, el tutuşu, naziklik bunlar dikkat ettiğim şeylerdir.... Geçmiş konulardan bilenler vardır belki avukatı, onunla tokalştığım zaman çok farklı hissediyiorum.
Tokalaştığımız an bir enerji oluyor bunu hissediyorum, bu garip birşey daha önce şahit olmadığım birşey, Böyle bir şeyi yaşayan var mı ?
Sen bu avukata aşık olmuş ve bunu henüz farketmemiş olabilirmisin?

Bende tokalaşırken enerjilerin diğer bedene transfer olduğunu düşünenlerdenim,çünkü tanımadığım bir insan bile olsa bazen içime öküz oturmuş gibi olur,bazende tam tersi.
Bazı insanlar sünger gibi enerji çekiyor sanırım bu bende oluyor,o nedenle çok fazla tokalaşmayı sevmem.
Bunun samimiyet yada samimiyetsizlik olarak algılanmasınıda doğru bulmuyorum.
Hijyenik bile gelmiyor çoğu kez,elimi yıkama ihtiyacı hissediyorum.
Sizinde belki enerji alışverişiyle alakalı bir durum bu yaşadığınız,çünkü ellerde parmaklarda sinir uçları mevcut ve enerji yayarlar. Biyoenerji tedavileride böyle oluyor sonuçta.

Adamdan etkilenmişsin, dokunmanın verdiği heyecan bu bence. Ve evet avuç iclerinin bu konuda bir hassasiyeti var, o yüzden seven insanlar ele ele dolaşıyorlar.

Merak ettgm bu enerji karsilikli mi oluyo yoksa tek senmi hissediyosun?karsiliklu oluyosa birbrnzdem etkilenmissinizdr belkide

Esimle sevgili olmadam once tokalastigimizda bu enerjiyi hissetmistim ama ben ona asiktim.bence sizde hoslaniyosunuz yoksa durup dururken kimseden enerji almazsiniz

Bence siz takıntılısınız
Adam boşanma üzerine konuşuyormuş evli olup olmadığınızı ona istinaden sormuştur hem siz hem arkadaşınız hemen atlamışsınız
İnstagram da geri takip bile atmamış hala çok iyi tanıyorum tokalastim modu
Bence gerçek hayata geri dönün artik

Aynen ya araba sürerlerken bile kırmızı ışıkta midem kalkıyor. :kusmuk:
içim kalktı vallahi şuan daha beter,annem kemoterapi alırken ne bayan ne erkek tokalaşıp sarılmazdım mikrop virüs taşımamak için. O zamandan beri iyice alışkanlık oldu ve dediğiniz gibi ıyyy herşey pislik neler görüyoruz.

Gozlerden enerji alirim, bakislardan:))
Belki sende hisler cok kuvvetliyse, hemen temasla elektirigi cakmissin kuzucum;)
Hadi hayirli olsun insallaahh:)

Back
X