Bir itirafın, ihbarı

Sen nasıl duyarlı, nasıl muhteşem bir insansın. Ben Kayseri' deyim. Buradan da yapabileceğim bir şey varsa yapmak isterim. Konudan haberim yoktu.

Est. kuzum hepimiz o gün o yorumları görünce delirdik resmen.
Çoğumuz, bildiği her yere, kendi illerinden ihbar etti elinden geldiğince. Bana dönüldü de aylaar geçti yani bilmiyorum ne sonuç alınır bundan sonra.

Evettt
Ben de dedim lezbiyenlik itirafıyla gelmişti, ben öğretmen konusu ile karıştırıyorum diye arattım buldum
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/trans-bi-erkege-asigim.741279/page-9
9dan itibaren, Betsem evet.

Teşekkürler kızlarr.
Mune Mune konum kapanabilir.

Tekrar teşekkürlerr.

Aynı gün üyelik, aynı gün yapılan itiraf olması başta dışarıdan konuyu okuyup sonradan ortalığı karıştırmak için yazan bir tip olduğunu düşündürttü bana. Konu reel olmasa bile yapılan trollük vs. her neyse onu yapmamak için korkutulmasına neden olabilir. Ben burada 13 yaşında evlendiğini iddia eden salak bir trollü bile EGM'ye şikayet ettim. Bunu da ederim birazdan.

Hatırlıyorum o gerizekalıyı. Helal olsun gang inşallah Allah yardımcın olsun cezasız kalmasın..

Est. kuzum hepimiz o gün o yorumları görünce delirdik resmen.
Çoğumuz, bildiği her yere, kendi illerinden ihbar etti elinden geldiğince. Bana dönüldü de aylaar geçti yani bilmiyorum ne sonuç alınır bundan sonra.
Benim konudan hiç haberim yok, yeni evlendiğim sıralar sanırım. Helal olsun. Yine de araştıracağım.

Aynı gün üyelik, aynı gün yapılan itiraf olması başta dışarıdan konuyu okuyup sonradan ortalığı karıştırmak için yazan bir tip olduğunu düşündürttü bana. Konu reel olmasa bile yapılan trollük vs. her neyse onu yapmamak için korkutulmasına neden olabilir. Ben burada 13 yaşında evlendiğini iddia eden salak bir trollü bile EGM'ye şikayet ettim. Bunu da ederim birazdan.

Ekşiden vaktinde trollük yaptığı için ceza alan birileri olmuştu Astoria, benim de güvendiğim şey bu.
İnşallah olmasın yani, yaşanmamış olsun. Ama işte troll olasılığını da alarak bile bile ihbar ettim hani kale alınırsa, kapısına bi dayansınlar da "Yok ağbi öyle bişiy, sadece öylesine yazdım, arkadaşlarla yazdık kadınlar karışsın biraz gülelim diye" filan diye ağlasın.O ekşideki troll için de güzel bi ceza gelmişti diye hatırlıyorum.

Bakalım bakalım. Aradan aylaar geçmiş ya...

Konu sahibi bahsettiginiz konuyu hatirlamiyorum lakin silinen dosyalari geri getirme programi var tabi bilgisayara format atilmadiysa

ayyy iğrençlikte sınır tanımıyor bu mahluklar. trolse bile düşüncesi bile iğrenç zihniyeti de berbat. inş ceza alır. sizde burdan bence güncelleyin de bir ceza alırsa en azından içimiz rahatlasın biraz.
bu arada duyarlılığınız için tebrik ederim.

Haklısınız kızlar; konu açık kalsın, sizlerle de süreci tek konu altında dağılmadan paylaşmış olurum hem.
Mune Mune Müdürüm, konum açık kalsa olur mu? Aradığımız linki bulduk, gerektiğinde buradan screenshot alacağım tekrar.
Artık sonuç aldığımda, ya da işte neler yaşandı nasıl ifade verildi vb. fırsat buldukça eklerim aynı konu içine.

Teşekkür ederim şimdiden.

Back
X