• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kadın yalnız da mutlu olamaz mı?

yook işte bu genelleme kadın cinayetinin batısı doğusu yok aslında her şehirden çıkıyor ama kadınların özgüven konusunda eksiklikleri hep aynı bu kişinin elindeki bir şey ama benim bahsettiğim bu değil bakın bir adamın şiddet göstermesiyle öldürmesi arasındaki fark saniyedir aslında bahsettiğim oldukça düzgün efendi adamların bile bir saniyelik sinirle karılarını öldürmesi.
özgüveni aşılamadıktan sonra kanalizasyona da atar gerçi dünya haberlerinde çıkıyor onlar genelde ama bizde öğretmen vardı yazık aile korkusundan bebeği evde bırakmıştı kadın. özgüven önemli.

E kadınlar arasında da bir saniyelik sinirle bebeğini fırına atan var, o zaman annelik de yasaklansın mı? Üstelik bebekler kadınlardan daha da korunmasızlar, ohoo o zaman çocuk sahibi olmak toptan yasaklansın.:KK48:
Üstelik kadın cinayetinin gayet de var doğusu batısı, istatistik diye bir şey var bir kere, o cinayetlerin biçoğu 'kültürel'
O senin dediğin efendi adamlar azınlık emin ol, tıpkı çocuğunu kanalizasyona atan kadınlar gibi.:KK66:

E kadınlar arasında da bir saniyelik sinirle bebeğini fırına atan var, o zaman annelik de yasaklansın mı? Üstelik bebekler kadınlardan daha da korunmasızlar, ohoo o zaman çocuk sahibi olmak toptan yasaklansın.:KK48:
Üstelik kadın cinayetinin gayet de var doğusu batısı, istatistik diye bir şey var bir kere, o cinayetlerin biçoğu 'kültürel'
O senin dediğin efendi adamlar azınlık emin ol, tıpkı çocuğunu kanalizasyona atan kadınlar gibi.:KK66:

cinayette azınlık diyelim peki şiddet?
hakaret mutsuzluk ben erkeğim istediğimi yaparımcılık ne bileyim karısını ailesine göndermemeler falan?

onlarda azınlıkmı sence?

babam olmasa 100 de 99.9 daha mutlu biri olurdum eminim buna..ama o kötü diye erkek milletinden nefret etmedim..kimse onun gibi olamaz:KK14:

Yok ben de erkeklerden hic nefret etmedim. Aslinda sevgisizlikten her seviyorum diyene de kosabilirdim belki onu da yapmadim. Kendime gore bi insanla evliyim iste :)

Ben de hem cok mutlu olurdum. hem de sosyalfobi belasiyla ugrasmazdim belki.

Meditasyona gidiyorum. Romatizmal bi omurga hastaligim var yaslandikca egriliyor ahmet mete isikara gibi.. Yasadigim bu rahatsizligi anlattigimda kadin bana baban cok mu sert demisti. Sert ne kelime gencligimi cocuklugumu yedi :)

Konu Sahibi size katiliyorum mutsuz biir evlilik yaşayacağıma elin adaminin derdini tribini çekeceğime yanliz olmak daha iyi

hakaret mutsuzluk ben erkeğim istediğimi yaparımcılık ne bileyim karısını ailesine göndermemeler falan?

onlarda azınlıkmı sence?
Valla hiç kimse kusuruma bakmasın ama bunu yapan adamların %99'u bu tip şeyleri evlilikten önce de yapıyor. Kadınlar -özellikle de yurdum kadınları- bu tip kısıtlamaları kafalarında normalleştirmişler, 'Seven adam kıskanır, kısıtlar.' , 'O benim erkeğim, o nerse o.' diyorlar. Yani bile bile lades. Hiç kendimizi kandırıp mağduru oynamayalım. Ben böyle bir şeyi kabul etmem hayatta, edenlerin de kendi problemi, seçtikleri hayatı yaşıyorlar. Şiddet olursa da boşanırsın, boşanmazsan da senin problemin. Bu kadar basit aslında, yalnızca kadınlar özellikle de Türk kadınları mağduru oynamayı seviyor. Allah aşkınıza Orta Çağ'da değiliz aile mahkemesi denen bir şey var, herkes çatır çatır boşanıyor.

