• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kadın yalnız da mutlu olamaz mı?

benim evliliğimin konuyla alakası yok ki hatta hiç bahsetmedim bile gerek duymadım çünkü öyle olsa daha farklı yaklaşırdım ama sizin evliliğe bakışınız farklı tek var olma yolu olarak gören kadınlardansın sen de belli erkek olmazsa yaşayamam ben yapamam ama ama diye dolanan özgüvensiz tiplerden birisin belli ki.

konu sahibi eğer evlenmek istemezse ya da bulamazsa birini tamamen kendi kararıdır.

kadınlar iyidir demedim ama gazetelerde her gün erkeklerin öldürdüğü kadınları okursun kadınların öldürdüğü erkekleri değil. kadınların öldürdükleri ayda yılda bir çıkar işte.

Yoo hiç de öyle özgüvensiz erkeksiz yapamam diyen bir hatun değilim. Yalnızca normal sağlıklı heteroseksüel bir kadınım ve cinsel olarak erkekleri çekici buluyorum hepsi bu. Eğer kadınları çekici bulsaydım da hayatımda kadın isterdim. Yani erkekleri kafamda yücelttiğim falan yok, doğada kadının erkek için erkeğin de kadın için bir işlevi var. Ömür boyu rahibe hayatı mı yaşayayım yani? :-)Frijit miyim ben? :D

Kimsenin konu sahibesine evlen falan dediği yok. Benim kedigen kedigen e tavsiyem kendisine uğraşlar bulması, kurslara yazılması, yeni arkadaşlar edinmesi, e bu arada da şöyle yakışıklı bir çocuk gelirse önüne de fırsatı kaçırmaması. :) Flört güzeldir, kendini ezdirmezsen ezilmezsin. :KK66:

belkide hiç aşık olmadınız belkide biri sizi çok üzdü bilmiyorum..ama doğru kişi ise evlilik iyi bence..yanlızlık kötü..çocuk olsun yada olmasın..

doğru kişi olduğu alnında yazmıyor ama doğru kişi de olsa evlilik yaşamı herkes için uygun değildir. ben o çıktan sonra tuvalete bile giremiyordum 2 saat. kişilikle alakalı.

Yoo hiç de öyle özgüvensiz erkeksiz yapamam diyen bir hatun değilim. Yalnızca normal sağlıklı heteroseksüel bir kadınım ve cinsel olarak erkekleri çekici buluyorum hepsi bu. Eğer kadınları çekici bulsaydım da hayatımda kadın isterdim. Yani erkekleri kafamda yücelttiğim falan yok, doğada kadının erkek için erkeğin de kadın için bir işlevi var. Ömür boyu rahibe hayatı mı yaşayayım yani? :-)Frijit miyim ben? :D

Kimsenin konu sahibesine evlen falan dediği yok. Benim kedigen kedigen e tavsiyem kendisine uğraşlar bulması, kurslara yazılması, yeni arkadaşlar edinmesi, e bu arada da şöyle yakışıklı bir çocuk gelirse önüne de fırsatı kaçırmaması. :) Flört güzeldir, kendini ezdirmezsen ezilmezsin. :KK66:

lezbiyenler anormalmi oluyor? :D

kesinlikle..kelimesi kelimesine katılıyorum..hatta bekar bir hanım aransın bence..aşk güzel..aşkı yaşamak güzel..

doğru kişi olduğu alnında yazmıyor ama doğru kişi de olsa evlilik yaşamı herkes için uygun değildir. ben o çıktan sonra tuvalete bile giremiyordum 2 saat. kişilikle alakalı.
eşim benden bile kat kat titiz biridir..aynı evi paylaşmada bu tarz bir sorun yaşamadım..
bakın bulunduğum sitede 6 tane yaşlı ve dul hanım var..hepsi mutsuz..hepsi...

Evli olmak hukuki açıdan korunmaktır her kadın üni mezunu değil ve her kadının mesleği yok evlenmeyen erkekte taze diri bedenlere meraklı tutupta hamile bıraktığı kadının bebeğine sahip çıkmaz başkasından hamilesin deyip terk eder , evlilik kadını korur toplum yapısı bu şekilde daha ahenk içinde olur, çalışan kadınlarında çalışma hayatında binbir tür dertleri var dertsiz hayat yok
anlamadım evlenenler bu kadar karakterliyse sadece bu forumdaki kadınların bile sorun yaşadığı adamlar karakterlimi oluyor şimdi?

çocuk için bekar anneliğe özel gruplar var. evlat edinebilir. hatta kıbrıs'a gidip sperm bankasından çocuk sahibi bile olabilir yaşam tarzına göre. yani illa evliliğe gerek yok.

eşim benden bile kat kat titiz biridir..aynı evi paylaşmada bu tarz bir sorun yaşamadım..
bakın bulunduğum sitede 6 tane yaşlı ve dul hanım var..hepsi mutsuz..hepsi...

yaşlı ve dul hmm kategorileştirmede üstünüz yok ne güzel bulmuşsunuz. yaşlı ve dul erkek demiyorsunuz bakıyorum. bir sorun bakalım keyiflerindenmi boşanmışlar?

