Bir itirafın, ihbarı

Evettt
Ben de dedim lezbiyenlik itirafıyla gelmişti, ben öğretmen konusu ile karıştırıyorum diye arattım buldum
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/trans-bi-erkege-asigim.741279/page-9
9dan itibaren, Betsem evet.

Teşekkürler kızlarr.
Mune Mune konum kapanabilir.

Tekrar teşekkürlerr.
Biz teşekkür ederiz canım duyarsız kalmayıp şikayetçi olduğun için.

Ben bu konuyu görmemiştim, senin anlattıklarından arama yaptım da buldum... Umarım cezasını çeker pedofili sapık. Gerçek değilse bile hayal edip yazması da pedofili olduğunu gösterir zaten!

Yaşı kuçuk oldugu için hormon testi yaptiramadim 13 yaşinda adet duzeni de normal gogusleri de normal buyuklukte fiziksel olarak yuruyuşu omuzlarinin durusu bacaklari falan erkek gibi.alisveris yaparken takim elbise bakiyor tamamen erkeksi dusunceler cinsel acidan da

İğrenç iğrenç iprenç! Şu mesaja bakın inanamıyorum.! İnşallah yakalanır adi pislik!

Evettt
Ben de dedim lezbiyenlik itirafıyla gelmişti, ben öğretmen konusu ile karıştırıyorum diye arattım buldum
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/trans-bi-erkege-asigim.741279/page-9
9dan itibaren, Betsem evet.

Teşekkürler kızlarr.
Mune Mune konum kapanabilir.

Tekrar teşekkürlerr.
Sıcağı sıcağına mı şikayet etmiştin Gang?ben ara ara aklıma gelse de belki bir şeyler yapılmıştır diye düşünüyordum,hoş başka bir konu da da aynısını yaptım ondan da dönüş yok ama?

Öğrencisi ile lezbiyen ilişki falan mı yasamış ?
Belki de konu troldu erkek üyeler bazen yeni üyelik Alıp bu Tür konular açabiliyor .

Sıcağı sıcağına mı şikayet etmiştin Gang?ben ara ara aklıma gelse de belki bir şeyler yapılmıştır diye düşünüyordum,hoş başka bir konu da da aynısını yaptım ondan da dönüş yok ama?

Her yere şikayet ettim.
Bimerden başladım, ihbar web, bulunduğum ilin emniyeti, savcılığı, hepsi.
Ne zaman şikayet ettiğimi de yazmış olmam lazım aynı konu içine, inan hatırlamıyorum ama gördüğüm an, eşimi bekledim o daha vakıf diye. Onunla birlikte geçtik, pc başından kime ulaşabildikse, şahsi olarak ulaştığımız insanlar da oldu telefon araması yaptığımız.

Her yere şikayet ettim.
Bimerden başladım, ihbar web, bulunduğum ilin emniyeti, savcılığı, hepsi.
Ne zaman şikayet ettiğimi de yazmış olmam lazım aynı konu içine, inan hatırlamıyorum ama gördüğüm an, eşimi bekledim o daha vakıf diye. Onunla birlikte geçtik, pc başından kime ulaşabildikse, şahsi olarak ulaştığımız insanlar de oldu telefon araması yaptığımız.
Helal olsun sana ve eşine...
Umarım gerçek değildir,gerçekse de gereken yapılır....Tekrar Teşekkürler...

Bende ihbar.web e ve tekirdag emniyetine( net üzerinden) ettim
ihbar webten birşey yapilamayacagi minvalinde cevap geldi. Diğerinden hic cveap gelmedi. Neyse sizinki olmus tebrik ediyorum duyarliliginizdan dolayi insallah sonuç cikar

Süreç nasıl işleyecek şimdi? O kadının hesabı o günden itibaren pasif sanıyorum. Site yönetimi herhangi bir aksiyon aldı mı?

Sanal ortam denilince herkes istediğini çalar oynar gibi bir algı var. Hukuktan pek anlamam ama amcaoğlunun tecavüzü konusunda da ne yapacağımızı şaşırdık. Bizler bireysel şikayetlerde bulunabiliyoruz o tamam. Ama site yönetiminin elinden gelenler neler ben onları da öğrenmek istiyorum bu vesileyle.

Yazıklarını okudum kısa kısa yazmış bence troll. İnş da öyledir. Aklı başına gelir böyle konularda trollük yapmaz.

Sen nasıl duyarlı, nasıl muhteşem bir insansın. Ben Kayseri' deyim. Buradan da yapabileceğim bir şey varsa yapmak isterim. Konudan haberim yoktu.

evet o konuyu hatırlıyorum sanki

konu sahibi çok güzel bir iş yapmış şikayet etmişsiniz şimdi süreci hep birlikte görelim nasıl işleyecek ne olacak

bu konuda lütfen kapatılmasın bu tarz sapıklara veya trollere her neyse örnek olsun!

Back
X