Valla hiç kimse kusuruma bakmasın ama bunu yapan adamların %99'u bu tip şeyleri evlilikten önce de yapıyor. Kadınlar -özellikle de yurdum kadınları- bu tip kısıtlamaları kafalarında normalleştirmişler, 'Seven adam kıskanır, kısıtlar.' , 'O benim erkeğim, o nerse o.' diyorlar. Yani bile bile lades. Hiç kendimizi kandırıp mağduru oynamayalım. Ben böyle bir şeyi kabul etmem hayatta, edenlerin de kendi problemi, seçtikleri hayatı yaşıyorlar. Şiddet olursa da boşanırsın, boşanmazsan da senin problemin. Bu kadar basit aslında, yalnızca kadınlar özellikle de Türk kadınları mağduru oynamayı seviyor. Allah aşkınıza Orta Çağ'da değiliz aile mahkemesi denen bir şey var, herkes çatır çatır boşanıyor.

boşandıktan sonra da kocaları öldürüyor gidin boşanma aşamasında ya da boşandıktan sonra öldürülen ne kadar kadın var?

boşanma tek başına çözüm değil.

Sabit fikirli insanı sevmem.. senin ne farkın var dan daha farklı bir cümle de göremiyorum ne yazık ki.. senin çocuğunu öldürenlerden yahut satanlardan ne farkın var. Onlar da normal insanlardı işte diyip mevzuyu uzatasım geliyorken la havle çekip uyumaya gdiyorum. Ama son olarak şunu demeden edemeyeceğim kötü bir evlilik yaşamış olsan da gavura kızıp oruç bozulmaz. Iyi düşün bence sen de.. hayırlı geceler herkese

onlarda azınlıkmı sence?

Katılıyorum maço küfürbaz kaba erkekleri seven kadın çok
sanırım bunların babasıda böyle erkeğin başka karekteristik özellikte olanımdan ya haberleri yok yada birşey bildiklerini sanıyorlar ama sonra anyayı konyayı anlıyorlar ama
geçmiş olsun , sana sizlere diyeceğim
bu aptallığın bedelini ödüyorlar
sanırı bu kadınlarda normal olsa bu adamlarla zaten evlenmezler
bi sorsanız kesin babaları piskopat

Valla hiç kimse kusuruma bakmasın ama bunu yapan adamların %99'u bu tip şeyleri evlilikten önce de yapıyor. Kadınlar -özellikle de yurdum kadınları- bu tip kısıtlamaları kafalarında normalleştirmişler, 'Seven adam kıskanır, kısıtlar.' , 'O benim erkeğim, o nerse o.' diyorlar. Yani bile bile lades. Hiç kendimizi kandırıp mağduru oynamayalım. Ben böyle bir şeyi kabul etmem hayatta, edenlerin de kendi problemi, seçtikleri hayatı yaşıyorlar. Şiddet olursa da boşanırsın, boşanmazsa da senin problemin. Bu kadar basit aslında, yalnızca kadınlar özellikle de Türk kadınları mağduru oynamayı seviyor. Allah aşkınıza Orta Çağ'da değiliz aile mahkemesi denen bir şey var, herkes çatır çatır boşanıyor.

doğru insan karışınıza elbette çıkacaktır, kimseyi dinlemeyin, her evlilik dışarıdan görüldüğü gibi mutlu mu sanki. içinizin sinmediği biriyle zaten olamaz.
gönlümün ısınamadığı birini asla seviyormuş gibi yapamadım. hani derler ya ne taliplerim çıktı ama olmayınca olmuyor.

Sen taktikca insanlar üstüne gelir.ayrica ozelini her yerde anlatma.belki bir erkek arkadasin var nerden biliyor insanlar.sen anlatmazsan kimse bilmez.ben mutluyum hayatım kimseyi ilgilendirmez de.bizim is yerinde bir kadin var kadinin kocasi surekli aldatiyor kadinda affediyor .kadin bana evde kaldin geyikleri yapiyordu cok sıkıldım. Döndüm senin gibi olucagima ben Evde kalayim ayten abla dedim.kadin yerin dibine girdi.bidahada yorum yapmadi böyle.

Aşık olmadığım bir adamla evlenmektense ömür boyunca yalnız ve huzurlu bir hayat sürmeyi yeglerim...

konu sahibi yok olmuşş. ben de yasını merak ettim. ona göre yorum yapcaktım. :KK69:
35 e cok varsa sıkıntı yapma bence :)

Etraftan duyduğum sözler hep birbirine benziyor. "Sen mi körsün, etrafındaki erkekler mi? Niye hala sevgilin yok? Niye hala evlenmedin? Böyle nereye kadar gidecek?"...

