Bir internet sorunu

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
133
Kızlar biliyorum dert değil ama karar veremiyorum bi turlu ve buradaki kişilerden fikir almak istiyorum sonuçta hepimiz internet kullanıyoruz. Konuyu açabileceğim baska bi yer bulamadım. Eğer var ise konum taşınabilir.

Sorunumuza gelelim eve internet bağlatmayı düşünüyoruz ama ben bi turlu hangi internet kurumu olsun karar veremedim. TTNet diyorum ama ondan da çok çektim zamanında .. Aldığım ınternet hızlı olsun ve ikide bir modem bağlantısı kopanlardan olmasını istemiyorum. Sizin önerdiginiz sınırsız internet hangisi? Fiyatlarıyla birlikte yazarsanız cok memnun olurum :) şimdiden yazan herkese çok teşekkür ederim.

ttnet'ten hiç memnun değilim. ttnet olmasın da ne oluyorsa olsun, karalama falan da değil deneyimimi paylaşıyorum. keşke düzelseler de hep onlarla kalsak.

Ttnet altmış lira. Başlarda bende de sıkıntı oldu ama şimdiki ilişkimiz gayet seviyeli ilerliyor. Delirtttiği noktada hemen arıza kaydı ile tehdit ediyorum. Akıllandı gibi:) alt yapıyı yenilediler Şükür gayet iyi memnunum ben artık:)

ttnet'ten hiç memnun değilim. ttnet olmasın da ne oluyorsa olsun, karalama falan da değil deneyimimi paylaşıyorum. keşke düzelseler de hep onlarla kalsak.

Bende bunu dusunuyorum ama TTNet boyleyse diğerleri nasıldır diyorum. :/

Ttnet altmış lira. Başlarda bende de sıkıntı oldu ama şimdiki ilişkimiz gayet seviyeli ilerliyor. Delirtttiği noktada hemen arıza kaydı ile tehdit ediyorum. Akıllandı gibi:) alt yapıyı yenilediler Şükür gayet iyi memnunum ben artık:)

Arıza yaptığında devamlı şikayet etmek gerekiyor o zaman :) peki birşey daha soracagim belirli anlaşma sureleri oluyor ya fiyat konusunda bu sure bittiginde fiyat arttırıyorlar mi?

Ben Türkcell Süperonline kullanıyorum 2 senedir çok memnunum,1 kez dahi netsiz kalmadım bu süre içerisinde. Fiyat konusuna birşey diyemiyorum Dsmart ile birlikte aldım ikisini bir ödüyorum.

Ben Türkcell Süperonline kullanıyorum 2 senedir çok memnunum,1 kez dahi netsiz kalmadım bu süre içerisinde. Fiyat konusuna birşey diyemiyorum Dsmart ile birlikte aldım ikisini bir ödüyorum.

Tesekkur ederim onuda bi arastiraym :) acaba ikisi bir mi alınıyor çünkü tv kullanmıyorum

Arıza yaptığında devamlı şikayet etmek gerekiyor o zaman :) peki birşey daha soracagim belirli anlaşma sureleri oluyor ya fiyat konusunda bu sure bittiginde fiyat arttırıyorlar mi?

Evet arttırıyorlar tabii. Ama anlaşman bittiğinde kapatabiliyorsun. Ttnet bana haber vermeden fiyatımı arttırmıştı anlaşma süremiz bittiği için ben de müşteri hizmetlerini aradım ve eski fiyattan kullanmak istediğimi söyledim, kabul etmediler o zaman kapatmak istiyorum dedim ve ısrarcı oldum. Yeni tarifelerimiz var dediler anlatın dedim fiyatlar yine yüksek. Daha uygun fiyatlarla başka firmayla anlaşacağım teşekkürler dedim bu konuşma çok uzun sürdü :)

Sonrasında iptal hattına yönlendirelim sizi dediler ve o hatta iptal etmekte ısrarcı olan kişilere özel bir tarife sunuyorlar. İlk iki ay bedava ve sonrasında eski fiyatınızdan kullansanız nasıl olur dediler bir yıl sözleşme şartıyla. Kabul ettim :D O aşamada biraz diş göstermek gerekiyor.

Tesekkur ederim onuda bi arastiraym :) acaba ikisi bir mi alınıyor çünkü tv kullanmıyorum
Yok tek alabilirsiniz. Ben Dsmart alırken kendi internetleri 10tl ucuzdu benim paketime göre,ben süperonline tercih etmiştim,Dsmarttan pişmanım ama süperonline beni pişman etmedi hiç. Bir bakın derim.

