- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
iki zenciden bir beyazda çıkıyor..normal biri genlerinde sorun yoksa şiddet uygulayamaz...hiç sanmıyorum gayet düzgün ailelerden ne tipler çıkıyor sadece bu mesele için demiyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki zenciden bir beyazda çıkıyor..normal biri genlerinde sorun yoksa şiddet uygulayamaz...hiç sanmıyorum gayet düzgün ailelerden ne tipler çıkıyor sadece bu mesele için demiyorum :)
Işi nerden biliyorsuna dökersek; bir kadın çocuk doğurduğunda nerden biliyorsun iyi bakacağını çocuğunu satanlar da çok dewlet alsın o çocuğu, dışarı cıktığında nerden biliyorsun gasp edilmeyeceğini evinde otur, işe girdiğinde nerden biliyorsun taciz edilmeyeceğini sonuçta taciz edilenler de bilemezdi değil mi.. vs. Böyle hayat geçmez walla
iki zenciden bir beyazda çıkıyor..normal biri genlerinde sorun yoksa şiddet uygulayamaz...
cnbce yi fazla izliyorsunuz belkide...:)gen bilimi hakkında ne kadar bilginiz var?
kaç yaşındasın..bilmiyorum ama daha çok yaşayacakların var..sonra genellemeler konusunu anlayacaksın..:)
cnbce yi fazla izliyorsunuz belkide...:)
Bu derece öldürülme ya da erkek cinsinden kötülük görme düşüncesi içinde olmanın tıptaki adı paranoik sanrı.. ve üzgünüm ki bu hastalıklı bir düşünce..tamam sen muafsın o zaman.
sıradaki üyeye soralım sizin kocanızın sizi öldürmeyeceği garantimi? :)
fantastik demek istediniz herhalde..orada gen bilimi programımı var ben her açtığımda abidik diziler çıkıyor.
fantastik demek istediniz herhalde..![]()
aynen..mutluca yaşayıp yaşlanırız inşallah...Bende eşimi seviyorum karekterli,sabırlı, çalışkan ve
duygusal yalnızlık zor
1 haftadır eşim yok işten dolayı
seven için yalnızlık zor hayatın yükünü 2 kişi olunca hafifliyor,
yaşlandığımda evde yalnız başıma , kokmuş olarak ölmek istemem hayırlı yaşantı hayırlı ,ölüm isterim
Bende eşimi seviyorum karekterli,sabırlı, çalışkan ve
duygusal yalnızlık zor
yaşlandığımda evde yalnız başıma , kokmuş olarak ölmek istemem hayırlı yaşantı hayırlı ,ölüm isterim
Valla şimdi yanlış anlaşılmak istemem ama o kadın cinayetlerinin birçoğu G. Doğu, Doğu illerinden çıkıyor ve adamlar kısıtlamalarıyla daha ilk baştan belli ediyorlar aslında ne mal olduklarını, birçoğu öfke kontrol problemi yaşayan insanlar. Ha istisnalar var elbette ama İSTİSNA. Kadınlar kendine değer vermeyi bilmiyor o yüzden abuk sabuk erkeklerle evleniyor birçoğu. Sadece Türkiye'de değil dünyada bu böyle. Bu sitede de aynı şekilde ne zaman bir koca şiddeti konusu açılsa o üyenin eski konularına bakıyorum bazen. Eski üyeyse benzer şeyler, hakaretler, kısıtlamalar daha sevgililikten başlamış oluyor. Hiç şaşmıyor bu. Yani efendi adamların durup dururken cinnet geçirip karılarnı katletmeleri çok sık yaşanan bir şey değil tıpkı çocuklarını öldüren kadınların çok sık olmaması gibi. Yukarıda evlat almaktan, sperm bankalarından bahsediyordunuz, e sizin mantığa göre o da hatalı. Çocuğunu öldüren, tuvalete, konteynırlara atan, pazarlayan o kadar çok kadın var ki. Ben de her gazeteye bakışımda bunu görüyorum mesela. O zaman kimse çocuk sahibi de olmasın ne biyolojik ne evlatlık. Sizinkisi kaza korkusuyla trafiğe çıkmamaya benziyor.ben ne bileyim isveçte isviçrede durumlar nasıl gidip sorarsın.
ibrahim tatlıses gibi ayan beyan belli durumlarda herkes biliyor sonunu ama ben sizin benim gibi insanlardan bahsediyorum onların hayata bakışı ne kadar naifti sonu üzücü oldu.
Bu derece öldürülme ya da erkek cinsinden kötülük görme düşüncesi içinde olmanın tıptaki adı paranoik sanrı.. ve üzgünüm ki bu hastalıklı bir düşünce..
neyse size iyi eğlenceler..yaatmak durumundayım..evlilik güzeldir iki doğru insan birbirini bulmuşsa..doğru insanları bulma dileğiyle..yoo abidik arkasında kahkahalı şeylerden
bence vakit kaybı..Bende eşimi seviyorum karekterli,sabırlı, çalışkan ve
duygusal yalnızlık zor
tamam sen muafsın o zaman.
sıradaki üyeye soralım sizin kocanızın sizi öldürmeyeceği garantimi? :)
Vlla şimdi yanlış anlaşılmak istemem ama o kadın cinayetlerinin birçoğu G. Doğu, Doğu illerinden çıkıyor ve adamlar kısıtlamalarıyla daha ilk baştan belli ediyorlar aslında ne mal olduklarını, birçoğu öfke kontrol problemi yaşayan insanlar. Ha istisnalar var elbette ama İSTİSNA. Kadınlar kendine değer vermeyi bilmiyor o yüzden abuk sabuk erkeklerle evleniyor birçoğu. Sadece Türkiye'de değil dünyada bu böyle. Bu sitede de aynı şekilde ne zaman bir koca şiddeti konusu açılsa o üyenin eski konularına bakıyorum bazen. Eski üyeyse benzer şeyler, hakaretler, kısıtlamalar daha sevgililikten başlamış oluyor. Hiç şaşmıyor bu. Yani efendi adamların durup dururken cinnet geçirip karılarnı katletmeleri çok sık yaşanan bir şey değil tıpkı çocuklarını öldüren kadınların çok sık olmaması gibi. Yukarıda evlat almaktan, sperm bankalarından bahsediyordunuz, e sizin mantığa göre o da hatalı. Çocuğunu öldüren, tuvalete, konteynırlara atan, pazarlayan o kadar çok kadın var ki. Ben de her gazeteye bakışımda bunu görüyorum mesela. O zaman kimse çocuk sahibi de olmasın ne biyolojik ne evlatlık. Sizinkisi kaza korkusuyla trafiğe çıkmamaya benziyor.
bilmiyorum bazen kadınlar görmezden geliyor..bazen sürükleniyorlar..bilmiyorum..ama kötü örneklere göre genelleme yapılamaz..
her karısını öldüren adam uyuşturu bağımlısımı?