Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vajina içerisine cisim sokulmasi çocuk sahibi olmaya engel midir? Rahime ve vajina içine zarar verir mi ? Ultrasonla Karından bakılınca rahim görünür mu ? Cevaplarsaniz sevinirim...
Teşekkür ederim ☺Çocuk sahibi olmaya engel değildir eğer mikrop kaptırmazsan. Vajinaya zarar verebilir ama rahme zarar vermez. Ultrasonla rahim görünür mesane doluysa.
taşındı bile:)konu az sonra ilgili başlık altına taşınır :))
Evet 96 doğumluyum96 dogumlu musunuz?
Bazı yerlerde çocuk olmaz kisirlik olur diye yazılar okudum bu yüzden sordumoha soruya bak çocuk nasıl oluyo ki zaten
nasıl bi cisim bu ne sokuldu ki çocuk olamsına engel olsun
evet görülür
aynı konuyu 2 kere açmışsın.Bazı yerlerde çocuk olmaz kisirlik olur diye yazılar okudum bu yüzden sordum
çocuğun olup olmayacağı içeri sokulan şeyle alakalı.bence orası merak giderilcek bir yer değil.albette bir gün en güzel hazları yaşar öğrenirsin ama çok kurcalama şimdilikBazı yerlerde çocuk olmaz kisirlik olur diye yazılar okudum bu yüzden sordum
çok hızlısın editör hanım :)taşındı bile:)
Evet çünkü ordan yanıt gelmedi baya açtımaynı konuyu 2 kere açmışsın.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/vajina-ve-cisim.792224/
Yorum icin tesekkurlerçocuğun olup olmayacağı içeri sokulan şeyle alakalı.bence orası merak giderilcek bir yer değil.albette bir gün en güzel hazları yaşar öğrenirsin ama çok kurcalama şimdilik