• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kaç arkadaşim dışında samimi hiç arkadaşim yok

Üniversiteden konuştum 2 tane can ciğer arkadaşım var ama birinin çocuğu var benim de çocuğum var diğeri de bekar ama yoğun çalışıyor ve birbirimizden uzak şehirlerdeyiz ister istemez aramıza mesafe girdi. İş yerinde arkadaşlarım vardı onlarla da görüşemiyoruz. Şu an sadece annem ve oğlumla vakit geçiriyorum Bazen bir kahve içmeye birini arıyor insan. 🥲
Aynen öyle

Ben yıllardır yalnızım oyuzden yalnızlık güzellemesi yapamam. Ne arkadaşım var ne dostum çocuklarımla yapıyorum herşeyi ama sıkıldigim zamanlarda çok oluyor. He ariyormuyum oda yok ama birgün onun beni bulacağını biliyorum benimle aynı şeyleri düşünen ortak yönlerinizin olduğu biri çıkacak karsima İnşallah.
Ne kadar ortak yönumuz var oysaki keske arkadaş olabilsek ❤️

Normal olan bu aslında. Özellikle de çocuğunuz olduğunda bekar arkadaşlarınızla eskisi gibi olamıyorsunuz. Ben bekarım ama çocuklu arkadaşımla çok zor buluşabiliyoruz. İkizi var fırsat vermiyorlar :) Bi pazarı var onu da ailesiyle çoğunlukla piknik, seyahatle geziriyor ona da hak veriyorum tabi iş hayatı da yoruyor. Ben de bekar arkadaşlarımla full geziyorum ister istemez çakışmalar oluyor :) Çıkarcı, işi düştüğünde arayanları da ben sildim azalttım tabi kafam rahat o yüzden böylesinin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
Güzel anlatmişiniz öncelikle çok haklısınız bekar arkadaşlarla çocuktan ötürü gorusulmuyor mesafe oluyor ister istemez yazdigini, için cok tesekkur ediyorum

Arkadasin, dostun yeri bambaskadir. Ben kalbimde cok kiymetli bi yerde tutuyorum dostlarimi. 🧿 Tabii yas ilerledikce nitelik kazaniyor nicelikten ziyade. Cocuk kucukken biraz daha cocuk odakli oluyor insan. Kalan zamanda da diger sorumluluklar derken yorgun dusuluyor. Ancak inanin ayda yilda bir de olsa bir arkadas huzuru, bi kahve bulusmasi taze yepyeni bi enerji veriyor. Bence yeni insanlar tanimaya calisin bunun eksikligini hissediyorsaniz. Bunun icin kendi hobilerinize yonelip ona uygun sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim ögütleriniz için ❤️

09.00-18.00 çalışıyorum, bir yandan yüksek lisans yapıyorum, bir taraftan ev/evlilik sorumlulukları, bir taraftan spor derken aile harici kimseye vaktim kalmıyor benim. İş yerindeki bekar arkadaşlarım birbirlerinin evinde veya bir cafede okey, tabu vs. oynuyolar. Zaten haftaiçi gördüğüm insanlarla bu tarz aktiviteler beni sarmıyor. Sporda da amaç spor yapmak olduğu için kimseyle samimiyet ilerletesim gelmiyor. İnsan bazen susmayı, kafa dinlemeyi de özlüyor. Kısacası yalnızlık çoğu zaman mecburiyet değil seçim bence…

25 yaşinda arkadaşim yok ve kendimi çok yetersiz , hissediyorum burda dertlerini dinliyebilceğim insanalra ve arkadaşlara ihtiyacim var 1 kızim var cocuk olduktan sonra insanin arkadaşı da azalip kayboluyor muş benim gibi olup aynı durumu yaşayan var mı aramizda acaba ?
İnan artık kimsenin arkadaşı yok artık eskisi gibi insanlar arkadaşlığa dostluğa değil paraya ve konuma önem veriyor hiç sıkma canını

İnan artık kimsenin arkadaşı yok artık eskisi gibi insanlar arkadaşlığa dostluğa değil paraya ve konuma önem veriyor hiç sıkma canını
Çok teşekkür ediyorum , iyiki varsiniz bu mesajlara cevap verdiğiniz için bile çok minnettarım çünkü çok bunaldim

Çok teşekkür ediyorum , iyiki varsiniz bu mesajlara cevap verdiğiniz için bile çok minnettarım çünkü çok bunaldim
Rica ederiz ne demek sohbet istersen ederiz hiç sıkıntı değil ki burda bir çok kadın arkadaşsız kendisini kocasına ve evine vermiş insanlarız 😎

Back
X