Bir kaç ufak değişiklik ile evim:)

Icap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
115
99

Eklentiler

• ANTRE 1.JPG
    ANTRE 1.JPG
    128,2 KB · Görüntüleme: 2.123
  • ANTRE 2.JPG
    ANTRE 2.JPG
    116,2 KB · Görüntüleme: 2.059
  • MUTFAK 1.JPG
    MUTFAK 1.JPG
    153,4 KB · Görüntüleme: 2.041
  • MUTFAK 2.JPG
    MUTFAK 2.JPG
    157 KB · Görüntüleme: 2.136
  • MUTFAK 3.JPG
    MUTFAK 3.JPG
    110,6 KB · Görüntüleme: 2.102
  • MUTFAK 4.JPG
    MUTFAK 4.JPG
    172,4 KB · Görüntüleme: 2.084
  • MUTFAK 5.JPG
    MUTFAK 5.JPG
    175,4 KB · Görüntüleme: 1.974
  • MUTFAK 6.JPG
    MUTFAK 6.JPG
    101,1 KB · Görüntüleme: 1.930
  • SALON 1.jpg
    SALON 1.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 1.974
  • SALON 2.jpg
    SALON 2.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 2.058
  • SALON 3.jpg
    SALON 3.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 1.954
  • YATAK ODASI 1.jpg
    YATAK ODASI 1.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 2.007
  • YATAK ODASI 2.jpg
    YATAK ODASI 2.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 1.943
mutfak fayanslarınısı seveyim mi nefret mi edeyim karar veremedim. bi yandan çok demode görünüyor, bir yandan da hayır diyorum katrakteristik bi havası var.

mutfak fayanslarınısı seveyim mi nefret mi edeyim karar veremedim. bi yandan çok demode görünüyor, bir yandan da hayır diyorum katrakteristik bi havası var.

Sevme bence:) Ben sevmiyorum çünkü. Bina 25 yıllık ev de kiralık olunca yapabileceklerim sınırlı. Aralarını derz kalemi ile boyadım ama nafile:)

Sevme bence:) Ben sevmiyorum çünkü. Bina 25 yıllık ev de kiralık olunca yapabileceklerim sınırlı. Aralarını derz kalemi ile boyadım ama nafile:)
aa o zaman yine iyi valla. güzel kamufle etmişsiniz bide temzi olunca fark edilmiyor sanki hususi yaptırmışsınız gibi

ıcapcım seni tekrar görmek çok güzel..
herşey çok güzel gözüküyor, bikaç şey söyleyeceğim,
girişteki dolabın üstünde orkideyi de çok sevmiştim ben aslında,
böyle de güzel renk uyumları hoş sadece o tabak masada kendini daha mı çok gösteriyordu acaba? ben de aynı tabağı salonda yemek masamın üzerinde kullandım.
kırmızı şamdanlar saatinle müthiş uyumlu ama yanında o tondaki yeşille çok çekici gelmedi ama yerdeki vazoyla bi uyum yakaladığın da bir gerçek,
özellikle belirteyim salondaki ayna ve masadaki runner çok hoş olmuş,
tuvalet masanın üzerinin bu kadar boş olmasına cidden şaşırıyorum ben belki bikaç bişey daha olabilir :KK66:
ve son olarak mutfağında kullandığın otatlı renklerden bişeyler daha alıp o renkleri biraz daha dağıtmalısın bana göre dolap renkleri ve halı rengi biraz daha açılır böylelikle...
mutlulukla otur canım :KK36:

Merhaba ...öncelikle mutlulukla oturun evinizde.Ara fayansı sevmediğinizi belirtmişsiniz.Fayans boyası varmıs bir araştırın derim ben hic görmedim ama kullananlar varmıs.yapışkan folyoların kaliteli olanları var onlardan uygulayabilirsiniz.tezgahla birleşim yerine silikon çekmek lazım su degmemesi için .Bunu uygulayanlar var .

ıcapcım seni tekrar görmek çok güzel..
herşey çok güzel gözüküyor, bikaç şey söyleyeceğim,
girişteki dolabın üstünde orkideyi de çok sevmiştim ben aslında,
böyle de güzel renk uyumları hoş sadece o tabak masada kendini daha mı çok gösteriyordu acaba? ben de aynı tabağı salonda yemek masamın üzerinde kullandım.
kırmızı şamdanlar saatinle müthiş uyumlu ama yanında o tondaki yeşille çok çekici gelmedi ama yerdeki vazoyla bi uyum yakaladığın da bir gerçek,
özellikle belirteyim salondaki ayna ve masadaki runner çok hoş olmuş,
tuvalet masanın üzerinin bu kadar boş olmasına cidden şaşırıyorum ben belki bikaç bişey daha olabilir :KK66:
ve son olarak mutfağında kullandığın otatlı renklerden bişeyler daha alıp o renkleri biraz daha dağıtmalısın bana göre dolap renkleri ve halı rengi biraz daha açılır böylelikle...
mutlulukla otur canım :KK36:

Tatlım öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim:KK66:

Orkidem çiçeklerini döktü şuan yeniden tomurcuk veriyor orada boş boş kötü durmasın diye kaldırdım:KK66:

Yatak odasında da diğer taraf bana göre kalabalık olduğu için, aynanın önü boş kalsın istedim her yeri ıvır zıvırla doldurmayalım diye ancak tabi zevk meselesi saygı duyarım:)

Mutfak dolaplarım ve halım aslında koyu renk değiller ama fotoğrafta niye öyle çıkıyor anlamıyorum. Mutfak dolaplarının altı açık sütlü kahve renginde aslında. Halıda da kahverengi olarak görünen yerler de açık renkli. Yine aldığım masa örtüsünün rengi filan da bebek mavisi ama daha canlı çıkmış. Fotoğraflara göre böyle bir yorum yapmakta haklısın. Ben olsam ben de öyle yorumlardım:)

Merhaba ...öncelikle mutlulukla oturun evinizde.Ara fayansı sevmediğinizi belirtmişsiniz.Fayans boyası varmıs bir araştırın derim ben hic görmedim ama kullananlar varmıs.yapışkan folyoların kaliteli olanları var onlardan uygulayabilirsiniz.tezgahla birleşim yerine silikon çekmek lazım su degmemesi için .Bunu uygulayanlar var .

Ev kiralık o kadar masraf yaptık ki artık eve masraf yapmak istemiyorum sevmiyorum bazı şeyleri ama idare etmem lazım kendi evimizi alana kadar :)mutfak dolaplarını kapladık koçtaş tan aldık yapışkanlı folyoları da. Silikonu da çektik ama zamanla atıyor su değen yerlerden tekrarlamak lazım sanırım:) teşekkür ederim iyi dilekleriniz için de :)

keşke mutfagı da laminat marke ile kaplayabilseniz harika olur

25 senelik evi boyle cicek gibi huzur dolu yapmissin...bayiliyorum tertipli duzenli, evine ozen gosteren senin gibi hanimlara..huzurla otur esinle birlikte insallah..evin cok hoş.

mutfak fayanslarin guzel.
bir de, evinin girisini cok begendim yha :KK68:

çok beğendim tarzı olan bir ev. hatta tv sehpamız aynı sanırım doğtaş. inşallah kendi eviniz olur olmayan herkese nasip etsin Allahım

X