- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
Bir iş görüşmesi yaptım . Lokasyon olarak.iki vesait ve tam bir saat sürüyor. ( +Yol parası verilecek) Trafik durumu olmaz trafik yaratmayan toplu taşıma ile.gidiliyor. ikinci görüşmeye de çağırıldim. Bizim sektörde cumartesi-pazar calisilmiyor genelde. Lakin burada cumartesi de tam gün. Orada yetiştirilmesi gereken elemanlar da var bu arada onalra da yardımcı olmam isteniyor sorumluluğu olan bir iş olacak kıdemli.olarak alınacağım.bu belli. Maaş cok iyi eski maasim 2500 ken komik.bir rakam benim.meslek için teklif ettiğim rakam 4 bin. Bu arada ofis içi düzenli değil pek baktım da daha düzenlenecek.edecek buralar tarzı laflar dönüyor. Bilindik bir firma lakin departman yeni oluşturulmuş oyle soyleyeyim. Aşırı kararsız kaldım. Beni beğenmişler dediklerine göre 4 kişi kalmış elediklerinden ikinci görüşme yapıldı yarın arayacak olumlu veya olumsuz net olun kabul.edecekseniz dedi. Tek tav olduğum maaş kısmı . Diğer şartlar şuan muallak. Siz olsanız napardiniz. Direk bir süre daha bekler baska iş.mi.bakardiniz yoksa tamam diyip bir ay filan deneyeyim kendimi diye mi düşünürdünz ?