Bilmiyorum. Bildiğim tek şey şu, ben sevmeden bir adamın elini bile tutamam!...

İyi bir işim, güzel bir hayatım var. Mutluyum. Sevdiğim ve sevildiğimi hissettiğim bir ilişkimin olmasını elbette istiyorum ama tabir yerindeyse yok diye de "Aranmıyorum". Herkesin sevgilisi mi olmak zorunda? Sevgilisi veya kocası olmayan kadın "Eksik" kadın mı? Şu hayatta nasip, kısmet ve hayırlısı diye bir şey yok mu? Tanıştığım her erkeğe "Müstakbel" gözüyle mi bakmalıyım? Varsayalım ki aradığım gibi birini bulamayıp hiç evlenmezsem, yarın öbür gün illa mutsuz ve yalnız mı öleceğim? Bilmem kaç tane çocuğu olup da, yapayalnız kalan, yaşayan insanlar yok mu? Evlenip de mutsuz olan bu kadar kadın başka bir galaksiden mi? 'Sevebileceğim gibi biri çıkarsa ancak' demek bu kadar mı yanlış? Hayat illa belli formüllerle mi yaşanmalı ve mutluluk illa o formüllere mi bağlı?

Offf diyorum artık sadece. Offf...

yalnız da çok mutlu olur, asosyalse bence daha çook hisseder bir erkeğin yokluğunu yalnız zamanlarımı düşünürsem mesela şimdi arkadaşlarla plan yapacak oluyorsun hepsi sevgilisiyle nişanlısıyla buluşacak sen kalıyorsun öyle daha da çok moralin bozuluyor sürekli olarak takılacağın gezeceğin arkadaşların varsa bence yalnızlık çok daha güzel.

Kendini çok güzel ifade etmişsin. Yalnız ilk sayfalarda birileri birileriyle tartışmış sanırım orayı pek anlayamadım ama sonuçta bayanız doğaldır, o kadar takılmayalım.:) Yalnız da mutlu olursun ama Allah insanın doğasına yalnızlık vermemiş. Doğamızda birlikte yaşam var. Kadın olarak da, sevilmek bizim için apayrı çok özel ve güzel bir olay. Ama dediğin gibi kader kısmet. Yine de doğru yoldasın. Sırf evlenmek için evlenilmez ve milletin ağzıyla iş yapılmaz. Kader kısmete inanan insanlarız. Beklemekte fayda var. İstemediğin bir şeyi yapıp mutsuz olmaktansa yalnız kalıp mutlu mutlu bekle bence. Yalnızlık da bir seçimdir. Umarım kısmetin neyse istediğin şekilde gelişir her şey :)

Demin dedin ya kiskaniyorsun diye ben simdi beni seven esimin yanina gidip huzurla sarilip yatip uyuyacagim kariyerin kirli dusuncelerin ve yikilmis yuvan paran senin olsun :) yeterlimi ....
ayıp değil mi arkadaşım, niye mutsuz bir kızı rencide edip dertlerini yüzüne vuruyorsun, hepimiz kadınız yakıştı mı sence bu sana ve bu foruma?

Bu arada konu sahibi kaç yaşındaymış? Tartışmalardan göremedim. O kadar şey yazılmış ki bence şu an yalnız kalma fikrini iyice benimsedi o_O

yalnızlık sadece Allah'a mahsustur demişler..

evet gençken yalnız olmak insana güzel gelbilir ama yaş ilerledikçe özellikle yaşlılık döneminde isnan bir sese,nefese ihtiyaç duyabilir.

anlamadım evlenenler bu kadar karakterliyse sadece bu forumdaki kadınların bile sorun yaşadığı adamlar karakterlimi oluyor şimdi?

çocuk için bekar anneliğe özel gruplar var. evlat edinebilir. hatta kıbrıs'a gidip sperm bankasından çocuk sahibi bile olabilir yaşam tarzına göre. yani illa evliliğe gerek yok.
Peki o çocuğun suçu ne? Her çocuk eğer ortada bir sorun sıkıntı yoksa anne ve babasıyla beraber ikisinin de sevgisiyle ve desteğiyle beraber büyümeyi hak eder... Annesizlik babasızlık ne demek haberiniz var mı acaba? Bence yorumlarınızdan gördüğüm kadarıyla bir uzman yardımı almalısınız, bunda kızacak bir şey de yok. Zaman zaman herkesin ihtiyaç duyabileceği bir durum.

Back
X