• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir iş düşünün ..

Olabilir canım ama.onalra bunu soylemeli miyim acaba deneyelim karşılıklı gibisinden .. zaten hala aramadi bazı adaylar çalışıyor demişti akşam.aramisti geçen bakalım ne olcak

Sen söyleme denemek istediğini eğer onların öyle bir düşüncesi yoksa seni direkt elerler. İş sözleşmesi yaptırıyorlar mı bilmiyorum ama eğer öyle bişey olacaksa iyi oku, orada yazar min. çalışma süren ve sonrasında ayrılmaya kalkarsan başın ağrır.

Oturmamış ortamın tek yararı kendi istediğine göre şekillendirebileceğin şeyler olmasıdır. Sektörü taö bilmiyorum ama kendimden örnek vereyim, dış ticaret sorumlusuyum. Son çalıştığım yerde hiç hazırlık yoktu, gümrük müşavirimi lojistik firmamı kendim seçtim daha rahat oldu. Böyle bir şansın olabilir. İkincisi bekarsın, evdesin, çocuk derdin yok, ev işi derdin yok, 4000 direk sana kalıyor, kesinlikle başla. Sabah okula akşam dershaneye gidip haftada 7gün çalışan öğretmen arkadaşım var benim. Zaten ev işi koca moca derdin yok, çalışmaya odaklan. Hem evde oturamazsın, hem para kazanırsın, hem gelişirsin.

başla ama iş bakmaya devam et.sonuçta ömürlük kontrat imzalamıycaksın beğenmezsen yapamazsan çıkarsın ya da yeni bulduğun yere geçersin.

Bir iş görüşmesi yaptım . Lokasyon olarak.iki vesait ve tam bir saat sürüyor. ( +Yol parası verilecek) Trafik durumu olmaz trafik yaratmayan toplu taşıma ile.gidiliyor. ikinci görüşmeye de çağırıldim. Bizim sektörde cumartesi-pazar calisilmiyor genelde. Lakin burada cumartesi de tam gün. Orada yetiştirilmesi gereken elemanlar da var bu arada onalra da yardımcı olmam isteniyor sorumluluğu olan bir iş olacak kıdemli.olarak alınacağım.bu belli. Maaş cok iyi eski maasim 2500 ken komik.bir rakam benim.meslek için teklif ettiğim rakam 4 bin. Bu arada ofis içi düzenli değil pek baktım da daha düzenlenecek.edecek buralar tarzı laflar dönüyor. Bilindik bir firma lakin departman yeni oluşturulmuş oyle soyleyeyim. Aşırı kararsız kaldım. Beni beğenmişler dediklerine göre 4 kişi kalmış elediklerinden ikinci görüşme yapıldı yarın arayacak olumlu veya olumsuz net olun kabul.edecekseniz dedi. Tek tav olduğum maaş kısmı . Diğer şartlar şuan muallak. Siz olsanız napardiniz. Direk bir süre daha bekler baska iş.mi.bakardiniz yoksa tamam diyip bir ay filan deneyeyim kendimi diye mi düşünürdünz ?
Cumartesiler kırmızı çizgim. 1.5 sene işsiz gezdim yine de cmts çalışmadım. Kimseye de haftasonu çalışacağı bir işi tavsiye edemiyorum yine de karar sizin hayırlısı olur inşallah.

Oturmamış ortamın tek yararı kendi istediğine göre şekillendirebileceğin şeyler olmasıdır. Sektörü taö bilmiyorum ama kendimden örnek vereyim, dış ticaret sorumlusuyum. Son çalıştığım yerde hiç hazırlık yoktu, gümrük müşavirimi lojistik firmamı kendim seçtim daha rahat oldu. Böyle bir şansın olabilir. İkincisi bekarsın, evdesin, çocuk derdin yok, ev işi derdin yok, 4000 direk sana kalıyor, kesinlikle başla. Sabah okula akşam dershaneye gidip haftada 7gün çalışan öğretmen arkadaşım var benim. Zaten ev işi koca moca derdin yok, çalışmaya odaklan. Hem evde oturamazsın, hem para kazanırsın, hem gelişirsin.

Fazla sorumluluk olacak gibi geliyor bana yani yanındaki juniorlara iş ogretmem isteniyor ee hem kendim yoğun olucam iş yetiştirme derdi hem müşteri ile kontakt kuracakmism grafikerim . Yok ya düşündüm de bu iş yaş

Fazla sorumluluk olacak gibi geliyor bana yani yanındaki juniorlara iş ogretmem isteniyor ee hem kendim yoğun olucam iş yetiştirme derdi hem müşteri ile kontakt kuracakmism grafikerim . Yok ya düşündüm de bu iş yaş
Denizcilikte bir laf vardır ; sakin liman usta kaptan yetiştirmez diye. Gelişmek, daha dayanıklı hale gelmek için kendinizi zorlamanız gerekir. Konfor alanınızdan çıkmaz, önce rahatsınızı düşünürseniz hep aynı noktada kalırsınız. Tabi sizin kararınız, ben bu noktadan memnunum, zora gelmek istemiyorum diyorsanız kimse sizi işe sürükleyecek değil :)

Denizcilikte bir laf vardır ; sakin liman usta kaptan yetiştirmez diye. Gelişmek, daha dayanıklı hale gelmek için kendinizi zorlamanız gerekir. Konfor alanınızdan çıkmaz, önce rahatsınızı düşünürseniz hep aynı noktada kalırsınız. Tabi sizin kararınız, ben bu noktadan memnunum, zora gelmek istemiyorum diyorsanız kimse sizi işe sürükleyecek değil :)

Konu zordan kaçmak değil oturmamış isyerinde sıkıntı çok oluyor bunu kaç kez deneyimledim bukez kurumsal düzgün bir yere gireceğim dedim isyerimden ayrılırken tukurdugumu yalicam gibi geliyor bir nevi... Ama.maas iyi. Zaten aramadı.mesela bugün dengesizler yani şu gün diyor ararım ama başka.gun arıyor filan iç işler karışık.gibi yoğun kaos

Back
X