Bir itirafın, ihbarı

Yokuspokus

Nope thanks
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
18.150
76.560
598
Güncel:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/trans-bi-erkege-asigim.741279/page-9
Betsem adlı kullanıcı idi itirafı yapan ve konu bu idi.
Öğretmen olduğunu deyince aklımda en çok o iz ettiğinden konular karışmış.
Konuyu bulduk, yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız kızlar.

Mune Mune , öncelikle sizi de etiketlemek istedim, siz anımsar mısınız acaba diye, konuyu aratma yapıyorum, bulamadım. Kaldırıldığını da zannetmiyorum, belki diğer üyelerimiz yardımcı olur çünkü bana gerek olacak.

Hanımlar hatırlarsanız burada bir konu açılmıştı; hani sayfalarca öğretmenine aşık bir kız mıydı yazan, öyle bir şey. 15-16 yaşındaki kızın aklına giren 30lu 40lı yaşlarında bir adamdı mevzu ve biz burada baya bi gerilmiştik.
Aynı konu içinde, bir kadın da, umarsızca kendi 13-14 yaşındaki bir kızla olan ilişkisini yazmış, "O kendini erkek gibi hissediyor kiee, yaşından çok olgun kiee" filan diye utanmadan konuşabilme cesareti göstermişti. Ve bu kadın da 20 küsur yaşında bir öğretmendi.

Konuyu görüp de geçemeyenler olarak, çoğumuz çeşitli ihbar sitelerine şikayette bulunduk ve fakat kaçımız yaptı bilmiyorum, bire bir ciddiye alınması için Antalya savcılığına suç duyurusunda bulundum şahsım adına.
Bugün ifadem için bana ulaştılar, adres teyit etmek için.
Sordum "İlimizden kaç kişi şikayetçi, ona göre buluşarak ifade mi vereceğiz?" vb. "Tek pedofili ihbarı yapan kişi sizsiniz" dediler. Tamam dedim, adresi teyit ettik, ifadeye çağırılmak için beklemedeyim.
Konunun screenshotlarını almıştım ancak bunları nasıl olsa gönderdim diye sildim sanırım.
Şimdi buradan konuyu arattım, bulamıyorum.
Hatırlayan arkadaşlardan, Mune, sizden ricam konu başlığını/konu içindeki kelimeleri anımsayan varsa, bana linkini atabilir mi?
Kimse bu, çıksın ortaya, trollse de böylesine hassas bir konuda şakalar yapmaması gerektiğini bilsin.

Son düzenleme:
Ben o konuyu üye olmadan okumuştum çok sinirlenmistim nasıl bir sapıklık bu böyle diye konunun başlığını hatırlamaya çalışıyorum inşaAllah buluruz konuyu.

Akıbetini şimdiden merak ediyorum
Yönetim gereğini yapacaktır güncel kalsın bu konu sürekli yazalım

O screeshotları silmeseydim ah diyorum, gerekli gereksiz her şeyi pcde tutarım, yok bi temizleyeceğim tuttu masaüstünü "Nasıl olsa gönderdim" diye sildim. Orada görünüyordu konu başlığı işte, her ayrıntısı ile nasıl geliştiği ile daha düzgün ifade vermek için şimdi konuyu aratıyorum. Geçti üzerinden bi de baya..

burdan bir kullanıcı kız öğrencisiyle lezbiyen ilişki mi yaşamış orayı anlamadım

"konu içinde, bir kadın da, umarsızca kendi 13-14 yaşındaki bir kızla olan ilişkisini yazmış, "O kendini erkek gibi hissediyor kiee, yaşından çok olgun kiee" filan diye utanmadan konuşabilme cesareti göstermişti"

burayı anlamadım

burdan bir kullanıcı kız öğrencisiyle lezbiyen ilişki mi yaşamış orayı anlamadım

"konu içinde, bir kadın da, umarsızca kendi 13-14 yaşındaki bir kızla olan ilişkisini yazmış, "O kendini erkek gibi hissediyor kiee, yaşından çok olgun kiee" filan diye utanmadan konuşabilme cesareti göstermişti"

burayı anlamadım

Evet, lezbiyen ilişki, ki bunu yaşadığı kız 13 yaşında. Konu sahibi değil, konu içindeki birinin utanmaz itirafı.

burayı anlamadım
Evet aynen doğru anlamışsın. Bir de kendini aklamaya çalışmıştı ama o kendini erkek gibi hissediyor diye.

kendini nasıl hissediyorsa hissetsin bir öğretmen öğrencisi ile homoseksüel ya da heteroseksüel ilişki yaşayamaz
bir de yazıyo yani pesss

Gerçi ismi lazım değil bir üye anal yolla tecavüze uğradığını yazdı defalarca intihar vs dedi yönetimi bilgilendirdik yan çizdi bu seferde sanırım başka üyelik aldı çünkü biz şikayet edicez adamı demiştik, kimliklerini de biliyoduk, korktu, demem o ki millet ciddi mi dikkat çekmeye mi çalışıyo onu da anlamak güç sanalda

öncelikle davranışınız çok doğru sizin gibi azimli ve kararlı bayanları gördükçe yarınlara karşı umudum dahada artıyor. Silmiş olduğunuz ögeleri eğer konuyu burda bulamazsanız iyi bir programcı rahatlıkla kurtarır.

O Konuyu okumadım ama sizi tebrik ederim. ben de burda açılan konulardan birinde üyelerin yazdigi çocuk istismarini aile ve çocuk bakanlığına şikayet ettim geçen ay. Ilgilendiler ve beni 2 defa arayıp bilgi aldilar ve ekran görüntülerini istediler zaten aldığım icin gönderdim. Tabi burda yazanlar yalan söyledim deyip işin içinden çıkabilir mi bilmiyorum. İnşallah öyle olmaz. tekran arayıp bilgi isteyecegim süreç hakkında.. sizden ricam bizi de bilgilendirir misiniz bu konuda. Çünkü ben savciliga değil bakanliga şikayet ettim. Savcılık yolu mu daha iyidir yoksa bakanlığa iletmek de yeterli mi onu merak ediyorum. Hep beraber öğrenmiş oluruz.

Back
X