10 seneden fazladır turkcell super online kullanıyorum çok da memnunum hatta eşim oğlum ben telefon da nette gezinirken tv den film izliyoruz ayni bağlantıyla yinede herhangi bir donma kopma yasamadik. 49 tl aylık sınırsız

Evet arttırıyorlar tabii. Ama anlaşman bittiğinde kapatabiliyorsun. Ttnet bana haber vermeden fiyatımı arttırmıştı anlaşma süremiz bittiği için ben de müşteri hizmetlerini aradım ve eski fiyattan kullanmak istediğimi söyledim, kabul etmediler o zaman kapatmak istiyorum dedim ve ısrarcı oldum. Yeni tarifelerimiz var dediler anlatın dedim fiyatlar yine yüksek. Daha uygun fiyatlarla başka firmayla anlaşacağım teşekkürler dedim bu konuşma çok uzun sürdü :)

Sonrasında iptal hattına yönlendirelim sizi dediler ve o hatta iptal etmekte ısrarcı olan kişilere özel bir tarife sunuyorlar. İlk iki ay bedava ve sonrasında eski fiyatınızdan kullansanız nasıl olur dediler bir yıl sözleşme şartıyla. Kabul ettim :KK70: O aşamada biraz diş göstermek gerekiyor.

İşte bu konuda çok katılıyorum diş göstermek gerekiyor cidden. Esimde eski öğrenci evinde kendi ustune internet almış sonrada iptal ettirmiş bir sene sonra bize haber geliyor 500 600 lita borcunuz var diye aradık bize söyledikleri şey siz iptal ettirdikten sonra iptal işleminiz iptal olmuş (: kac gün boyunca uğraştık sonunda hallettik eğer sert olmazsan o parayı çatır çatır alıyorlar :)

Üçüncü sene benimki ttnette. İki senelik anlaşma yapmıştık biz 55 liraydı sanırım. Modemle beraber. Taşındık başka bir eve altyapı yoktu. Yaptılar bu kez bizim modem bozulmuştu. Altmış liraya hem yeni modem aldık hemde iki senelik anlaşmayı yeniledik. Eskiyi yenilediğimiz için yüksek olmadı fatura. Kıyak geçtiler :rapci: yeni üyelik ne kadar bilmiyorum aslında.. Belkide o kadar kıyak geçmediler :skandal::sopa:

Yok tek alabilirsiniz. Ben Dsmart alırken kendi internetleri 10tl ucuzdu benim paketime göre,ben süperonline tercih etmiştim,Dsmarttan pişmanım ama süperonline beni pişman etmedi hiç. Bir bakın derim.

Çok tesekkur ederim hemen bakıyorum :)

10 seneden fazladır turkcell super online kullanıyorum çok da memnunum hatta eşim oğlum ben telefon da nette gezinirken tv den film izliyoruz ayni bağlantıyla yinede herhangi bir donma kopma yasamadik. 49 tl aylık sınırsız

Bunu arastiraym diğer hanımefendi de bunu önerdi :) tesekkur ederim :))

Hepsinin alt yapısı Ttnet olduğu için çok fark etmiyor aslında. Yani Superonline da alsan kurulumu için Ttnet ekibi gerekiyor. Ama tabi sonrasında aldığın hizmet, müşteri ilişkileri, sorun çözümleri gibi konularda ben de Superonline'ı öneririm.

Üçüncü sene benimki ttnette. İki senelik anlaşma yapmıştık biz 55 liraydı sanırım. Modemle beraber. Taşındık başka bir eve altyapı yoktu. Yaptılar bu kez bizim modem bozulmuştu. Altmış liraya hem yeni modem aldık hemde iki senelik anlaşmayı yeniledik. Eskiyi yenilediğimiz için yüksek olmadı fatura. Kıyak geçtiler :rapci: yeni üyelik ne kadar bilmiyorum aslında.. Belkide o kadar kıyak geçmediler :skandal::sopa:

Onların her türlü işine geliyor :KK70:

Takip etçem konuyu, ben de eve internet bağlatçam yaa bıktım artık mobil internetin, wi fi nin zırt pırt kesilmesinden!!! :) bize de ekmek çıkar burdan hacı.

Back
X