Evli olmak hukuki açıdan korunmaktır her kadın üni mezunu değil ve her kadının mesleği yok evlenmeyen erkekte taze diri bedenlere meraklı tutupta hamile bıraktığı kadının bebeğine sahip çıkmaz başkasından hamilesin deyip terk eder , evlilik kadını korur toplum yapısı bu şekilde daha ahenk içinde olur, çalışan kadınlarında çalışma hayatında binbir tür dertleri var dertsiz hayat yok

evet çok iyi koruyor evlilik kadını allah için devlet korumasındaki kadınlar bile kocası tarafından öldürülüyor neyin derdindesiniz anlamadım ben erkek faktörü olmadan çocuk sahibi olmaktan bahsediyorum. birlikte yaşamaktan bahsetmiyorum. evlat edinmek gibi.

yaşlı ve dul hmm kategorileştirmede üstünüz yok ne güzel bulmuşsunuz. yaşlı ve dul erkek demiyorsunuz bakıyorum. bir sorun bakalım keyiflerindenmi boşanmışlar?
hayır kocaları vefaat etmiş..boşananlarda vardır mutlaka..ama bir defa yanlış yaptı diye tekrar mutlu olamayacak bir erkekle mutlu olamayacak diye bir şey yok..

normal heteroseksüelim dedin. yani heteroseksüel olmayan anormalmi oluyor bende erkeklerden hoşlanırım ama lezbiyene de anormal demem.
Ben de anormal demedim zaten. Hep eşcinsel arkadaşlarım oldu .:DO cümleden o anlamı nasıl çıkardınız? Normal heteroseksüel demek, sağlıklı heteroseksüel demek yani seksüelitesinde,libidosunda bir problem olmayan. Mesela lezbiyen olsaydım da normal/sağlıklı lezbiyen bir kadınım diyecektim. :KK66:

evet emacım..hayat mükemmel olamaz doğasına aykırı değilmi...

hayır kocaları vefaat etmiş..boşananlarda vardır mutlaka..ama bir defa yanlış yaptı diye tekrar mutlu olamayacak bir erkekle mutlu olamayacak diye bir şey yok..

kafasına uygun erkek bulan evlensin ben konu sahibi gibi uygun erkek bulamayan bir kadın ille de evlenmek zorunda değil diyorum ama işte toplum baskısı engel oluyor sorular sıkıntılar..

Her kadın öldürülmüyor her evlilikte mutsuz değil
evet çok iyi koruyor evlilik kadını allah için devlet korumasındaki kadınlar bile kocası tarafından öldürülüyor neyin derdindesiniz anlamadım ben erkek faktörü olmadan çocuk sahibi olmaktan bahsediyorum. birlikte yaşamaktan bahsetmiyorum. evlat edinmek gibi.

Her kadın öldürülmüyor her evlilikte mutsuz değil

yarın evlensen (ya da evliysen) kocanın seni öldürmeyeceğine ya da dövmeyeceğine garantin varmı?
o kadınlar da aman bu adam beni yarın öldürür ama olsun ben evleneyim demiyorlardı değilmi?

aşırı bir örnekmi oldu?
belki ama o kadınlar da mutlu olmak için evlendi herkes gibi.

normal heteroseksüelim dedin. yani heteroseksüel olmayan anormalmi oluyor bende erkeklerden hoşlanırım ama lezbiyene de anormal demem.
lütfen ama onlar ist
kafasına uygun erkek bulan evlensin ben konu sahibi gibi uygun erkek bulamayan bir kadın ille de evlenmek zorunda değil diyorum ama işte toplum baskısı engel oluyor sorular sıkıntılar..
artık öyle değil bence..millet tvlere çıkıyor evlenmek adına..toplum baskısı eskisi gibi değil..zorunlulukla ilgisi yok..sosyo kültğrel olarak..maddi manevi müsaitse birliktede yaşayabilir..yada evlenir ..

lütfen ama onlar ist

artık öyle değil bence..millet tvlere çıkıyor evlenmek adına..toplum baskısı eskisi gibi değil..zorunlulukla ilgisi yok..sosyo kültğrel olarak..maddi manevi müsaitse birliktede yaşayabilir..yada evlenir ..

birlikte yaşamak tavsiye edeceğim bir şey değil türk erkeklerine asla güven olmaz o konuda mutlaka bi sorun çıkartır ama evlat edinmek olabilir.

Her kadın öldürülmüyor her evlilikte mutsuz değil, kendi egon içinde babasız çocuk doğurulmaz , sperm bankası çok iğrenç şeyler bunlar çocuk babasını akrabalarını tanımak isteyecek

Her kadın öldürülmüyor her evlilikte mutsuz değil, kendi egon içinde babasız çocuk doğurulmaz , sperm bankası çok iğrenç şeyler bunlar çocuk babasını akrabalarını tanımak isteyecek
evet sadece o duyguyu yaşamak adına yapılamaz..herşey bebeğin çıkarlarına odaklı olmalı..tek başına olnlar yada mutsuz evlilikleri olanlar denememeli..

Back
X