aynn tatlm bnmde bacak boyum uzun yabnm annemn bacaklarda bunyesıne gore zayf genetık heralde bzde tatlm kılo almya calsyrm ama almk ıcın cok yıyorum dha da zayflym garıppp bı ınsAnım .d
ya biliyo musun senin yerinde olmak isteyen kaç insan var?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynn tatlm bnmde bacak boyum uzun yabnm annemn bacaklarda bunyesıne gore zayf genetık heralde bzde tatlm kılo almya calsyrm ama almk ıcın cok yıyorum dha da zayflym garıppp bı ınsAnım .d
:)ayni sayiliriz canim giymek istyrm cnku hayranim ya topuklu ayakkabilara 1 tane alcak topuklu bi ayakkabi aliyim zamanla yukselirrim :)aynen ya zurafa gibi olucam korkusua cesaret ed3medim zaten1.71 uzun değil bende 1.72 yim topuklu giyince kendimi zürafa gibi hissediyodum zayıf olmanın etkisiyle herhalde şimdi pek giymiyorum zaten
bana 1.75 üstü yakışmıyor gibi geliyor bayanlara bizim türk erkeklerin boyu çok uzun olmadığından herhalde
sEvdecim sagol canim yaa iyi bi boy allah icin kiyafet yani elbise falan hos duruyo sadece topuklu giymeye hic cesaret edemedim artik bitane topuklu alma vakti geldi sen topuklu giyiyor musun ? tatlimcim
mrb canlarım oncelkle acıklıyım ben 1.71 boyndym kilom 55 dısardn bkıldgnda bacaklarım fln ınce zayıfım hep okulda cevremde mahallemde en uzun boylu bn oldum yada ıste ılk 3e gırmısımdr hep ne kadar ıstemesem de .
bı davete fln gıderkn topuklu ayakkabı faln gıyemyrm utanıyorum herks cok uzunmusum gıbı bakıyo herkn bu kız daha uzayckmı demesınden bıktım szceee cok mu uzunm kızlar hayran olmama ragmn topuklu gıyemyckmym .offff fıkrınızı soylrsnz cok svnrm
ahh ahh bu boyyy uzunlugu varyaa...
ilkokuldan beri hep arka sıralara mahkum oldummartık ön sıraların ne ayrıcalığı vardı bilmiyorum..oturamadığım için sanırım bana çekici gelirlerdi
beden eğitimi derslerinde ilk ben bağırırdım ''biiiiiiirrr'' diye..
heh bide okulda bahçede de en arkalar artık mekanım olmuştu...
sırık,deve,ıstaka gibi çeşitli lakaplara maruz kaldım..lise sonda da ribaundcu derlerdi okul takımında olduğum için..
bir yere gideceksiniz durakta,otobuste,cafede vsvs yerlerde kafaların size cevrılmesi..dikkat cekılmek belli bi zaman sonra insan istemiyor işte..kıyıdan köseden geceyım kımse benı farketmesin artık diyorsunuz (sanırım konu sahıbının bahsettiği bu) .özellikel çarşıya çıktığımda güzeldi kendimi dev gibi hissederdim insanların başları benım omuzlarıma geliyordu cunku![]()
25e kadar boy uzuyormus diyorlar doğruluk payı varmı bilmiyorum tabiki.. ben 27 yasındayım ve 1.83 boyum var68 kiloyum ancak azz daa versem ii olcak
![]()
7cmlık botlarım var onları giyiyorum.. platformda özel biyere gidilecekse oyle..normal dısarda platform giymiyorum acıkcası..
Benim de boyum 172 cm. Ve kısa olduğumu düşünüyorum, uzamak için yollar arıyorum.![]()
Türkiyede yaşayıp mı kısa olduğunuzu düşünüyorsunuz?
Ya sabır yaa...
Konu sahibi arkadaşım boyun ideal bence, kilon da gayet güzel. Topuklu giyersen çok daha dikkat çekici olursun.
peeehhh manken mankennn![]()
![]()
1.80 boyunda 20 yaşında bi kuzenim var gayette platformlarıyla yıkıyor ortalığı![]()
Birde eklemeden geçemicem annemde 1.70 boyunda topukluyu gündelik hayatındada kullanıyor.