ttnet'ten hiç memnun değilim. ttnet olmasın da ne oluyorsa olsun, karalama falan da değil deneyimimi paylaşıyorum. keşke düzelseler de hep onlarla kalsak.
Ttnet altmış lira. Başlarda bende de sıkıntı oldu ama şimdiki ilişkimiz gayet seviyeli ilerliyor. Delirtttiği noktada hemen arıza kaydı ile tehdit ediyorum. Akıllandı gibi:) alt yapıyı yenilediler Şükür gayet iyi memnunum ben artık:)
Ben Türkcell Süperonline kullanıyorum 2 senedir çok memnunum,1 kez dahi netsiz kalmadım bu süre içerisinde. Fiyat konusuna birşey diyemiyorum Dsmart ile birlikte aldım ikisini bir ödüyorum.
Bende bunu dusunuyorum ama TTNet boyleyse diğerleri nasıldır diyorum. :/
Arıza yaptığında devamlı şikayet etmek gerekiyor o zaman :) peki birşey daha soracagim belirli anlaşma sureleri oluyor ya fiyat konusunda bu sure bittiginde fiyat arttırıyorlar mi?
Yok tek alabilirsiniz. Ben Dsmart alırken kendi internetleri 10tl ucuzdu benim paketime göre,ben süperonline tercih etmiştim,Dsmarttan pişmanım ama süperonline beni pişman etmedi hiç. Bir bakın derim.Tesekkur ederim onuda bi arastiraym :) acaba ikisi bir mi alınıyor çünkü tv kullanmıyorum
Evet arttırıyorlar tabii. Ama anlaşman bittiğinde kapatabiliyorsun. Ttnet bana haber vermeden fiyatımı arttırmıştı anlaşma süremiz bittiği için ben de müşteri hizmetlerini aradım ve eski fiyattan kullanmak istediğimi söyledim, kabul etmediler o zaman kapatmak istiyorum dedim ve ısrarcı oldum. Yeni tarifelerimiz var dediler anlatın dedim fiyatlar yine yüksek. Daha uygun fiyatlarla başka firmayla anlaşacağım teşekkürler dedim bu konuşma çok uzun sürdü :)
Sonrasında iptal hattına yönlendirelim sizi dediler ve o hatta iptal etmekte ısrarcı olan kişilere özel bir tarife sunuyorlar. İlk iki ay bedava ve sonrasında eski fiyatınızdan kullansanız nasıl olur dediler bir yıl sözleşme şartıyla. Kabul ettimO aşamada biraz diş göstermek gerekiyor.
Üçüncü sene benimki ttnette. İki senelik anlaşma yapmıştık biz 55 liraydı sanırım. Modemle beraber. Taşındık başka bir eve altyapı yoktu. Yaptılar bu kez bizim modem bozulmuştu. Altmış liraya hem yeni modem aldık hemde iki senelik anlaşmayı yeniledik. Eskiyi yenilediğimiz için yüksek olmadı fatura. Kıyak geçtilerBende bunu dusunuyorum ama TTNet boyleyse diğerleri nasıldır diyorum. :/
Arıza yaptığında devamlı şikayet etmek gerekiyor o zaman :) peki birşey daha soracagim belirli anlaşma sureleri oluyor ya fiyat konusunda bu sure bittiginde fiyat arttırıyorlar mi?
Yok tek alabilirsiniz. Ben Dsmart alırken kendi internetleri 10tl ucuzdu benim paketime göre,ben süperonline tercih etmiştim,Dsmarttan pişmanım ama süperonline beni pişman etmedi hiç. Bir bakın derim.
10 seneden fazladır turkcell super online kullanıyorum çok da memnunum hatta eşim oğlum ben telefon da nette gezinirken tv den film izliyoruz ayni bağlantıyla yinede herhangi bir donma kopma yasamadik. 49 tl aylık sınırsız
Üçüncü sene benimki ttnette. İki senelik anlaşma yapmıştık biz 55 liraydı sanırım. Modemle beraber. Taşındık başka bir eve altyapı yoktu. Yaptılar bu kez bizim modem bozulmuştu. Altmış liraya hem yeni modem aldık hemde iki senelik anlaşmayı yeniledik. Eskiyi yenilediğimiz için yüksek olmadı fatura. Kıyak geçtileryeni üyelik ne kadar bilmiyorum aslında.. Belkide o kadar kıyak geçmediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?