Bir kadını çekici olmaktan çıkaran unsurlar bunlarmış...

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Erkekler neyi çekici bulur ya da kadınlar bir erkekte nelerin etkileyici olduğunu düşünür haberlerinin ardından bu kez de, yapılan anketlerden başka bir sonuç derlendi. Bu sonuçlara göre, erkeklerin kadınlardaitici bulduğu 10 madde sıralandı.

İşte bir erkeği etkilemek isteyen kadının dikkat etmesi gerekenler...

1. Karmaşık yapılı saç

Bir karnaval ya da stüdyo çekimi için mükemmel tercih olsa da erkekler doğal görünümlü saçları seviyor.

2. Ağır fondöten

Cilt lekelerini kapamak ya da yüzünüze biraz renk katmak tabi ki iyidir. Ancak işi abartıp fazlaya kaçarsanız, erkekleri de kaçırıyorsunuz haberiniz olsun.

3. Işıltılı farlar

Televizyona ya da sahneye çıkmıyorsanız aman diyelim ışıltılı farlardan uzak durun.

4. Kirpikleri yapıştıran maskaralar

Uzun ve dolgun kirpikleri kim istemez ki? Ama maskara kullanırken dikkat edin doğallıktan uzaklaşmayın. Rimeli abartınca kirpiklerin birbirine yapışmaması işten bile değil. Rimelinizin fırçasına dikkat!

5. Vücut tüyü

Hoşunuza gitse de gitmese de, erkekler pürüzsüz cilt seviyor. Vücut tüylerini alırken dikkatli olmakta fayda var. Bu hijyen açısından da karşınızdakine ipuçları verir. Tabi bu durum da "erkekler de kendine baksın" denilebilir. Ama vücut tüyünü kadınların da erkekler kadar sorun ettiğini unutmamak gerek.

6. Kuru Cilt

Kuru cilde dokunmak tatsız bir his verir. Sanırız bu durum erkek için de kadın için de geçerli olan ikinci bir sorun. Nemlendiricilerin imdadınıza yetişmesine her zaman izin verin.

7. Ağız kokusu ve sararmış dişler

Kahve, çay, sigara, alkol... Bu alışkanlıklardan sadece birine bile sahipseniz dişlerinize düzenli bakmak başlıca görevlerinizden. Yine kadın ve erkeklerin ortak olarak uzlaştıkları noktalardan biri bu.

8. Yanlış dudak kalemi

Evet yine makyajda dikkat edilmesi gereken unsurlardan biri. Randevular dışında günlük bir alışkanlık halinde dudak kalemi kullanıyorsanız ten renginiz ve dudak yapınızı olduğundan farklı gösterecek renklerden uzak durun.

9. Parfüm banyosu!

Güzel kokular kim için çekici değil ki? Ama mümkünse parfüm banyosu yapmayın. Özellikle kaliteli bir parfümü bir kez teninize temas ettirmek bile, beklediğinizden iyi sonuçlar verir.

10. Ortalık yerde makyaj tazeleme

Bırakın sizin zahmetsiz bir şekilde güzelleştiğinizi düşünsünler. Fırsat bulduğunuzda aynaya, ruja, maskaraya sarılmayın.

kaynak: karnaval

Burada sadece fiziksel unsurlar yazılmış. Biraz da karakterden bahsedeyim;

1- Sürekli ilgi odağı olmak istemek, her şeyde, her anda destek ve alaka beklemek.
2-Göz açtırmama seviyesinde kıskançlık yapmak
3-Prenses sendromundan muzdarip olmak
4-Aşk, meşk, magazin, dedikodu dışında hiçbir konuda sohbet edebilecek bilgi düzeyine sahip olmamak/hiçbir konuya ilgi duymamak
5-Fiziksel anlamda kendisine benzemeyen kadınlara çirkin, kendi tarzından farklı tarzdaki kadınlara zevksiz/rüküş damgasını anında yapıştırmak
6-Atarlı giderli sosyal medya paylaşımları yapmak
7-Evliliği, düğünü, gelinliği dünyanın en önemli şeyiymiş gibi görmek

Bunlar benim için bir kadını çekici olmanın ötesine taşıyor, erkekler için de farklı olacağını sanmıyorum.

Erkekleri çekici olmaktan çıkaran unsurlar başlığı açılırsa oraya da erkeklerle alakalı maddeleri eklerim.

Tam tersi bence, bu tip kadınlar el üstünde tutuluyor.

Uzunu kısayı bilemem, ben bunların hiç birini yapmıyorum yıllardır yalnızım.

Senin kıymetini bilen olmamış, onlar kaybetmiş! :)

Böyle yapan hatunlar da ilişkilerinde ilk birkaç ay/yıl mutlu sonra "vay ben hep iyiliğimden kaybediyorum" diye feryat figan başlıyorlar.

Senin kıymetini bilen olmamış, onlar kaybetmiş! :)

Böyle yapan hatunlar da ilişkilerinde ilk birkaç ay/yıl mutlu sonra "vay ben hep iyiliğimden kaybediyorum" diye feryat figan başlıyorlar.

Haha sağ ol inanmış gibi yapayım.
Yok ben böyle bir kaç kişi tanıyorum 5 yıldan fazla ilişkileri var hatta biri evlenmek üzere. Belki de doğrusunu onlar yapıyordur diye düşünüyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…